lutr84 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ahoj, mám OII 1,9 tdi r.v. 9/2004 s najetýmy 75 000 km. Včera večer se mi na dálnici přihodila nemilá věc. Jedu si a nejednou cítím jak motor přestal táhnout, kouk jsem do zpětného zrcátka a za mnou obrovská oblaka dýmu. Inhed jsem zastavil a z výfuku mi tekl motorový olej. V motorovém prostoru nikde není vidět prosakující olej nebo něco takového. Motor jde normálně nastartovat, ale hrozně hulí a tak jsem raději absolvoval cestu domu na laně. Můžete mi prosím vás poradit/zdělit co mě čeká za opravi? Dík Luboš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Že by turbo? Nemáš doufám lapač pevných částic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutr84 Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Nene DPF nemám. Když nastartuji a lehce sešlápnu plyn tak je slyšet turbo jak od 1500 otáček fouká, ale možné je všechno. Jak říkám raději jsem s tím nechtěl ani jet, tak nevím jestli jede v celém rozpětí otáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Na 100 úrpcent turbo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Že by turbo? Nemáš doufám lapač pevných částic? co by se stalo kdyby mněl DPF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ahoj, mám OII 1,9 tdi r.v. 9/2004 s najetýmy 75 000 km. Včera večer se mi na dálnici přihodila nemilá věc. Jedu si a nejednou cítím jak motor přestal táhnout, kouk jsem do zpětného zrcátka a za mnou obrovská oblaka dýmu. Inhed jsem zastavil a z výfuku mi tekl motorový olej. V motorovém prostoru nikde není vidět prosakující olej nebo něco takového. Motor jde normálně nastartovat, ale hrozně hulí a tak jsem raději absolvoval cestu domu na laně. Můžete mi prosím vás poradit/zdělit co mě čeká za opravi? Dík Luboš jak často měníš olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutr84 Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) jak často měníš olej? Já jsem auto koupil teprve před 10 dny a najel jenom asi 1200km, takže nevím jak se často olej měnil, nedostal jsem servisku. Největší smůla je, že jsem si výměnu naplánoval na dnešek, dříve jsem bohužel neměl čas. Ještě jsem se chtěl zeptat jak je to s katalizátorem, když se do něj dostal olej? Editováno: 15. Únor 2009, autor: lutr84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosta103 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Já jsem auto koupil teprve před 10 dny a najel jenom asi 1200km, takže nevím jak se často olej měnil, nedostal jsem servisku. Největší smůla je, že jsem si výměnu naplánoval na dnešek, dříve jsem bohužel neměl čas. Ještě jsem se chtěl zeptat jak je to s katalizátorem, když se do něj dostal olej? OLej se vypalí až daš novy turbo a kat to přežije...jinak mam tady jedno turbo na prodej...kdyžtak sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.