Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

dostrikne tak do ctvrtky okna takze sterac sklo moc neumyje

uz nevim cim by to mohlo byt ze by cerpadilko vadne

Upraveno od TELEPORT

su dve moznosti derava hadicka a tecie ti to do kufra alebo zapchata triska na ostrekovaci. mozno ju staci s ihlou precistit a naklopit vyssie

• Autor
su dve moznosti derava hadicka a tecie ti to do kufra alebo zapchata triska na ostrekovaci. mozno ju staci s ihlou precistit a naklopit vyssie

do kufru .. to bych mel najit nevis kudy vede ta hadicka

ak otvoris kufor tak v mieste kde je zamok je otvor v 5 dverach a tadial ti voda vyteka na plast ktory mas pri zamku na pevnej casti kufru.

alebo este moznost rozpojene hadicky ale to v motorovej casti na strane baterky za vzduchovym filtrom vedla riadiacej jednotky su spajane hadicky pomocou kolienka s plastu tam sa to hlavne pri mrazoch rado rozpoji.najlahsie to najdes ak niekto bude ostekavat a ty pozoruj kadial kvape.

doplnujuca otazka ked ostrekujes zadne okno strieka stale hore alebo strieka v smere spolu so stieracom ???

• Autor

strika porad nahoru a jen do ctvrtky okna

Upraveno od TELEPORT

No stačilo hledat, vím, že se to tu řešilo.

Být Tebou oddělám vnitřní plast na 5. dveřích a uvidíš...takové vodítko, necítíš v kufru kapalinu do ostřikovačů?

ak strieka stale nahoru tak ako to ma byt , potom chyba bude najskor to rozdelene kolienko na hadicke v predu za motorom pri riadiacej jednotke. ak je tam chyba tak to tadial pri ostriekavani vyteka a staci to k sebe dva umele diely dotlacit ale kurna neni tam na pracu skoro ziadny priestor.

Ja som mal ten istý problém a naplnil som pred zadnim sadadlom podlahu vodou z ostrekovača / mal som prácu kím som ten filc čo je pod kobercom vysušil. Závada bola rozpojená rýchlospojka pri ľavých zadných dverách. Otvor zadné dvere za vodičom preklop operadlo zedného sedadla a odmontuj ten sivý plast , hadička je spojená pod týmto plastom rýchlospojkou. Ja som to riešil tak že som to zalepil secundovým lepidlom. a 5 rokov bez poruchy.

Upraveno od kissj

• 3 týdny později...

[prosim te kudy se k te hadicce za ridici jednotkou dostanu?Mam presne tan problem s rospojenou hadicku k zadnimu ostrikovaci

najdeš ji pod vzduchovým filtrem. Na tý fotce to není moc vidět, ale lepší nemám.

post-5139-1236467365_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.