Diamant Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 kingo - a je to 1,9 alebo 2,0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Myslím, že tlmiť kapotu nemá zmysel. Originálne tlmenie kapoty má podľa mňa hlavný účel v tom, že sa od holého plechu ten hluk neodráža. Väčší význam by malo skôr odtlmenie motora od kabíny (ale tam je toho tlmenia pomerne dosť) a možno by pomohlo odtlmiť hluk prenikajúci od motora pod auto. Zájdite autom do hlbšej trávy a ak sa hluk zmierni, tak by to pomohlo. Ale je to dosť problém, výfuk je horúci a potom sa niekade musí dostať z motorového priestoru vzduch, ktorý sa tam dostane cez chladič. Andrews - ešte by sme sa mohli dozvedieť, čo znamená to za jazdy? Myslím rýchlosť, otáčky, zaradená rýchlosť a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 kingo - a je to 1,9 alebo 2,0? Praveze iba 1,9. Keby to bola 2,0 tak si myslim ze by to znieslo aj viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 ten průběh krouťáku mi přijde dost divokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 moje TDI vzhledem k jizdnimu stylu ma hlucnost za jízdy tak 200dB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Ja som si zvykol .. muzika trosku plus... rozdiel pocitujem len ak ma niekto iny prenasa svojim autickom a nieje to diesell ... ale hlucnost je asi jedine velke minus motorov Tdi koncernu WW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Že by Luke jezdil tak,až z toho má díry v tlumiči? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 No to teda je!!! Inak ten výkon je na 1,9 TDI pomerne vysoký, neviem, či to ten motor dlho vydrží. Kľukovka určite nie je stavaná na takéto sily, rovnako vstrekovače to dlho nebudú ťahať. O spojke ani nehovorím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jay Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Neboj se toho, mám 2 roky starou 4x4 najeto 50 tis. čiplá přímo od prodejce a zatím bez problémů.A to nejsem žádný kloboučník, 90 jezdím jenom v obci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Jasne.. ale Ti ju nemas chipnutu ako ten graf zobrazuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Neboj se toho, mám 2 roky starou 4x4 najeto 50 tis. čiplá přímo od prodejce a zatím bez problémů.A to nejsem žádný kloboučník, 90 jezdím jenom v obci. tak jasný, prodejce ti to nenachipuje na nejakou zhovadilost, navic s nájezdem 50tis km ročně je pravdepodobnost, že se něco vysere malá. a hlavně já s Diamantem jsme reagovali na ten graf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viperman Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 (editace) Ahoj, potřeboval bych zjistit jakou máte spatřebu vy u 1,9 4x4, protože já se nemohu mimo město dostat pod 7,5 litru. To jezdím bez tempomatu, do 100km/hod. a slušně. Ve městě 7,5 - 8 litru. Prosím pište mi své zkušenosti. Děkuji Editováno: 18. Květen 2007, autor: Viperman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 mam 17" kola a ve meste se pod 7,0 nedostanu. Zpravidla 7,2 - 7,5. Vetsinu casu ve meste jezdim kratke trate. Na dalnici a mimo mesty jezdim za 6,2 - 6,5. Mam najeto 40.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viperman Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 A to je spotřeba podle maxi dotu, nebo reálná to co natankuješ? mam 17" kola a ve meste se pod 7,0 nedostanu. Zpravidla 7,2 - 7,5. Vetsinu casu ve meste jezdim kratke trate. Na dalnici a mimo mesty jezdim za 6,2 - 6,5. Mam najeto 40.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) A to je spotřeba podle maxi dotu, nebo reálná to co natankuješ?mam 17" kola a ve meste se pod 7,0 nedostanu. Zpravidla 7,2 - 7,5. Vetsinu casu ve meste jezdim kratke trate. Na dalnici a mimo mesty jezdim za 6,2 - 6,5. Mam najeto 40.000 podle maxidotu. Neresim u auta za tolik penez jestli to bere o pul litru, nebo litr vic, ci min. Kdybych chtel setrit, koupil bych neco s obsahem 0,8 a tesil se z kazde usetrene kapky. Editováno: 19. Květen 2007, autor: Petrando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Neboj se toho, mám 2 roky starou 4x4 najeto 50 tis. čiplá přímo od prodejce a zatím bez problémů.A to nejsem žádný kloboučník, 90 jezdím jenom v obci. to se máš čím chlubit.. jestli tu obec myslíš vážně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Andrews - ešte by sme sa mohli dozvedieť, čo znamená to za jazdy? Myslím rýchlosť, otáčky, zaradená rýchlosť a pod. Tak to ti nepovím, je to opis z techničáku Osobní srovnání mám s CRDi 1.5 v Hyundai, kde pro přesednutí z TDI zpátky do CRDi který mě do té doby připadalo tiché, jsem se divil jak jsem v tom hluku mohl jezdit )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ja mam podle maxidotu 6.8 - 7.2, vetsinou po meste kdyz jedu dal tak spotreba klesa na 6.0 - 6.5 l dle jizdniho stylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Dlouhodobá skutečná spotřeba (měřená ne z maxidotu) je 7,2 l/100 km. Je v tom hodně krátkých tras po městě. Mimo město 6,5 l/100 km, níž ani ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 no já mám dlouhodobou 7,3 - 7,4. Má denní cesta - Ústí nad Labem - Lovosice (pokud to jde pod 120km/h nejdu) - Praha (po dálnici 160 km/h na tempomat), po Praze cca 20 km tam a zpět v zácpách no a zase frrr domů... auto jezdí tuhle trasu 3 - 4 v týdnu, zbytek najede tak 400 km za den a více. Mám za 8,5 měsíce najeto 61840 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trocken Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Mám najeto cca. 7000 km. a spotřeba je 7,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 To bych taky neviděl moc reálně,něco někám cpát.Spíš si počkej až budou dělat common rail a vyměň motor. Ten common rail by sem tak zase co se tyce hluku nechvalil.. mame doma Opel Merivu 1.7CDTI motor Isuzu, najeto 130tis.km, a Octu I 155tis.km.. a ta Meriva ma hluk kdyz tomu seslapnu jako Praga PV3S -ne doslova ale je teda hodne hlucnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aircom Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 taky jsem si to myslel, ale prej ne. U PD je to dost častej jev. Mne to chveje od nova ako som kupil auto. Bol som s tým v servise a tam mi prehrávali soft. RJ ale nepomohlo to. tak potom povedali že to je regulácia vyfukových plynov že to tak musí byť. Oni si myslia že som šlahol na hlavu auto ma trez 18500 km pri výmene oleja budem asi požadovať aj vymeniť auto!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Nazdar hoši, pri zakúpení novej OII som si kupil aj 1l oleja. Pre istotu keby dačo. Mam auto s premenlivým serv. intervalom a bez DPF. Podľa príručky by som mal dávať olej 506 01 ale oni mi predali 5W30 504 00, 507 00. Mám ho ísť reklamovať alebo to nevadí. Lebo príručka hovorí že ten olej je pre motory s DPF. Tak neviem. Dik za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.