bojler Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 (editace) . Editováno: 2. Únor 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Jestli někoho vyhodíjou, tak zřejmě proto, že nedělal něco, co dělat měl. A dobře mu tak. Osobně o tom hodně pochybuju. Co si tym myslel - nieco ako ze nebola v pohybe - aby boli foto z akcnej "nahanacky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 jestli ta Fabča bude vypadat tak jak na fotce... tak potěž pán bůh... z vošklivýho auta ještě vošklivější.... brrrrrrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 to bojler- jsem čtenář idnes, ale potíž je v tom, že se mnou o tom článku nikdo nemluvit, a nikdo se mě neptat, jestli tu fotku může použít, čili idnes tu fotku na foru ukradli a článek si napsali podle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Já jenom nechápu, proč tam cpou logo SH, kdyz je to tvoje fotka. No příště vodoznak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 (editace) .. Editováno: 3. Únor 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Další auto co koupím bude Fabka III protože ten Face II teda nic moc :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Odpor Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Když vyfotíte takovouhle fotku, tak si tam dejte jednoznačně vodoznak se svým mailem. Když to uděláte tak se Vám může poštěstit, že Vám někdo zaplatí. Jinak bych jim asi napsal, že je to tvoje fotka ať jí stáhnou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 vodoznak tam mal byt, to je jasne...Ale tu fotku urcite nestiahnu - co sa s nimi bude sudit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daverie Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Strašně by mně zajímal hlavně ten vnitřek. Já mám FII 1.9/tdi elegance. Mám třeba velkej problém sprofukováním ze dveří tak snad to na faceliftu nějak dotáhnou. Akorát dojíždím á v červnu budu kupovat novou nevíte jak je to se zavedením do prodeje? A neexistuje nějaké foto vnitřku asi ne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 ee, ale mozes si byt isty, ze pribudne este viac "striebornych" dekorov + nejaky chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Jinak bych jim asi napsal, že je to tvoje fotka ať jí stáhnou! Stáhnou, když už na tom trhli? Tak lehce bych se nedal. Normálně chci zaplatit s tím, že cenu si diktuji já. Kdyby se cukali, tak trestní oznámení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikutik Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Uz sa viac a viac ukazuje... http://news.auto.cz/spy/spy-photos-skoda-fabia-2010.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 ten naraznik jej pristane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 AJ ja chcem XENONY to kvoli tomu musim kúpit novú Fábiu ?? sak uz jednu mam snad to bude kompatibilne aj z nasimy alebo spravia alternativu kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Je s podivem, že zrcátka lakovaný jsou, ale kliky ne. Ještě aby tak fabia fl přišla v rámci šetření o lakovaný kliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 (editace) I ploutvička je v "základní" černé, takže by to ještě mohlo být šetření na prototypu, ten přece nepotřebuje lakované kliky , ale také to může znamenat, že budou v základu "jen" nelakované kliky Editováno: 3. Únor 2010, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 AJ ja chcem XENONY to kvoli tomu musim kúpit novú Fábiu ?? sak uz jednu mam snad to bude kompatibilne aj z nasimy alebo spravia alternativu kua Aj keby boli kompatibilne, tak nemas senzory zatazenia na napravach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Pokud nic neudělají s celkovýma proporcema auta(šířka, výška) tak to bude furt stejně hnus. Omlouvám se lidem co ji vlastní, ale tak to vidím já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Ale změnit šířku, znamená zásah do podvozku... Budeš muset udělat celkově nový vývoj (zatížení a rozložení hmotnosti na nápravy, pevnost konstrukce a bezpečnost, výdrž nově použitých materiálů) a to stojí dost slušné peníze Navíc si všimni, když stojí FII vedle nějaké jiného hatchbacku, tak ten rozdíl výšky není vůbec znát. Podívej se na nový "krátký" Scénic, tak pak poznáš hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 (editace) k sirke... Editováno: 3. Únor 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Vidím octaviane, že ta fotka s tím cliem na šikmo a FII přímo je tvoje oblíbená.. Mimochodem, když se podívám snad na každý auto (včetně všech současných škodovek), je nějak postižený při nějakém úhlu pohledu. Co se ale dokáže vypichováním příšernýho profilu OIIFl, jezevčíkovitýho tvaru u SII při šikmým pohledu zepředu i zezadu nebo pro někoho nestravitelným zlomem u R? No a když sme u toho clia, to je mimochodem pěkně rozšláplá žaba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 (editace) Ako vidim pamat ti sluzi BTW: mne sa Superb paci zo vsetkych uhlov a Room v podstate tiez Editováno: 3. Únor 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 tyto faceliftované fabie a roomstry jsou k vidění okolo slanýho skoro každý den a nejsou nijak maskovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Jak bude upraven výkon HTP, když oboje jsou 12V? Taky mi v článku chybí zmínka o tom, zda-li bude v nabídce motor 1,4 16V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.