palilinkob Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 po vymene tesnenia hlavy sa mi zacala stracat voda v chladiacom systeme pred vymenou sla voda do oleja v malom mnozstve ale predsa,netesnosti na systeme som nenasiel,termostat kompllet som menil pred vymenou hlavy.poradte mi ak mate skusenbosti dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Pokud jde voda do oleje i po výměně, tak to může téct pod vložkou. Shodit hlavu, vanu a vyházet vložky. Znovu usadit na trošičku tmelu nebo na barvu. Je to jebačka, ale pak to už nezazlobí. Ale nemusí to být tím. Jak moc se ztrácí? Třeba jen zmizela bublina a hladina Ti klesla a zůstane tak a Tebe to jen vystrašilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palilinkob Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) Voda mi do oleja netecie,hadice su dost natlakovane,a robi to coraz castejsie prvy krat to bolo presne mesiac po vymene tesnenia 2.2.09 a od vtedy sa to stalo 3 alebo 4 krat. Editováno: 10. Únor 2009, autor: palilinkob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 NATLAKUJ CHLAD.SOUSTAVU A UVIDIŠ JESTLI SE STRÁCÍ TLAK A UVIDÍŠ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palilinkob Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 zostava to natlakovane az kym neotvorim nadrzku,hadica k termostatu sa skoro neda stlacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) jestli to máš natlakované tak je třeba hledat kde to teče. Editováno: 10. Únor 2009, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palilinkob Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) Tieklo mi to vzadu za motorom spojka hadice medzi tensou a hrubsou hadicou priamo na vyfukove potrubie a stihlo sa to odparit. Znepokojuje ma ten tlak v chladiacom systeme je to vela natlakovane po jazde. Ale voda ani v oleji ani olej vo vode. Editováno: 10. Únor 2009, autor: palilinkob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jestli se ti nezdá tlak je třeba zkontrolavat víčko na vyrovnávaci nádobce je tam ventilek může bejt špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 vyměň těsnění pod víčkem expanzky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 sex_Bobik : ja som vymenil cele viecko expanzky a nepomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 já měnil taky víčko a pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palilinkob Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) Skusim vymenit a napisem Editováno: 12. Únor 2009, autor: palilinkob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palilinkob Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 problem vyrieseny stacilo z uzaveru vybrat tlakovy ventil preplachnut v riedidle vyfukat a dat spet.Tlak v normale.Dakujem vsetkym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emanuel Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ako si vybral predtlakvy ventil ved sa a mi zda ze je tam natvrdo rad by som ho prefukol. Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.