svatko Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nerobte s tým také tajnosti. Stačí si pozrieť schému zapojenia a je to jasné, čo s tým treba urobiť. "motor V113".................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Nerobte s tým také tajnosti. Stačí si pozrieť schému zapojenia a je to jasné, čo s tým treba urobiť. "motor V113".................. Diky Ferdovi taky hotovo. Editováno: 7. Březen 2009, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Nerobte s tým také tajnosti. Stačí si pozrieť schému zapojenia a je to jasné, čo s tým treba urobiť. "motor V113".................. Tak se místo těch teček rozepiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 No ono tohle bych vůbec neřešil...to co tu píše není to co by někomu dělalo problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 No ono tohle bych vůbec neřešil...to co tu píše není to co by někomu dělalo problém... Jo, JO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Nevíte někdo jestli jde přehodit i panel klimaticu??? Z Face do predFace??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) nezlob se na mě??ale proč se tak blbě směješ?Že to s Dolim udělali??Se taky nesměji tvojemu letování. Jo jo pak to pochopíš Jo už to píšu malejma písmenama aby to mohli tady lidi dobře přečíst na koho to je on ví prej si mu na to stěžujou lidi tady na foru sice zajmavé mě nikdo osobně Editováno: 8. Březen 2009, autor: pepiktdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ahoj Doli, tak co funguje ti tlačítko AC?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ahoj, na mem panelu nefunguje. Lalovi to ale funguje, takze je mozny ze jeho panel uz byl v aute, ale pry ho ma od skoteile.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 No ono tohle bych vůbec neřešil...to co tu píše není to co by někomu dělalo problém... Mě právě zajímalo co ví. Když je to tak jasné. Ale asi jen kalí vodu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) Pro Vás není důležité info, že to co tvrdil Doli, že stačí tak...to nestačí....jo tak kupujte nové climatroniky.... Ps. Lalovi jsem rozjel climatronic já.... A někdo umí jen mazat příspěvky a tvrdit tady nesmysly a pak když mu to nefunguje tak nenapíše sorry měl jsi pravdu... Editováno: 14. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jo, kupujem nove climatronici, proc ne... No, mel bys vedet, ze lala ma dva tyto climatroniky!! Jeden ti poslal a jeden uz mel v aute. A funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No, ale to zase není dobře...a proč mi ho Lala posílal, když si ho dokázal rozjet sám??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Mne je jedno jak je to...funguje to bez chyby. No asi proto, ze to poslal driv nez se na neco prislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Kdo chce riskovat...může použít Doliho postup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Uz mi to fakt pripada (nejen mne), jako ze porad tvrdis opak, i kdyz vis ze je to tak! Pokud tomu neveris, delej to svym postupem, nikdo ti muj nevnucuje ani nestoji o nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No zase vyjadřuješ názory za ostatní, ale když už jsi měl jeden zaručený postup proč ti ten tvůj první zaručený postup nefungoval a s tímhle doufám, že až se někomu kousne klimakompresor, že ho bude chtít od tebe zacvakat...budu jen rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Nema cenu se hadat, koukam ze vzdycky budes tvrdit, ze to neni pravda a ze mas jinej postup...atd. Je to vyzkousene jiz na 3 panelech a funguje to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Tak jen pro ostatní: 1. Proč když je to jak píše Doli nastavení klimakompresoru se nemusí dělat na těch co někomu pošlu??? 2. Proč mu jeho první zaručený postup nefungoval: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1046937 3. Myslíte, že Doli poskytne návod jak opravit klimakompresor?? Editováno: 24. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lala30 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 zapojit podle schema zapojeni pro O2 facelift nebo Superb new zakladni nastaveni- soucasne dlouze podrzet tlacitko AC + ofuk na sebe(treti tlacitko zleva) pote nestaveni klimakompresoru- nastartovany motor a dlouze podrzet AC + vyhrev zadniho okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 A koukám Lala30 se už naučil česky...co je to za blábol s tím motorem...zase něco co není v návodu u Doliho...No víc se k tomu vyjadřovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lala30 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hallo Miroslav zapojit podle schema zapojeni pro O2 facelift nebo Superb new zakladni nastaveni- soucasne dlouze podrzet tlacitko AC + ofuk na sebe(treti tlacitko zleva) pote nestaveni klimakompresoru- nastartovany motor a dlouze podrzet AC + vyhrev zadniho okna :-) s pozdravem Ales Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Co to zas je za debatu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 taky té debatě nějak nerozumím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svatko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nema cenu se hadat, koukam ze vzdycky budes tvrdit, ze to neni pravda a ze mas jinej postup...atd.Je to vyzkousene jiz na 3 panelech a funguje to v pohode. Tento tvoj postup sa mi nezdá. Keď sa pozriem do schém zapojení, tak vodiče 30 a 15 sú zapojené rovnako. Rozdiel je len v zapojení motorčekov čerstvého a recirkulovaného vzduchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.