vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 nějakej hacker! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) No chip za 3 tisice je mazec a dobre je,ze si muzes rict na kolik to chces chipnout....urcite hodne kvalitni....cena je podezrela a urcite bych do toho nesel,ale treba se mylime a vse je v poradku,tak jak ma Editováno: 9. Říjen 2008, autor: davidek.c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 si povíme.... až bude měnit spojku ... hihihi... ale ta nebude za tři tisíce... nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 proste to nechapu vsude stoji chip docela dost penez a auto taky neni zadarmo a jak jde videt,tak je porad dost lidi kteri chteji usetrit a nechaji si udelat podivny chip......treba ma nahradni spojku zadara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Spojku bych měl kdybys potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 nevím no... třeba to byla akce.... pič za 3 tácy a spojka k tomu zadara! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) tak kdyby to bylo tak,tak bych do toho sel taky ala musel bych mit jistotu,ze odejde jen spojka....za novou by to stalo-3tisice gut cena Editováno: 10. Říjen 2008, autor: vorlajz ach ty citace!!! čti pravidla... citace předchozího příspěvku je ZAKÁZÁNA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 davidek: tak úroveň na kterou to chceš nechat nachipovat si můžeš říct dneska u víc chiptunerů, co tomu rozumí. ne každej dělá jen jednu verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Spojka za trojku? To je nějak málo,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Nevim za kolik se dá sehnat samotná spojka,ale orig.nový komplety ze setrvákama se lehce seženou do 8.000kč..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 a orig spojka ze servisu je za 12K. alespon tolik jsem platil já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ale to bylo samozřejmě bez setrváku.......to ta cena odpovídá....... Ted se mě tady u mě nedavno odchytil jeden soused s tim že má OI-Combi 1.9TDI 66kw a že mu odešel setrvák,že mu to při rozjezdu poskakuje atd. a že byl ve škodovce a tam mu řekly...výměna kompletu se setrvákem+práce cca 36.000kč....Šílená cena.....Dal jsem mu teda kontakt na ty Vršovice,nakonec to tam koupil nový orig.za 8.000kč(má tam ceny od 7-8.500kč,dle jeho nákupu) a akorát bez ložiska,to koupil nakonec ve Škodovce do 1500kč,takže materiál ho stál 9500kč+mu to nějakej chlapík tady kousek v Počernicích vyměnil za 2.000kč a celkem ho to vyšlo na 11.500kč,což je úspora min.24.000kč....to si myslim neni co řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 jj, bez setrváku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 luke:jasne ze kdo se tim chipovanim zabyva ti udela chip podle tvych predstav tak,aby to autu nevadilo,ale urcite je cena jina nez 3 tisice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Taková normální cena na chip ze 77kW na cca 108kW je přibližně 10 tisic s daní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Romario: holt kvalitní chipy se dneska dělaj za 3tisíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valda Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 No delal mi to kamarad ze servisu Skodovky....... proste se me zeptal o kolik to zhruba chci.... navrhl mi ze nejlepsi je pridat kolem 25 % samozrejme ze 30% je asi uz max..... ale jak to chipujou nevim..... podle me prenastavujou ridici jednotku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valda Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) jen se mi nekdy stava ze kdyz na to slapnu na podlahu a nemam dostatecne podrezena tak proklouzne spojka ....no hold uz ma neco za sebou, ale kamos rikal, ze dyztak daji pevnou spojku a ta prezije vsechno . Ted je tam nejaka dvojspojka, ktera ma nejaky pruziny a pousti Nm pozvolneji...... jinak zatim to fakt jede super a spotreba pri stejnem stylu jizdy o 0,5 l mensi ( vyzkousenao Příbram - Praha na tempomat a pokles o 0,5 l na stjenem useku pri stejne rychlosti) Editováno: 12. Říjen 2008, autor: vorlajz citace předchozího příspěvku je zakázána!!! čti pravidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valda Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) no ta ceny je zrejme nizsi tim ze je to znamej...... ale pro ostatni dela za 5000,-Kč ....myslim , ale to je porad good ne kdyz vidim ty cifry od Cimbu atd.., ale to jsou profici , jenze to neudelaji nijak jinak....zaklad to bude mit nekde stejenej ne? Editováno: 12. Říjen 2008, autor: vorlajz citace předchozího příspěvku je zakázána!!! čti pravidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 zdravím mam o2 1,9 tdi 77kw 2005 napichl jsem ho na pc a vyskočila mi na motoru chyba - přepínací magnet E /trvale otevřen , chybna funkce výpadek/ nevíte někdo nahodou co to znamená díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 chybne kody - 17056 17055 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 nikdo nevíte?DNES JSEM napich a znova vyskočila chyba .anglicky to bylo Cylinder 1a2 glow plug circuit po671 po 672 v překladu by to mohly byt žhavicí svičky,ale ve vis 2.0 to piše o přpínacím magnetu tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) oprava: cylinder g low plug circuit Editováno: 15. Říjen 2008, autor: vorlajz citace předchozího příspěvku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Mam octavii 2 1,9 tdi 77kw 2005 ,napích jsem ji na vag a vyskočikla mi na motoru chyba řepínaci magnet e /přeloženo ve vis přiručce/ chybne kody jsou 17056 17055.a anglicky doslovny překlad je Cylinder 1a2g low plug circuit po671 a p672 děkuji předem za jakou koliv pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 (editace) takže to jsou žhavíci svíčky Editováno: 20. Říjen 2008, autor: vorlajz necituj předcházející příspěvky...!!! čti pravidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.