Luke288 Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 to ne, oni se mi Porschaci maximálně věnujou a když jim tam to auto budu s timhle problémem dávat, tak budou měnit ŘJ a vše okolo co pujde i když už jsem mimo záruku. já proti nim nemuzu říct jedinýho křivýho slova a rozhodně nebudu psát do bolky, že si neví rady. navíc mi to nějak nevadí, zvyknul jsem si, chladí to, tak to neřešim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Mám pro Tebe řešení!...prodat Octávku a koupit Audi S6...Co Ty na to?Dobrej nápad,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 no jo, to je skvostnej nápad a jak jste s tatíkem dopadli s tou reklamací na nevyměněnej olej ? To by mě docela zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 jsi to asi nepochopil, oktávku prodali a objednali S6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 tak to zmákli rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Kluci,kluci!...Vy mě pěkně zlobíte Dopadlo to tak,že se k tomu postavili čelem a vysvětlili tátoví,že ten olej do TDi je prakticky po ujeti párset metrů černý.Dopadlo to dobře ale ze začátku jsme byli pěkně vystrašeny,že něco podobného se muže stát v autorizovaném servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 na to jste tam nemuseli jezdit, ne ?! Myslím, že jsem nebyl sám, kdo ti to říkal. Ale jo, sichr je sichr. Ale měli jste začít tím testíkem a bylo by to jasný hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Mám sice MR2007, ale pociťoval jsem to také. Řekl jsem to firmě, která se mi o auto stará a když teď měli auto u sebe, tak to prý zařídili. Byl jsem dneska v autorizovaném servisu kvůli drobnosti a chtěl jsem požádat, jestli mohou ten SW zkontrolovat, jestli tam je skutečně ta nejnovější verze - buď tam nebude, nahrají mi to a nezaplatím nic, nebo tam bude a zaplatím diagnostiku. Pěkný zloději, když jde o něco, co si člověk nemůže zjistit sám. Takže teď nevím, jakou verzi tam mám, ale zatím to necuká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Mám sice MR2007, ale pociťoval jsem to také. Řekl jsem to firmě, která se mi o auto stará a když teď měli auto u sebe, tak to prý zařídili. Byl jsem dneska v autorizovaném servisu kvůli drobnosti a chtěl jsem požádat, jestli mohou ten SW zkontrolovat, jestli tam je skutečně ta nejnovější verze - buď tam nebude, nahrají mi to a nezaplatím nic, nebo tam bude a zaplatím diagnostiku. Pěkný zloději, když jde o něco, co si člověk nemůže zjistit sám.Takže teď nevím, jakou verzi tam mám, ale zatím to necuká. Pokud máš 2007,tak nic neřeš a bud v klidu.........je bez cukru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Pokud máš 2007,tak nic neřeš a bud v klidu.........je bez cukru.... I když pocukávala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poolcze Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Mám sice MR2007, ale pociťoval jsem to také. Řekl jsem to firmě, která se mi o auto stará a když teď měli auto u sebe, tak to prý zařídili. Byl jsem dneska v autorizovaném servisu kvůli drobnosti a chtěl jsem požádat, jestli mohou ten SW zkontrolovat, jestli tam je skutečně ta nejnovější verze - buď tam nebude, nahrají mi to a nezaplatím nic, nebo tam bude a zaplatím diagnostiku. Pěkný zloději, když jde o něco, co si člověk nemůže zjistit sám.Takže teď nevím, jakou verzi tam mám, ale zatím to necuká. Pokud máš 2007,tak nic neřeš a bud v klidu.........je bez cukru.... verze (MR2007) a taky pocukávala a SW už byl údajně novější z výroby Teď už měsíc odcizená : ((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 vim, ze tu je milion temat na chipovani, ale nenasel jsem zkusenosti, ci nazory na chipovani u 77kW verze 4x4. Je tu nejaky vlastnik co si nechal nachipovat ctyrkolku, o kolik zvedl vykon, jak to ma dlouho a nejake negativa? Diky za nesmazani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 přijeď a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 přijeď a uvidíš vis, ze pocitam s Tvoji nabidkou , jen mam trosku obavy, aby nebyl problem s tou haldex spojkou a na kolik to rozume zvednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Mám tu jeden rozumný a s haldexem to nemá nic společného,neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Cosby má pravdu čip s Haldexem nemá nic společnýho, čip ti pomůže s větším citem dávkovat plyn v nízkých otáčkách protože maximum kroutícího momentu se zvýší a posune do nižších otáček a budeš se lépe rozjíždět hlavně na sněhové břečce apod.V sekci OI motor se teď bavíme o ježdění s 4*4 na sněhu,OII má sice ESP ale platí to pro ni v byť možná menší míře také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodl Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) Já mám problémy s cukáním po chipu - při náběhu turba do max plnícího tlaku, 3x jsme přeprogramovali mapu tlaku turba a pořád stejný cukání! Akorát v jiných otáčkách, prej je viníkem DPF ??? Editováno: 29. Říjen 2007, autor: kodl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trocken Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 U 77kw motoru po chipu jednomu ze 4 kusu aut zacne klouzat spojka.Proste je to velmi slaby clanek techto motoru. Borci, netušíte někdo zda li má OII 4x4 77kW stejnou spojku jako předohrab se stejnou motorizací, nebo se dává na šestikvalt stejný typ jako pro dvoulitr? Chci si tu mršku nechat chipnout u Cimbu a mám strach, že spojka půjde brzy do kytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 kdo se bojí nesmí do lesa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trocken Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) kdo se bojí nesmí do lesa.. No právě, s prokluzující spojkou se do lesa nedostanu Editováno: 31. Říjen 2007, autor: Trocken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ale dostaneš, ona klouže až na vyšší kvalty, takže na dvojku můžeš v pohodě lítat mezi stromama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brmbol Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Má někdo zkušenost..? http://www.skodaoctavia.cz/motornavody/6tikvalt.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 nevim, ale za ty prachy bych se asi poohlížel po origo převodovce někde na vrakáči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkoa Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 chlapi nevíte při kolika nalítaných km.se má měnit rozvody na 1,9 tdi 77kw 4x4 lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tak an klasický 1.9 tce po 120tis km, takže předpokládám, že u haldexu to bude to samý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.