Přejít na obsah

Fabia II Facelift

Cjoctavian

Doporučené příspěvky

Když vyfotíte takovouhle fotku, tak si tam dejte jednoznačně vodoznak se svým mailem. ;)

Když to uděláte tak se Vám může poštěstit, že Vám někdo zaplatí.

Jinak bych jim asi napsal, že je to tvoje fotka ať jí stáhnou!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:aggressive: Strašně by mně zajímal hlavně ten vnitřek. Já mám FII 1.9/tdi elegance. Mám třeba velkej problém sprofukováním ze dveří tak snad to na faceliftu nějak dotáhnou. Akorát dojíždím á v červnu budu kupovat novou nevíte jak je to se zavedením do prodeje? A neexistuje nějaké foto vnitřku asi ne co?
Odkaz ke komentáři

I ploutvička je v "základní" černé, takže by to ještě mohlo být šetření na prototypu, ten přece nepotřebuje lakované kliky ;), ale také to může znamenat, že budou v základu "jen" nelakované kliky :kol-63:

Editováno: , autor: NNN
Odkaz ke komentáři

Ale změnit šířku, znamená zásah do podvozku... Budeš muset udělat celkově nový vývoj (zatížení a rozložení hmotnosti na nápravy, pevnost konstrukce a bezpečnost, výdrž nově použitých materiálů) a to stojí dost slušné peníze :glare: Navíc si všimni, když stojí FII vedle nějaké jiného hatchbacku, tak ten rozdíl výšky není vůbec znát. Podívej se na nový "krátký" Scénic, tak pak poznáš hnus

Odkaz ke komentáři

Vidím octaviane, že ta fotka s tím cliem na šikmo a FII přímo je tvoje oblíbená..

Mimochodem, když se podívám snad na každý auto (včetně všech současných škodovek), je nějak postižený při nějakém úhlu pohledu. Co se ale dokáže vypichováním příšernýho profilu OIIFl, jezevčíkovitýho tvaru u SII při šikmým pohledu zepředu i zezadu nebo pro někoho nestravitelným zlomem u R? No a když sme u toho clia, to je mimochodem pěkně rozšláplá žaba.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...