Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chlapi, co máte očipované motory!! Potřebuju vědět jestli je tu někdo s podobným problémem na motoru jako mám já. Jak při klidné jízdě (projevuje se ojediněle) , tak i při svižnější, mě při zahřátém motoru pomalu padají otáčky a při rozjíždění do 1500ot. má motor dunivý zvuk!!! Neví někdo čím to je?

Vloženo

Akurát som prečítal teraz komplet toto téma na teplé štarty

Radšej by som pre začiatok zvýšil dávku pri štarte, dá sa to SuperVAGom.

úprava mapy ako pri TDIFun by prichádzala do úvahy až ako druhé riešenie.

Vloženo

to Sniper_2003:

Ptal ses, kolik tak zhruba nalítají ty motory, aniž by se něco měnilo nebo tak podobně..já jsem odpověděl, ale nevšiml jsem si, že ses ptal už mnohem dříve než minulý týden :)

Vloženo

2jaydoo:

to mas opravdu najeto 92tis km jak je videt na predchozi strance z fotek maxiku ?

mam take 1.9TDI / MR2005 / BJB / najeto poctivzch 106tisic km a auto startuje na drc at je zima nebo leto

Vloženo

2 cermajs :

No myslím, že to je už druhé leto, len som to neriešil. Menil som baterku, ale to nepomohlo. Tak tiupujem, že to bolo niekedy po 100.000. Ale neviem presne.

Vloženo (editace)

Zdarec všem,

mám sice Fabuli II, ale s motorem 1.9TDI 77kW MR 2008 - bez DPF.

Nedávno jsem si všiml jedné věci. Po nastartování studeného/teplého motoru mi na volnoběh kolísají otáčky. Dal bych za to snad i ruku do ohně, že to nedělalo. Kolísání však neprovází žádné vibrace auta ani nic podobného. Projevu se to jak při zapnuté, tak i vypnuté klimě. Jen mám za to, že by tohle otáčkoměr dělat neměl. Auto má najeto 52tis.km. Vše jsem natočil a hodil na youtube, tak se můžete kouknout a říct mi tu vaše postřehy.

Editováno: , autor: LukášCBR
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Už mám domluvenou diagnostiku u jednoho servisáka, takže uvidím. Při kolísání, viz. video, motor nijak nevynechává, neposkakuje ani nedrnčí. Nechal jsem to nastartované, vyšel ven před auto a poslouchal. Na poslech nic nekolísá. Kdoví, kde je zrada.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...