Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, prosím existuje nějaká redukce koncovek na CD měnič? Mám v O1 Symphony a CD měnič Pioneer, ale koncovky jsou rozdílné. Symphony má podélnou koncovku a na měniči mám malou koncovku ve tvaru kostky.

Redukce i kdyby existovala, tak by ti byla na prd, je rozdilna komunikace, takze by si radio a menic nerozumely. Potrebujes skodovackej menic.

Jasně, měnič Pioneer tam nepřipojíš v žádným případě. Šlo by to, kdyby jsi měl měnič Sony, na který existuje redukce.

nebo panasonic na ten redukci mam

Na co v dnešní době MP-3 a 10Bb Flash paměti za pár stovek chceš CD měnič? Aha, já zapoměl, máš rádio na houby! Mám 8Gb flash + Alpine. Na tohle by jsi musel mít plnej kufr těch CD měničů...

Pokud bys měl zájem, našel jsem redukci pro CD měnič Pioneer k autorádiím Škoda - VW.

• Autor

Samožřejmě že mám zájem o redukci, která bude fungovat....(.-))

Můžete mi napsat na mejl ka.mi@quick.cz

• Autor

A potom že redukce není........(.-)))))))))))))))

• Autor
Na co v dnešní době MP-3 a 10Bb Flash paměti za pár stovek chceš CD měnič? Aha, já zapoměl, máš rádio na houby! Mám 8Gb flash + Alpine. Na tohle by jsi musel mít plnej kufr těch CD měničů...

Na co? CD měnič mi zůstal jelikož jsem měl komplet radio s CD měničem, ale radio nějak zlobilo tak jsem ho vyměnil za Symphony, které jsem dostal, takže bez žádných investic..... :p

• Autor

Díky za redukci dnes jsem to napojoval a funguje. Uf to byla zase makačka s těmi kábly za rádiem... :)

Treba proto, ze kvalita origo CD je nekde uplne jinde nez kvalita mp3 ;-) Nechapu lidi co maj v aute soustavu za deseti tisice a poslouchaj na tom mp3. I sebe lepsi mp3 degraduje kazdou aparaturu o nekolik radu. Datovy tok mp3 muze byt sebe vetsi, ale porad je to ztratova komprese... Asi tak :-)

Jojo, svatá pravda, proto bychom měli v autě vozit gramec - protože jak všichni víme, tak CD má pouze 16bit tzn. nějakých 65536 možných kostrbatých úrovní /SACD zase nemá každej/- to přeci takhle soudruzi nejde ;) zlatej analog a elektronky!!! Tož tak...

Mimochodem MP3 ze své podstaty je ztrátový algoritmus, který využívá nedokonalosti lidského sluchu a ze zdroje tedy odebírá "nepotřebné"... tzn. mám za to že člověk musí být fakt frajer, aby to slyšel...

...."člověk musí být fakt frajer, aby to slyšel"... toto podepisuji ;)

Pri rozumnom bitrate a kvalitnom radiu nepozna normalny clovek rozdiel. (neratam netopierov lol )

• 2 týdny později...
Díky za redukci dnes jsem to napojoval a funguje. Uf to byla zase makačka s těmi kábly za rádiem... :)

Tak to jsem rád, že ti to maká ;)

• 3 roky později...

nevie mi niekto poradit ako vysuniem cd menic? po stlaceni tlacidla na vysunutie sa nic nedeje mozno to pojde nejak manualne... ci zas len vsetko rozobrat

dik

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.