Publikováno Únor 12, 200916 r dostrikne tak do ctvrtky okna takze sterac sklo moc neumyje uz nevim cim by to mohlo byt ze by cerpadilko vadne Upraveno Únor 12, 200916 r od TELEPORT
Únor 12, 200916 r su dve moznosti derava hadicka a tecie ti to do kufra alebo zapchata triska na ostrekovaci. mozno ju staci s ihlou precistit a naklopit vyssie
Únor 12, 200916 r Autor su dve moznosti derava hadicka a tecie ti to do kufra alebo zapchata triska na ostrekovaci. mozno ju staci s ihlou precistit a naklopit vyssie do kufru .. to bych mel najit nevis kudy vede ta hadicka
Únor 12, 200916 r ak otvoris kufor tak v mieste kde je zamok je otvor v 5 dverach a tadial ti voda vyteka na plast ktory mas pri zamku na pevnej casti kufru. alebo este moznost rozpojene hadicky ale to v motorovej casti na strane baterky za vzduchovym filtrom vedla riadiacej jednotky su spajane hadicky pomocou kolienka s plastu tam sa to hlavne pri mrazoch rado rozpoji.najlahsie to najdes ak niekto bude ostekavat a ty pozoruj kadial kvape. doplnujuca otazka ked ostrekujes zadne okno strieka stale hore alebo strieka v smere spolu so stieracom ???
Únor 13, 200916 r Autor strika porad nahoru a jen do ctvrtky okna Upraveno Únor 13, 200916 r od TELEPORT
Únor 13, 200916 r No stačilo hledat, vím, že se to tu řešilo. Být Tebou oddělám vnitřní plast na 5. dveřích a uvidíš...takové vodítko, necítíš v kufru kapalinu do ostřikovačů?
Únor 15, 200916 r ak strieka stale nahoru tak ako to ma byt , potom chyba bude najskor to rozdelene kolienko na hadicke v predu za motorom pri riadiacej jednotke. ak je tam chyba tak to tadial pri ostriekavani vyteka a staci to k sebe dva umele diely dotlacit ale kurna neni tam na pracu skoro ziadny priestor.
Únor 16, 200916 r Ja som mal ten istý problém a naplnil som pred zadnim sadadlom podlahu vodou z ostrekovača / mal som prácu kím som ten filc čo je pod kobercom vysušil. Závada bola rozpojená rýchlospojka pri ľavých zadných dverách. Otvor zadné dvere za vodičom preklop operadlo zedného sedadla a odmontuj ten sivý plast , hadička je spojená pod týmto plastom rýchlospojkou. Ja som to riešil tak že som to zalepil secundovým lepidlom. a 5 rokov bez poruchy. Upraveno Únor 16, 200916 r od kissj
Březen 7, 200916 r [prosim te kudy se k te hadicce za ridici jednotkou dostanu?Mam presne tan problem s rospojenou hadicku k zadnimu ostrikovaci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.