Dejviz Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 je možné že dávala tuto výbavu Škodovka do Fabii? Nejvíc mě zaráží xenony, myslel jsem že se dávali jen do RS. Viz odkaz: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6896900 a nebo je to jednoduše dodělávané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Xenony byly normálně za příplatek k fabii ambiente nebo elegance, stály 23.100,- Kč podle ceníku z roku 2004 (viz příloha). Takže bych na tom neviděl nic zvláštního krom toho, že to má dost příplatkových prvků. Ale podle štítku s kódama výbavy se dá ověřit, co je dodělávaný, ne? Cen_k__KODA_Fabia_2004.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 tak jo, ai máš pravdu :-) já se v tom zas tak nevyznám, proto jsem se zeptal. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 na 99% origo vidím ostřiky, vidím vypínač na světla pro xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1001 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ahojte, nechcel som založiť novú tému tak to napíšem sem (zdalo sa mi to najbližšie k môjmu problému). Potreboval by som zistiť číslo v ETKE tejto veci: a aj číslo zadnej gumy či čo to je. Malo by to byť na fabiu 2003 predfaclift a potreboval by som ešte zistiť ked vymením toto svetlo: za toto: či to bude pasovať, či tam nie sú iné koncovky ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tu máš tie tesnenia dúfam,že si chcel toto. S tým svetlom by to malo pasovať vela ludí to menilo snad ti niekto napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1001 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 vikino1: diky, dúfam že je to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1001 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tu máš tie tesnenia dúfam,že si chcel toto.S tým svetlom by to malo pasovať vela ludí to menilo snad ti niekto napíše ahojte, je to fakt toto ? Neviem prečo ale mám pocit že je to v celku....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.