Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Polo uz dostalo xenony aj s LED dennym svietenim - obrazok

Škoda Auto odhaluje novou tvář vozů Fabia a Roomster

Škoda Auto představuje první fotografie nejmenší produktové řady, která prošla kompletním faceliftem. Mění se nejen vzhled všech modelů, ale především použité technologie a nabízené motorizace. Díky zcela nově navržené přídi zdůrazňující šířku vozu, působí Fabia i Roomster na silnici při stejné výšce sebevědomě a dynamicky. Facelift zahrnuje i modelové varianty Scout, které se rovněž představí v Ženevě.

celý článek

post-5-1267006831,5267_thumb.jpg

No to je jasný. Podařilo se mně dostat náhodou k číslům prodejů OI a OII v ČR a moc by mě zajímaly čísla za 2009..

Omezeni produkce je znamka toho, ze jsou problemy s odbytem. Snizeni ceny je take indikace toho, ze prodeje nejsou dle ocekavani.

Jako zakaznikovi se mi nizsi ceny libi, o tom zadna.

Tezko rici, zda je logan konkurenci pro skodovku. Osobne si myslim, ze pro zakazniky fabky ano.

Tusi nekdo z vas, jake budou ceny fabky II facelift s temi novymi motory?

dik

H.

Tak ony se spojily dvě věci do jedné - podpora odbytu Touru a znovuzískání podílu na trhu.

Tak já ten facelift vidím jako velmi efektní věc, snahu o rozšíření a omlazení vozu jak se uvádí, a líbí se mi to. Avšak nic zásadního k pláči pro ty co mají starý čumák. Nicméně stále trvám na tom že FII combi není snad ani vzhledovej paskvil, ale přímo hnus v jakémkoliv provedení.

treba si asi zvyknut , par rokov tu s nami ten FL bude ..

mne sa proste nepacia tie kombinovane hmlovky, mozno ze verzia bez nich bude zaujimavejsia .. a urcite je lepsi naranik co bude na scoute :smich:

Na skautíka su taky zvědavej, ten nárazník vypadal hodně dobře. Jenom by to chtělo trochu zlidštit výbavu. El. okna i vzadu, ale ani Climatic v základu...

• Autor

aj tak je najkrajsi naraznik na RS :palec2:

...

Hele tu tvojí fotku jsem našel ve světě motorů. :)

Taky jsem na to koukal, doufam, ze si Milh@us rekl o nejaky pekny honorar :smich:

Ja sem viděl už 2 Fabie, fabii combi a 2 roomstery praktiky

post-27630-12671259171574_thumb.jpg

Novináři kradou jako straky. Chce to prostě nápis přes obrázek - třeba "novinářská žumpa krade".

Na mojí oktě je denní svícení nakódovaný tak, že předek svítí normálně dole u mlhovek a k tomu svítí zadní céčka. Takhle to nastavili v servisu před prodejem a předpokládám, že to teda ničemu neodporuje. Nebo se pletu?

Takovou variantu jsem teda nikdy nepotkal. Jde spise o to, ze kdyz nesviti zadni cecko, je lepe rozeznatelne brzdove svetlo.

Třeba podle třetí brzdovýho :)

No, mně zase přijde lepší, když je líp rozeznatelný celý auto (kort to moje šedivý). :) Až budu mít cestu do servisu, tak se jich na to zeptám. A stejnak, kdybych neměl denní světla, svítil bych normálníma, tzn. i zadek auta, tak to je pak prašť jako uhoď.

Ví někdo, jestli je nějaký praktický rozdíl mezi TPM a RKA?

Jen v jazyku zkratky (Aj vs. Nj)... :)

sem si rikal, co to je zase za bejkarnu. docela divny, ze tam neni popsany bolero a columbus.. ze by az pozdeji

facelift, facelift ...a kde je HTP s 55Kw???? :feve:

Nebude... pouze TSI...

facelift, facelift ...a kde je HTP s 55Kw???? :feve:

Kdes na tohle přišel?

Taky by me zajimalo, kde prisel na HTP 55kW. Nic takovyho nebude.

Tak copak copak dixíku, jaktože už sem necpeš matroš z jiného fóra?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.