Publikováno Únor 9, 200916 r po vymene tesnenia hlavy sa mi zacala stracat voda v chladiacom systeme pred vymenou sla voda do oleja v malom mnozstve ale predsa,netesnosti na systeme som nenasiel,termostat kompllet som menil pred vymenou hlavy.poradte mi ak mate skusenbosti dakujem
Únor 10, 200916 r Pokud jde voda do oleje i po výměně, tak to může téct pod vložkou. Shodit hlavu, vanu a vyházet vložky. Znovu usadit na trošičku tmelu nebo na barvu. Je to jebačka, ale pak to už nezazlobí. Ale nemusí to být tím. Jak moc se ztrácí? Třeba jen zmizela bublina a hladina Ti klesla a zůstane tak a Tebe to jen vystrašilo.
Únor 10, 200916 r Autor Voda mi do oleja netecie,hadice su dost natlakovane,a robi to coraz castejsie prvy krat to bolo presne mesiac po vymene tesnenia 2.2.09 a od vtedy sa to stalo 3 alebo 4 krat. Upraveno Únor 10, 200916 r od palilinkob
Únor 10, 200916 r Autor zostava to natlakovane az kym neotvorim nadrzku,hadica k termostatu sa skoro neda stlacit
Únor 10, 200916 r jestli to máš natlakované tak je třeba hledat kde to teče. Upraveno Únor 10, 200916 r od Volvak
Únor 10, 200916 r Autor Tieklo mi to vzadu za motorom spojka hadice medzi tensou a hrubsou hadicou priamo na vyfukove potrubie a stihlo sa to odparit. Znepokojuje ma ten tlak v chladiacom systeme je to vela natlakovane po jazde. Ale voda ani v oleji ani olej vo vode. Upraveno Únor 10, 200916 r od palilinkob
Únor 10, 200916 r Jestli se ti nezdá tlak je třeba zkontrolavat víčko na vyrovnávaci nádobce je tam ventilek může bejt špatný.
Únor 13, 200916 r Autor problem vyrieseny stacilo z uzaveru vybrat tlakovy ventil preplachnut v riedidle vyfukat a dat spet.Tlak v normale.Dakujem vsetkym
Září 29, 200915 r Ako si vybral predtlakvy ventil ved sa a mi zda ze je tam natvrdo rad by som ho prefukol. Zdarec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.