Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Podle technických údajů se s výškou nic nestalo. Viděl jsem v pátek Combi a změnu jsem taky nezaznamenal, dokonce vedle sebe stály předfl a fl. Ale možný je všechno.

Mě teda přišla nižší,ale těma světlama to nebylo.wink.gif Ale souhlasím,že každý to vnímá jinak.smile.gif

Jak jste přišli na to, že 1,2 44kW je 12V? Co koukám do etky (verze s i s FL), tak nejnovější 1,2 44kW je CHFA a tento motor má jen jednu vačku. Navíc mi přijde divný, že by to škodovka udělala, vždyť každý materiál navíc jsou peníze. Myslím tím 2 vačky, dvakrát víc ventilů, větší hlava aj.

Neviete, či sa bude montovať do Fabie Scout od 22.týždňa denné led svietenie ako alternatíva namiesto hmloviek? (ako to bude u RS)

• Autor

viem, ze je to mozne ako volitelna vybava do O2 Scout, ale o F2 Scout som to nepocul...aj ked technicky by to nemal byt problem...

• Autor

konecne opravili to kotovanie rozmerov karoserii lol A fabia RS uz nama gumy 215/40 ale 205/40 :kuk:

Ale zato mají u fabie 1,2 HTP 51kW se 4 válci :)

Tak se na webu zase objevila 1.4 - jak dlouho ještě vydrží TSI start? Moc nevěřim tomu, že by to nabízeli zároveň a za stejnou cenu :)

Tak v příštím autotipu TEST Fabie 1.2 TSI 77 v DSG. První fecelift na prodej je na www.skodaplus.cz

V pátek jsem si prohlížel dva FL hatchbacky na salonu a vypadá to hezky, mě se to líbí, mít ji doma s nějakým motorem TSI, jó to by se mi líbilo :)

David C3: Ak by sa ti dalo, mohol by si naskenovat ten test ;)

Upraveno od tomikutik

Dnes som mal moznost vidiet Faceliftovu fabiu... a hned to kacatko inak vyzera :palec2:

• Autor

David C3: Ak by sa ti dalo, mohol by si naskenovat ten test ;)

pripajam sa s prosbou :)

Tak další spatřená, tentokrát u Vysočanský v Praze...kombík v zelený Rally (RS zelená) a nevypadá to vůbec špatně :palec2::)

Mě fascinuje jedna věc. Ze začátku bylo keců, jak je to strašný hlavně zezadu a kdesi cosi. Na zadek se ani nesáhlo a teď ticho po pěšině..

• Autor

jj, a kolko bolo spociatku negativnych ohlasov na tie hmlovky a teraz sa predok kazdemu paci... :) Podobne je to aj s O2 FL ;) Kopa ludi uz zmenila nazor :palec2:

Já ne :) Ale je pravda, ze se to od vylozenyho odporu presunulo u kusu s poradnejma kolama k akceptovani stavu. Ona totiz OIII nevypada nijak lip..

...Ona totiz OIII nevypada nijak lip..

Tak s tím nesouhlasím!

Upraveno od martineQ

Dyť se u ní dalo dívat jenom na zadek. Nevim, jestli šlo už o přepracovávaný model (údajně návrh mgmt hodil do koše a musí se předělávat), napovídaly by tomu i namalovaný některý prvky - za sebe říkám hrůza hrůz. Nová Jetta vedle toho vypadala jako z jinýho světa. Vevnitř to vypadalo dobře.

No vidíš, třebas já bych to auto bral tak jak je. Ta konzervativnost, bez výstřelků a celková uhlazenost spojená s dravějším předkem mi fakt kápla do noty. Akorát zezadu se mi zdála trošku užší...

Dravější předek? Člověče my sme asi viděli dvě různý auta. Dyť to vypadalo jako starší Audi A4 (druhá generace). Maska byla hodně nevýrazná. K A-entry to sedělo, ale OIII vypadal fakt jak chudej příbuznej.

Určitě mluvíme o stejném autě... :)

Pak buď provokuješ a nebo tě nechápu. Byla to příšera :)

Tak prrr, provokovat nechci. Nicméně mám jiný názor a za tím si stojím!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.