deko Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) Dneska jsem ti to cvakl. Vecer ti to tu hodim. Editováno: 16. Únor 2009, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 supeeer diikecccc..koukam ze ty to prodavaas co??nejaka sleva by nebyla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No jo, ale s lepsi cenou nosicu Hakr je problem. Neda si u nich jit tak dolu. A kdyz ktomu pripoctu postovne, tak se to neoplati. Na cene se da dohodnout na prodejne, ale asi jsi z brna ze. Tak zkus si projit prodejny u vas a tam se domluvit na cene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Já je prodávám taky, Hakr se zámkama zakulacené 1470,- ,rovné širší 1500,- . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Co to je zakulaceny nebo rovny sirsi????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 jak ti to mám vysvětlit.... zakulacený je takový, že od střešní lišty se zatáčí ke středu, prostě když se díváš zepředu auta tak to vypadá tak, že je příčník na obou stranách zakulacený směrem ke střešním lištám kde je uchycen, rovný je o něco širší jak střecha, v místech ke střešním držákům se zakulacují, na stránkách Hakru bys to určitě taky našel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Jako nechci ti brat iluze, ale Hakr dela do pripravy pro Oct. a fab. je jen jeden typ patek. A pak tyce kov/alu. Zakulacene bez precuhovani tyci znam jen Picolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Beru zpět, není to Hakr ale VARIANT, výrobce www.format-bystrice.cz, pokud je příprava ve střeše tak jsou dva druhy, ty co jsem popisoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 No ted je to správne. Me bylo divne, jako firemnimu prodejci Hakru, ze nevim o tomto typu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ...já mám vše od Hakru, jak příčníky, tak nosič kol. Je to ten starší typ, ten ocelovej, ale slouží uplně spolehlivě. Desingově nic moc, ale za ty prachy dobrý. Nosič, resp. držák kol, mám Hakr Speed, jsem s nim spokojenej, je pevnej a spolehlivej. Jedinej problém jsem měl pouze jednou, při sundavání kola z nosiče se mi rafnul zámek a strhnul ten vnitřní šroub, takže jsem musel demontovat celej nosič....a byla to fakt parádní akce, protože jsem měl 10 minut do začátku startu na MTB závodech...tak jsem si to užil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 kolik te to celkove stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak od 1.3.2009 se zdrazuji nosice od firmy ATERA. Stejne jak THULE 10% nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak to by jsem mel neco poridit rychle...asi hakr dam zahradku a thule dam nosice kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak hod zahradku od hakru ve variante alu. Kdyby jsi byl z okoli OV tak pri osobnim odberu bych ti jeste nabidl nosic 591 nebo 530 za starou cenu. Mam poslednich 5 kousku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 dobirka nejde??a jaka tam je cena??cca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 (editace) Taka rychlovka, vsimol som si upinanie na zaciatku stranky od veterana, ak sa nemylim to iste ma aj fabia I. Malo by to potom sediet aj z fabie na octaviu I s pripravou, ci je to rozpatie celusti na fabii ine? Dik Konkretne mam na mysli orig nosic LAT410001 Editováno: 2. Červenec 2013, autor: yoseph Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Mě šel Hakr jak na Fábii tak Octávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misut22 Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Dostanu tedy tohle na O1 kombík 2001 - v podporovaných není O1. Chtěl bych tento nosič na hagusy spolu s nosičem kol HAKR speed ALU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 No jestli máš hagusy, tak si jen změř jak jsou od sebe. Na tom netu píšou že mají 120cm a dají se upnout na hagus 16-50 mm.... Pohoda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 smutný na tom je, že i když je HAKR drahej, tak není neomylnej... já si před 7mi lety koupil základní nosič na střechu (do těch dírek ve střeše) a teprve minulej měsíc jsem ho vyndal z origo krabice (ještě ta škatule byla zavařená v igelitu) a jal jsem se to montovat na střechu, abych u poslední patky zjistil, že tam chybí jeden ten imbusovej klíč. Super situace, hromada velkejch krámů na chodníku (na sídlišti) u auta a já frajer s fungl novou ale nekompletní zahrádkou. Nejblíž jsem to měl bohužel do jednoho autorizáku, kde mi za 45Kč! prodali podobnej šroub, jen trochu kratší. No, s ním se to dalo sestavit, takže nakonec úspěch, ale večer jsem měl o dvě piva míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 No tak to byl teda pech. Hajzly, šroub co stojí 1 korunu dávat za 45.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.