Publikováno Únor 19, 200916 r je možné že dávala tuto výbavu Škodovka do Fabii? Nejvíc mě zaráží xenony, myslel jsem že se dávali jen do RS. Viz odkaz: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6896900 a nebo je to jednoduše dodělávané?
Únor 19, 200916 r Xenony byly normálně za příplatek k fabii ambiente nebo elegance, stály 23.100,- Kč podle ceníku z roku 2004 (viz příloha). Takže bych na tom neviděl nic zvláštního krom toho, že to má dost příplatkových prvků. Ale podle štítku s kódama výbavy se dá ověřit, co je dodělávaný, ne? Cen_k__KODA_Fabia_2004.pdf
Únor 19, 200916 r Autor tak jo, ai máš pravdu :-) já se v tom zas tak nevyznám, proto jsem se zeptal. dík
Květen 25, 200916 r ahojte, nechcel som založiť novú tému tak to napíšem sem (zdalo sa mi to najbližšie k môjmu problému). Potreboval by som zistiť číslo v ETKE tejto veci: a aj číslo zadnej gumy či čo to je. Malo by to byť na fabiu 2003 predfaclift a potreboval by som ešte zistiť ked vymením toto svetlo: za toto: či to bude pasovať, či tam nie sú iné koncovky ? Ďakujem
Květen 25, 200916 r Tu máš tie tesnenia dúfam,že si chcel toto. S tým svetlom by to malo pasovať vela ludí to menilo snad ti niekto napíše
Květen 29, 200916 r Tu máš tie tesnenia dúfam,že si chcel toto.S tým svetlom by to malo pasovať vela ludí to menilo snad ti niekto napíše ahojte, je to fakt toto ? Neviem prečo ale mám pocit že je to v celku....???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.