Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Podle technických údajů se s výškou nic nestalo. Viděl jsem v pátek Combi a změnu jsem taky nezaznamenal, dokonce vedle sebe stály předfl a fl. Ale možný je všechno.

Vloženo

Jak jste přišli na to, že 1,2 44kW je 12V? Co koukám do etky (verze s i s FL), tak nejnovější 1,2 44kW je CHFA a tento motor má jen jednu vačku. Navíc mi přijde divný, že by to škodovka udělala, vždyť každý materiál navíc jsou peníze. Myslím tím 2 vačky, dvakrát víc ventilů, větší hlava aj.

Vloženo

Dyť se u ní dalo dívat jenom na zadek. Nevim, jestli šlo už o přepracovávaný model (údajně návrh mgmt hodil do koše a musí se předělávat), napovídaly by tomu i namalovaný některý prvky - za sebe říkám hrůza hrůz. Nová Jetta vedle toho vypadala jako z jinýho světa. Vevnitř to vypadalo dobře.

Vloženo

No vidíš, třebas já bych to auto bral tak jak je. Ta konzervativnost, bez výstřelků a celková uhlazenost spojená s dravějším předkem mi fakt kápla do noty. Akorát zezadu se mi zdála trošku užší...

Vloženo

Dravější předek? Člověče my sme asi viděli dvě různý auta. Dyť to vypadalo jako starší Audi A4 (druhá generace). Maska byla hodně nevýrazná. K A-entry to sedělo, ale OIII vypadal fakt jak chudej příbuznej.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...