Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to samé platí i u Praktika, jsou to paka, Praktik za 278.000, Room v základu za 300.000 (Praktik bez zadních sedaček, bočních bagů, tapeců a čalounění od B sloupků atd.... :doh ,

je vidět, že ještě není tak nejhůř

Praktik má boční airbagy ;)

• Autor

Má, ale za 8900Kč. Navíc do něho spousta věcí nejde objednat a klimatizace je za 35k. S takovou prostě řemeslníci budou svoje berlinga a podobny sajrajty vynaset do nebe cim dal tim vic. Zatim Praktik zlevnil jenom o 20k s DPH.

Tak to sorry, fakt nemá. Ale dřív je měl sériově bez příplatku.

Upraveno od Václav Š.

• Autor

NEMĚL je NIKDY

Upraveno od bojler

Tak to jsem blázen, já myslel, že je měl vždycky. Tak se omlouvám, netřeba se rozčilovat :D

neměl, vím to jistě páč jsme je kupovali (Praktiky, né bagy)

Omlouvám se, jestli to již padlo, ale ví někdo, zda letos, případně od kterého měsíce, bude 2.0 PD 103 kW v Octavii nahrazeno odpovídajícím common-railem??

Caute. To nebude mat uz Octavia Elegance tmavy pas na prednom skle? :help:

• Autor

Upřímně, pruh sem měl a teď při výměně už si ho namontovat asi nenchám - přínos postrádám. Naopak si myslím, že nejlepší ochranou je tvarování karoserie po vzoru FII/R, kde sem ani sluneční clony za necelej rok a 24 000km nemusel sklopit. U SII podobná zkušenost.

P.S. mně stejně přijde ten pruh spíš jako poznávací znamení výbavový verze :)

Upřímně, pruh sem měl a teď při výměně už si ho namontovat asi nenchám - přínos postrádám. Naopak si myslím, že nejlepší ochranou je tvarování karoserie po vzoru FII/R, kde sem ani sluneční clony za necelej rok a 24 000km nemusel sklopit. U SII podobná zkušenost.

P.S. mně stejně přijde ten pruh spíš jako poznávací znamení výbavový verze :)

Auto vyzera elegantnejsie s tym pruhom. A nie tak lacno. Pri cirnej farbe vozidla.

• Autor

Aha, to abych si priste koupil cerny a zacal citovat predchozi prispevky.

Jinak pro znale technickych navodu - ma SII osusovani brzd?

bojler: Áno, má!

Při brždění v kritických situacích je každá sekunda velmi důležitá. Proto byl vyvinut asistenční systém k vysoušení brzdových kotoučů, který je schopen této časové prodlevě, vznikající během brzdného manévru při jízdě za deštivého počasí, zabránit. Systém vysoušení brzdových kotoučů zajišťuje, že brzdové kotouče předních kol jsou suché a čisté. Toho je dosaženo krátkodobým, pro řidiče zcela neznatelným přibržděním (brzdové destičky se brzdového kotouče jen lehce dotknou). Tím je zajištěn maximální brzdný účinek, což přináší zkrácení brzdné dráhy.

Podmínky aktivace systému vysoušení brzdových kotoučů:

- rychlost vozidla vyšší než 70 km/h

- zapnuté stírače (trvalý/intervalový chod)

Jsou-li aktivační podmínky splněny, jsou v určitých časových intervalech brzdové destičky předních kol po určitý čas přitlačovány k brzdovým kotoučům. Brzdový tlak přitom dosahuje maximálně 0,02 MPa.

Upraveno od Igor

V Polsku přidali v rámci MR10 do základu výbavy Elegance multifunkční volant s ovládáním rádia. To je dobrý tah :palec2: kterého se ale v ČR zákazníci těžko někdy dočkají...

• Autor

Takže opět stejná situace jako třeba u FII/R - o hydraulické brzdovém asistentu se člověk dozví jenom z interních materiálů...

Má osušovanie brzd aj OIIFL, alebo len SII?

• Autor
V Polsku přidali v rámci MR10 do základu výbavy Elegance multifunkční volant s ovládáním rádia. To je dobrý tah :palec2: kterého se ale v ČR zákazníci těžko někdy dočkají...

Ano, toho se těžko dočkají, protože už to dávno mají. Tak nevím, proč si stěžuješ :p

Má osušovanie brzd aj OIIFL, alebo len SII?

aj mna to dost zaujima, ale myslim, ze nema...

Ťažko povedať, napr. mediálny konektor MDI má OIIFL skôr o pol roka ako SII. SII to má až teraz od modelového roku 2010. Ja som to do OIIFL objednal ešte v novembri.

Ano, toho se těžko dočkají, protože už to dávno mají. Tak nevím, proč si stěžuješ :p

Sorry, ale já ho v aktuálním českém ceníku vidím za příplatek.

Tak možná moje chybka - já myslel Octavii, nikoliv Superba.

V Polsku má Octavia nově multifunkční volant, v Česku nikoliv.

Upraveno od Skeeve79

Aha,no v OII FL je koženej volant,ale MF je jenom u Laurin a Klement.

No a v Polsku je právě už v eleganci (pro rádio).

Já vím,jsem se díval do polského ceníku. :)

Upraveno od Dix1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.