burek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 panove zdravim,s pritelkou chceme zacit aktivne jezdit na kole,ale mam takovy dotaz.muzete me poradit jaky stresni nosic na kola??mam kratkou OI bez hagusu takze to chce nosic stresni plus drzak nejakej na kola.dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 nikdo nevi???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 záleží kolik chceš investovat, šel bych do dražších a hlavně dle toho jaký máš kolo měl jsem držák na kolo z globusu a mám na MTB silnej rám a v zatáčce kolo z držáku vypadlo ted mám od thule držák na kouli a max spokojenost, není to teda nic levnýho, ale lepší jak na střechu jinak na střechu bych koupil zahrádku z hliníku a v držákch bych šel zase do thule, bude to drahý,ale zase kvalita, tady bych nešetřil,je to lepší než mít obtisk šlapky na střeše )v lepším případě) nebo kolo ve škarpě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no ja sem se dival na thule a hakr...klasickej nosic obyc neuman stoji cca 1600 a ten thule na kolo jeden kus stoji 1000kc tak do toho asi pujdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Já mám příčníky HAKR /uzamykatelné/ a nosiče na kola THULE Pro Pide 591. S první montáží těch příčníků jsem trochu laboroval-čekal jsem, že to tam bude sedět trochu přesněji, ale funkci to nevadí. No a nosiče THULE to je prostě paráda. Na kole jezdím hodně a často podnikám vyjížďky tak, že někam dojedu autem, tam si poBIKEuju, a jedu zase domů. Takže kolo jde na střechu 2X za den. A práce s těmi nosiči je prostě pohádka. Kolo tam v podstatě jenom postavíš a už ho nemusíš držet. Jenom dotáhneš zamykacím kolečkem upínací mechanismus a jedeš. O kole za jízdy ani nevím-žádné vrzání nebo tak něco. Jsou sice dražší, ale na netu se dají najít výhodné sady dvou a více kusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Taky jsem koupil Hakr, jenže já nemám na autě přípravu(v liště) a když jsem viděl jak to nesedí na střeše- úplně jiný rádiusy na držákách než na střeše- utíkal jsem to rychle vrátit do obchodu spátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jestli mas pripracu ve strese, tak doporucuji neumann v hliniku. Dale pak hakr a nakonec Thule. U toho typu uchyceni, nema thule zadny význam. Jestli nemas tak bych bud vzal Jetbag 6504 a nebo Hakr. O tom ze nesedi to neni zase tak pravdy. Sedne to krasne, ale clovek si stim musi vyhrat. No a na kombi s hagusy. Bud Hakr v hliniku a nebo Thule. Skoda, ze thule preslo na ten "debilni" system. Starsi byl o hodne lepsi. Da se ale jeste sehnat. K nosicum kol. Na pravnim miste je Thule 591. V zavesu je Mont Blanc Barracuda a Atera Giro AF. A pak to jde Thule 530, Hakr Speed Alu ...... Dalsi typ je uchyceni za predni vidlici. Modle od atery speed a thule 561 jsou na stejne urovni. Jinaci trida jsou nosice na tazne. Jsou velmi univerzali - skoro na kazde auto. Nejprodavanejsi typ je prave Atera Strada, dale je Thule G5 a mym oblibenym je Wjenzek Alfa. Dalsi moznosti jsou na 5-te dvere. Tuto variantu radim spise jen na vetsi vozidla ( T5, Viano apod.) Je toho hodne. Urcite si zajdi do specializovane prodejny, kde ti poradi, namontuji a vysvetli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 uchycení za přední vidli je super, ale peak řešíš kam s předním kolem který zbyde, zda nějak na střechu nebo jinam jako příčníky bych fakt vzal z hliníku, všechno černý hnedka zrezne na kouli to je super,nemusíš kolo zvedat a pokud potřebuješ dát rakev, tak na kola na střeše nezabíraj místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ty mi chces rict ze Thule zrezne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 thule nevím,ale hak do roka a neuman ´taky jen nevím,zda tak rychle a kor když to dáš na střechu v zimě, rezne to uvnitř těch profilů,který nemaj povrchovou úpravu, to mám z vlastní zkušenosti a hakr má debilní zpracování, musel jsem plasty u zámku vylepšit kudlou abych tím nepodřel střechu hliník je hliník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak kdyz nemas zkusenost s Thule a ostatnimi vyrobky tak nepis, ze je nejlepsi hlinik a kov zrezne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No nevím Deko- "O tom ze nesedi to neni zase tak pravdy. Sedne to krasne, ale clovek si stim musi vyhrat. " . Měl jsem v ruce jen jeden kus, ale asi bych mu musel znova naohýbat dosedací plochy podle střechy, protože to sedělo poze v hranách- jakoby byly víc zakulaceny než je třeba. Měl jsem tento : http://www.hakrbrno.cz/eshop/?cat=stresni_...&page=zbozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak nevim co jsi mel za kus. Ale pokazde co je nasazuji tak za tuto cenu je solidni výrobek. Nejvice dostavaji zabrat v pujcovne. Pres sezonu jsou vlastne vkuse na autech. Nemuzes chtit,ze nosic zanecelých 1700kc bude sedet jak original. Jestli chces, tak si vyberu bud piccolu a nebo radeji Jetbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ono to je vidět i na obr. na tvém vebu- jak ten dosedací plech nekopíruje střechu(docedací plastovou podložku), asi to tak má být, ale mě se to tak prostě nelíbí- když to dosedá na střechu tak malou plochou. Komu to neva ať si ho koupí, ale já ho vrátil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 co rikate na tyto nosice na OI kratzkou http://www.autio.cz/cz/produkt/stresni-nos...-zamky-pod-lem/ a toto na kolo http://www.stresni-nosice.cz/eshop-cz/nosi...ni-sada-2-ks-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ze tu vubec neco pisi, kdyz to nikdo necte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tak me posli linky neceho dobryyho...samozrejmne co nejlevnejsi...nebudu davat 7 tacu za to ze tady 5 mesicu v roce to vezmu jednou za tejden nekam za brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Tak jestli ti bude stacit pricniky od Hakru, svoji povinost splni tak si je vem. Ale nosice kol bych si pridal na tyto http://www.stresni-nosice.cz/eshop-cz/nosi...ni-sada-2-ks-cz Jinak nosic zakladni kdyby sis chtel koupit lepsi tak http://www.stresni-nosice.cz/eshop-cz/stre...bag-6504-cz-140 a ktomu navic zamkovou sadu a ta vychazi priblizne 500KC. Bacha na to. Nesedi tam moc dobre od Thule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Jak tam drží ten Jetbag 6504 ? Nemáš nějaký obr., nebo návod ke stažení?.......že bych po roce zase uvažoval o koupi nosiče?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Obrazek nemam. Uchyceni je stejne jak u hakru. Jinak to vlastne ani nejde vymyslet. Vlastne vyrobky Jetbag jsou prevzate modely Thule. Kdyz se podivas treba i na boxy Apollo. Jsou to vlastne Thule Polar. To same je to i s nosici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 koukam ze se to strka do tech direk co masm ve strese nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Moment. Ty mas ve strese pripravu? Jak jsou ty cerne listicky po okraji, tak se vzdy na kazde strane dveri odloupnou 2 krytky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ano,jdou odloupnout po kazde strane tusim dve krytky,nebo jedna??NEJSEM SI TED JIST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tak to je jina. Vem si tedy nosice kol 591 a k tomu bud nosic od hakru http://www.autonosice-ostrava.cz/detail.ph...mp;xx_skupina=1 a nebo od neumannu. http://www.autonosice-ostrava.cz/detail.ph...mp;xx_skupina=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 a jak to fakci to do tech direk na strese??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.