Cjoctavian Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Polo uz dostalo xenony aj s LED dennym svietenim - obrazok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Škoda Auto odhaluje novou tvář vozů Fabia a Roomster Škoda Auto představuje první fotografie nejmenší produktové řady, která prošla kompletním faceliftem. Mění se nejen vzhled všech modelů, ale především použité technologie a nabízené motorizace. Díky zcela nově navržené přídi zdůrazňující šířku vozu, působí Fabia i Roomster na silnici při stejné výšce sebevědomě a dynamicky. Facelift zahrnuje i modelové varianty Scout, které se rovněž představí v Ženevě. celý článek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 No to je jasný. Podařilo se mně dostat náhodou k číslům prodejů OI a OII v ČR a moc by mě zajímaly čísla za 2009.. Omezeni produkce je znamka toho, ze jsou problemy s odbytem. Snizeni ceny je take indikace toho, ze prodeje nejsou dle ocekavani. Jako zakaznikovi se mi nizsi ceny libi, o tom zadna. Tezko rici, zda je logan konkurenci pro skodovku. Osobne si myslim, ze pro zakazniky fabky ano. Tusi nekdo z vas, jake budou ceny fabky II facelift s temi novymi motory? dik H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Tak ony se spojily dvě věci do jedné - podpora odbytu Touru a znovuzískání podílu na trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Tak já ten facelift vidím jako velmi efektní věc, snahu o rozšíření a omlazení vozu jak se uvádí, a líbí se mi to. Avšak nic zásadního k pláči pro ty co mají starý čumák. Nicméně stále trvám na tom že FII combi není snad ani vzhledovej paskvil, ale přímo hnus v jakémkoliv provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 treba si asi zvyknut , par rokov tu s nami ten FL bude .. mne sa proste nepacia tie kombinovane hmlovky, mozno ze verzia bez nich bude zaujimavejsia .. a urcite je lepsi naranik co bude na scoute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Na skautíka su taky zvědavej, ten nárazník vypadal hodně dobře. Jenom by to chtělo trochu zlidštit výbavu. El. okna i vzadu, ale ani Climatic v základu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 aj tak je najkrajsi naraznik na RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 ... Hele tu tvojí fotku jsem našel ve světě motorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Taky jsem na to koukal, doufam, ze si Milh@us rekl o nejaky pekny honorar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
designér Mareček Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Ja sem viděl už 2 Fabie, fabii combi a 2 roomstery praktiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Novináři kradou jako straky. Chce to prostě nápis přes obrázek - třeba "novinářská žumpa krade". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Na mojí oktě je denní svícení nakódovaný tak, že předek svítí normálně dole u mlhovek a k tomu svítí zadní céčka. Takhle to nastavili v servisu před prodejem a předpokládám, že to teda ničemu neodporuje. Nebo se pletu? Takovou variantu jsem teda nikdy nepotkal. Jde spise o to, ze kdyz nesviti zadni cecko, je lepe rozeznatelne brzdove svetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Třeba podle třetí brzdovýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 No, mně zase přijde lepší, když je líp rozeznatelný celý auto (kort to moje šedivý). Až budu mít cestu do servisu, tak se jich na to zeptám. A stejnak, kdybych neměl denní světla, svítil bych normálníma, tzn. i zadek auta, tak to je pak prašť jako uhoď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergentuy Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergentuy Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Ví někdo, jestli je nějaký praktický rozdíl mezi TPM a RKA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Jen v jazyku zkratky (Aj vs. Nj)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 sem si rikal, co to je zase za bejkarnu. docela divny, ze tam neni popsany bolero a columbus.. ze by az pozdeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 facelift, facelift ...a kde je HTP s 55Kw???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Nebude... pouze TSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 facelift, facelift ...a kde je HTP s 55Kw???? Kdes na tohle přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Taky by me zajimalo, kde prisel na HTP 55kW. Nic takovyho nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Tak copak copak dixíku, jaktože už sem necpeš matroš z jiného fóra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.