Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No chip za 3 tisice je mazec a dobre je,ze si muzes rict na kolik to chces chipnout....urcite hodne kvalitni....cena je podezrela a urcite bych do toho nesel,ale treba se mylime a vse je v poradku,tak jak ma

Editováno: , autor: davidek.c
Vloženo

proste to nechapu vsude stoji chip docela dost penez a auto taky neni zadarmo a jak jde videt,tak je porad dost lidi kteri chteji usetrit a nechaji si udelat podivny chip......treba ma nahradni spojku zadara :)

Vloženo (editace)

tak kdyby to bylo tak,tak bych do toho sel taky :palec2: ala musel bych mit jistotu,ze odejde jen spojka....za novou by to stalo-3tisice gut cena :palec2:

Editováno: , autor: vorlajz
ach ty citace!!! čti pravidla... citace předchozího příspěvku je ZAKÁZÁNA!!!
Vloženo

Ale to bylo samozřejmě bez setrváku.......to ta cena odpovídá.......

Ted se mě tady u mě nedavno odchytil jeden soused s tim že má OI-Combi 1.9TDI 66kw a že mu odešel setrvák,že mu to při rozjezdu poskakuje atd. a že byl ve škodovce a tam mu řekly...výměna kompletu se setrvákem+práce cca 36.000kč....Šílená cena.....Dal jsem mu teda kontakt na ty Vršovice,nakonec to tam koupil nový orig.za 8.000kč(má tam ceny od 7-8.500kč,dle jeho nákupu) a akorát bez ložiska,to koupil nakonec ve Škodovce do 1500kč,takže materiál ho stál 9500kč+mu to nějakej chlapík tady kousek v Počernicích vyměnil za 2.000kč a celkem ho to vyšlo na 11.500kč,což je úspora min.24.000kč....to si myslim neni co řešit...

Vloženo

No delal mi to kamarad ze servisu Skodovky....... proste se me zeptal o kolik to zhruba chci.... navrhl mi ze nejlepsi je pridat kolem 25 % samozrejme ze 30% je asi uz max..... ale jak to chipujou nevim..... podle me prenastavujou ridici jednotku.....

Vloženo (editace)

jen se mi nekdy stava ze kdyz na to slapnu na podlahu a nemam dostatecne podrezena tak proklouzne spojka ....no hold uz ma neco za sebou, ale kamos rikal, ze dyztak daji pevnou spojku a ta prezije vsechno ;) . Ted je tam nejaka dvojspojka, ktera ma nejaky pruziny a pousti Nm pozvolneji...... jinak zatim to fakt jede super a spotreba pri stejnem stylu jizdy o 0,5 l mensi ( vyzkousenao Příbram - Praha na tempomat a pokles o 0,5 l na stjenem useku pri stejne rychlosti)

citace předchozího příspěvku je zakázána!!! čti pravidla...
Vloženo (editace)

no ta ceny je zrejme nizsi tim ze je to znamej...... ale pro ostatni dela za 5000,-Kč ....myslim :) , ale to je porad good ne kdyz vidim ty cifry od Cimbu atd.., ale to jsou profici :) , jenze to neudelaji nijak jinak....zaklad to bude mit nekde stejenej ne? ;)

citace předchozího příspěvku je zakázána!!! čti pravidla...
Vloženo

zdravím mam o2 1,9 tdi 77kw 2005 napichl jsem ho na pc a vyskočila mi na motoru chyba - přepínací magnet E /trvale otevřen , chybna funkce výpadek/ nevíte někdo nahodou co to znamená díky.

Vloženo

nikdo nevíte?DNES JSEM napich a znova vyskočila chyba .anglicky to bylo Cylinder 1a2 glow plug circuit po671 po 672 v překladu by to mohly byt žhavicí svičky,ale ve vis 2.0 to piše o přpínacím magnetu tak nevím.

Vloženo

Mam octavii 2 1,9 tdi 77kw 2005 ,napích jsem ji na vag a vyskočikla mi na motoru chyba :přepínaci magnet e /přeloženo ve vis přiručce/ chybne kody jsou 17056 17055.a anglicky doslovny překlad je Cylinder 1a2g low plug circuit po671 a p672 děkuji předem za jakou koliv pomoc

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...