Přejít na obsah

zadni ostřikovač stříká málo

TELEPORT

Doporučené příspěvky

ak otvoris kufor tak v mieste kde je zamok je otvor v 5 dverach a tadial ti voda vyteka na plast ktory mas pri zamku na pevnej casti kufru.

alebo este moznost rozpojene hadicky ale to v motorovej casti na strane baterky za vzduchovym filtrom vedla riadiacej jednotky su spajane hadicky pomocou kolienka s plastu tam sa to hlavne pri mrazoch rado rozpoji.najlahsie to najdes ak niekto bude ostekavat a ty pozoruj kadial kvape.

doplnujuca otazka ked ostrekujes zadne okno strieka stale hore alebo strieka v smere spolu so stieracom ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ak strieka stale nahoru tak ako to ma byt , potom chyba bude najskor to rozdelene kolienko na hadicke v predu za motorom pri riadiacej jednotke. ak je tam chyba tak to tadial pri ostriekavani vyteka a staci to k sebe dva umele diely dotlacit ale kurna neni tam na pracu skoro ziadny priestor.

Odkaz ke komentáři

Ja som mal ten istý problém a naplnil som pred zadnim sadadlom podlahu vodou z ostrekovača / mal som prácu kím som ten filc čo je pod kobercom vysušil. Závada bola rozpojená rýchlospojka pri ľavých zadných dverách. Otvor zadné dvere za vodičom preklop operadlo zedného sedadla a odmontuj ten sivý plast , hadička je spojená pod týmto plastom rýchlospojkou. Ja som to riešil tak že som to zalepil secundovým lepidlom. a 5 rokov bez poruchy.

Editováno: , autor: kissj
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...