Publikováno Únor 8, 200916 r Dobrý den, prosím existuje nějaká redukce koncovek na CD měnič? Mám v O1 Symphony a CD měnič Pioneer, ale koncovky jsou rozdílné. Symphony má podélnou koncovku a na měniči mám malou koncovku ve tvaru kostky.
Únor 8, 200916 r Redukce i kdyby existovala, tak by ti byla na prd, je rozdilna komunikace, takze by si radio a menic nerozumely. Potrebujes skodovackej menic.
Únor 12, 200916 r Jasně, měnič Pioneer tam nepřipojíš v žádným případě. Šlo by to, kdyby jsi měl měnič Sony, na který existuje redukce.
Únor 13, 200916 r Na co v dnešní době MP-3 a 10Bb Flash paměti za pár stovek chceš CD měnič? Aha, já zapoměl, máš rádio na houby! Mám 8Gb flash + Alpine. Na tohle by jsi musel mít plnej kufr těch CD měničů...
Únor 15, 200916 r Pokud bys měl zájem, našel jsem redukci pro CD měnič Pioneer k autorádiím Škoda - VW.
Únor 16, 200916 r Autor Samožřejmě že mám zájem o redukci, která bude fungovat....(.-)) Můžete mi napsat na mejl ka.mi@quick.cz
Únor 19, 200916 r Autor Na co v dnešní době MP-3 a 10Bb Flash paměti za pár stovek chceš CD měnič? Aha, já zapoměl, máš rádio na houby! Mám 8Gb flash + Alpine. Na tohle by jsi musel mít plnej kufr těch CD měničů... Na co? CD měnič mi zůstal jelikož jsem měl komplet radio s CD měničem, ale radio nějak zlobilo tak jsem ho vyměnil za Symphony, které jsem dostal, takže bez žádných investic.....
Únor 25, 200916 r Autor Díky za redukci dnes jsem to napojoval a funguje. Uf to byla zase makačka s těmi kábly za rádiem...
Březen 1, 200916 r Na co v dnešní době MP-3 a 10Bb Flash paměti za pár stovek chceš CD měnič? Aha, já zapoměl, máš rádio na houby! Mám 8Gb flash + Alpine. Na tohle by jsi musel mít plnej kufr těch CD měničů... Treba proto, ze kvalita origo CD je nekde uplne jinde nez kvalita mp3 ;-) Nechapu lidi co maj v aute soustavu za deseti tisice a poslouchaj na tom mp3. I sebe lepsi mp3 degraduje kazdou aparaturu o nekolik radu. Datovy tok mp3 muze byt sebe vetsi, ale porad je to ztratova komprese... Asi tak :-)
Březen 2, 200916 r Jojo, svatá pravda, proto bychom měli v autě vozit gramec - protože jak všichni víme, tak CD má pouze 16bit tzn. nějakých 65536 možných kostrbatých úrovní /SACD zase nemá každej/- to přeci takhle soudruzi nejde zlatej analog a elektronky!!! Tož tak... Mimochodem MP3 ze své podstaty je ztrátový algoritmus, který využívá nedokonalosti lidského sluchu a ze zdroje tedy odebírá "nepotřebné"... tzn. mám za to že člověk musí být fakt frajer, aby to slyšel...
Březen 2, 200916 r Pri rozumnom bitrate a kvalitnom radiu nepozna normalny clovek rozdiel. (neratam netopierov )
Březen 11, 200916 r Díky za redukci dnes jsem to napojoval a funguje. Uf to byla zase makačka s těmi kábly za rádiem... Tak to jsem rád, že ti to maká
Duben 3, 201213 r nevie mi niekto poradit ako vysuniem cd menic? po stlaceni tlacidla na vysunutie sa nic nedeje mozno to pojde nejak manualne... ci zas len vsetko rozobrat dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.