bojler Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Zaujimave, ze Jing Rui dostane s faceliftom aj uplne nove zadne svetla a naraznik aj s odrazkami. Na europskej Fabii sa zase setrilo... Světla úplně nová nejsou, dyť je to furt ta stejná šiška. Mně se třeba tady tohle líbí míň než původní. Jen ať se šetří, dokud půjdou všichni po ceně jak slepice po flusu, nezaslouží si nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Zajímavé... Nebyly by fotky i z jiných úhlů nebo i v jiných barvách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Jen ať se šetří, dokud půjdou všichni po ceně jak slepice po flusu, nezaslouží si nic jiného. 100% suhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 http://www.skoda-auto.cz/news/Pages/2013-01-03-nove-logo-pro-Fabii-a-Roomster.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 tak na to jsem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Juuuu tak to mam radost doufam ze to tam uz budu mit Room. ma jit do vyroby v 5 tydnu. Tak jsem teda zvedav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Mne ten prelis pod pismom Skoda a tiez horna hrana akosi nesedi. Toto nie je kufor FII. Alebo no neviem. Ziaden iny model to nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Fabia 2013: Roomster 2013: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Ad video FII : Takže já mám MR 2013... bo ta Fabka je celé moje MC včetně znaků..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 ja si myslel že to video je pravě Tvoji fabky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Ani u Fabie ani u Roomstra není ovladač snižování podsvitu palubky. To u se šetří moc nééé!!! To tříramínko je super snad ho dostane Rapid Editováno: 3. leden 2013, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 a vono někdy takovy ovladač byl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 byl třeba v FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Já nemám..? Volant luxusní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 v Fl byl ale v Fll už ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 no to ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 zkuste prosím někdo zjistit objednací čísla předního a zadního nového znaku z modelu 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Zadní by měl být 5J0 853 621 A, přední by měl být bez A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Tydle znaky by mely jit i na OI,pokud se nepletu.Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 a zadní znak na roomster ? prosím o číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) Číslo stejné jako u Fabie. Akorát v Etce u Roomstera není na rozdíl od Fabie datum zahájení výroby. Netuším,co to znamená. Tyto znaky jsou dále v Etce v provedení chromový lesk/černá - označení je stejné,jen za celým číslem je navíc index AUL (platí to pro Fabii i Room). Tydle znaky by mely jit i na OI,pokud se nepletu.Je to tak? V Etce je pro OI přední a zadní znak stejný,jako má Fabia zadní. Takže teoreticky by to měl být 5J0 853 621 A. Editováno: 4. leden 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 číslo na novú radičku a manžetu by ste nevedeli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Problém je,že jich tam od 5.11.2012 asi deset. Kterou myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Pawouk: Moc díky za odpověď.Ještě, že jsem počkal a nekoupil ty z citiga. I když Brácha je na OI má a taky to nevypadá špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Problém je,že jich tam od 5.11.2012 asi deset. Kterou myslíš? AK TO BOLA REAKCIA NA MNA tak myslim taku co ide do FII/Room na manual :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.