Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Škoda Auto odhaluje novou tvář vozů Fabia a Roomster

Škoda Auto představuje první fotografie nejmenší produktové řady, která prošla kompletním faceliftem. Mění se nejen vzhled všech modelů, ale především použité technologie a nabízené motorizace. Díky zcela nově navržené přídi zdůrazňující šířku vozu, působí Fabia i Roomster na silnici při stejné výšce sebevědomě a dynamicky. Facelift zahrnuje i modelové varianty Scout, které se rovněž představí v Ženevě.

celý článek

post-5-1267006831,5267_thumb.jpg

Vloženo

No to je jasný. Podařilo se mně dostat náhodou k číslům prodejů OI a OII v ČR a moc by mě zajímaly čísla za 2009..

Omezeni produkce je znamka toho, ze jsou problemy s odbytem. Snizeni ceny je take indikace toho, ze prodeje nejsou dle ocekavani.

Jako zakaznikovi se mi nizsi ceny libi, o tom zadna.

Tezko rici, zda je logan konkurenci pro skodovku. Osobne si myslim, ze pro zakazniky fabky ano.

Tusi nekdo z vas, jake budou ceny fabky II facelift s temi novymi motory?

dik

H.

Vloženo

Tak já ten facelift vidím jako velmi efektní věc, snahu o rozšíření a omlazení vozu jak se uvádí, a líbí se mi to. Avšak nic zásadního k pláči pro ty co mají starý čumák. Nicméně stále trvám na tom že FII combi není snad ani vzhledovej paskvil, ale přímo hnus v jakémkoliv provedení.

Vloženo

treba si asi zvyknut , par rokov tu s nami ten FL bude ..

mne sa proste nepacia tie kombinovane hmlovky, mozno ze verzia bez nich bude zaujimavejsia .. a urcite je lepsi naranik co bude na scoute :smich:

Vloženo

Na mojí oktě je denní svícení nakódovaný tak, že předek svítí normálně dole u mlhovek a k tomu svítí zadní céčka. Takhle to nastavili v servisu před prodejem a předpokládám, že to teda ničemu neodporuje. Nebo se pletu?

Takovou variantu jsem teda nikdy nepotkal. Jde spise o to, ze kdyz nesviti zadni cecko, je lepe rozeznatelne brzdove svetlo.

Vloženo

No, mně zase přijde lepší, když je líp rozeznatelný celý auto (kort to moje šedivý). :) Až budu mít cestu do servisu, tak se jich na to zeptám. A stejnak, kdybych neměl denní světla, svítil bych normálníma, tzn. i zadek auta, tak to je pak prašť jako uhoď.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...