Duben 7, 201015 r Podle technických údajů se s výškou nic nestalo. Viděl jsem v pátek Combi a změnu jsem taky nezaznamenal, dokonce vedle sebe stály předfl a fl. Ale možný je všechno.
Duben 7, 201015 r Mě teda přišla nižší,ale těma světlama to nebylo. Ale souhlasím,že každý to vnímá jinak.
Duben 8, 201015 r Jak jste přišli na to, že 1,2 44kW je 12V? Co koukám do etky (verze s i s FL), tak nejnovější 1,2 44kW je CHFA a tento motor má jen jednu vačku. Navíc mi přijde divný, že by to škodovka udělala, vždyť každý materiál navíc jsou peníze. Myslím tím 2 vačky, dvakrát víc ventilů, větší hlava aj.
Duben 8, 201015 r Neviete, či sa bude montovať do Fabie Scout od 22.týždňa denné led svietenie ako alternatíva namiesto hmloviek? (ako to bude u RS)
Duben 8, 201015 r Autor viem, ze je to mozne ako volitelna vybava do O2 Scout, ale o F2 Scout som to nepocul...aj ked technicky by to nemal byt problem...
Duben 8, 201015 r Nové verze katalogů: Fabia: http://www.skoda-auto.cz/cze/Documents/Catalogue/NewFabia/Fabia_Catalogue_CZ.pdf Roomster: http://www.skoda-auto.cz/cze/Documents/Catalogue/Roomster/Roomster_Catalogue_CZ.pdf
Duben 8, 201015 r Autor konecne opravili to kotovanie rozmerov karoserii A fabia RS uz nama gumy 215/40 ale 205/40
Duben 12, 201015 r Tak se na webu zase objevila 1.4 - jak dlouho ještě vydrží TSI start? Moc nevěřim tomu, že by to nabízeli zároveň a za stejnou cenu
Duben 12, 201015 r Tak v příštím autotipu TEST Fabie 1.2 TSI 77 v DSG. První fecelift na prodej je na www.skodaplus.cz
Duben 12, 201015 r V pátek jsem si prohlížel dva FL hatchbacky na salonu a vypadá to hezky, mě se to líbí, mít ji doma s nějakým motorem TSI, jó to by se mi líbilo
Duben 12, 201015 r David C3: Ak by sa ti dalo, mohol by si naskenovat ten test Upraveno Duben 12, 201015 r od tomikutik
Duben 13, 201015 r Autor David C3: Ak by sa ti dalo, mohol by si naskenovat ten test pripajam sa s prosbou
Duben 13, 201015 r Tak další spatřená, tentokrát u Vysočanský v Praze...kombík v zelený Rally (RS zelená) a nevypadá to vůbec špatně
Duben 13, 201015 r Mě fascinuje jedna věc. Ze začátku bylo keců, jak je to strašný hlavně zezadu a kdesi cosi. Na zadek se ani nesáhlo a teď ticho po pěšině..
Duben 13, 201015 r Autor jj, a kolko bolo spociatku negativnych ohlasov na tie hmlovky a teraz sa predok kazdemu paci... Podobne je to aj s O2 FL Kopa ludi uz zmenila nazor
Duben 13, 201015 r Já ne Ale je pravda, ze se to od vylozenyho odporu presunulo u kusu s poradnejma kolama k akceptovani stavu. Ona totiz OIII nevypada nijak lip..
Duben 14, 201015 r ...Ona totiz OIII nevypada nijak lip.. Tak s tím nesouhlasím! Upraveno Duben 14, 201015 r od martineQ
Duben 14, 201015 r Dyť se u ní dalo dívat jenom na zadek. Nevim, jestli šlo už o přepracovávaný model (údajně návrh mgmt hodil do koše a musí se předělávat), napovídaly by tomu i namalovaný některý prvky - za sebe říkám hrůza hrůz. Nová Jetta vedle toho vypadala jako z jinýho světa. Vevnitř to vypadalo dobře.
Duben 14, 201015 r No vidíš, třebas já bych to auto bral tak jak je. Ta konzervativnost, bez výstřelků a celková uhlazenost spojená s dravějším předkem mi fakt kápla do noty. Akorát zezadu se mi zdála trošku užší...
Duben 14, 201015 r Dravější předek? Člověče my sme asi viděli dvě různý auta. Dyť to vypadalo jako starší Audi A4 (druhá generace). Maska byla hodně nevýrazná. K A-entry to sedělo, ale OIII vypadal fakt jak chudej příbuznej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.