Ol@f Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) 5W-40 do PD vubec nepatri? Ja se v tom nevyznam ale proc mi ho lejou posledni 3 prohlidky do motoru. Je na nem tusim napsano ARAL tronic 431 5W-40 fur pumpediesel. STRANKY ARALU Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Ten Aral je na krátký intervaly (15tkm) do PD oki, i na Jarově ho kdysi měli v ND v nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 uff. Mam kratkej interval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Jen si pamatuju, že byl kurevsky drahej oproti adekvátním olejům od Mobil1 atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popys1 Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Kamarád má problém, nějakej cvok mu měnil olej a jen tak mimochodem mu ho přelil asi o litr. On to samozřejmě nezkontroloval, protože mu to ani nepřišlo potřeba, po najetí asi 1000km zkontroloval stav oleje a čumí jak blázen. Tak litr upustil. Teď má najeto asi další 2000 a v poho nic se neděje. Mohlo by se to časem na něčem projevit???? 1000km s přelitým ojejem o 1L. 1,9 Tdi pd 77kw dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Pokud se nestalo nic hned, tak by se nic stát nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Setkal se už někdo s tímto? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57923 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Kamarád má problém, nějakej cvok mu měnil olej a jen tak mimochodem mu ho přelil asi o litr. On to samozřejmě nezkontroloval, protože mu to ani nepřišlo potřeba, po najetí asi 1000km zkontroloval stav oleje a čumí jak blázen. Tak litr upustil. Teď má najeto asi další 2000 a v poho nic se neděje. Mohlo by se to časem na něčem projevit???? 1000km s přelitým ojejem o 1L.1,9 Tdi pd 77kw dík za info já jsem měl taky litr oleje navíc.... ale to mi odešlo tandemové čerpadlo..... a nafta šla do oleje.. žádná sranda...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) Setkal se už někdo s tímto? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57923 nikdo nic? Editováno: 21. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Tiez take nieco pozorujem poslednu domu, ale zatial som to nemal cas nejako hlbsie riesit. Ma auto este v zaruke do aprila buduceho roka tak s tym asi skocim do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Tak zkus ve dvou mrknout na ten ventilový blok. Jeden to chcípne a druhý se podívá co se tam děje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Ok, lebo ako hovoris, ked vypnem motor tak pocujem akoby sa nieco zatvaralo. Taky zvuk co stichne tak do stratena ako si pisal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 To vypadá, že je to stejné jako u mě. Jestli ti bude rezonovat ten ventilový blok, tak to je jisté. Jen nevím co to dělá. Snad by to mohl být vadný ventil nebo nějaká klapka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Skocim s tym do servisu a uvidim co mi povedia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Zítra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Tak to neviem. Uvidime ci budem mat cas odbehnut z prace zajtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Tak sem potom dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 koľko sa dá ešte najazdiť ak by svietil servis 0km, predajca ma presviedčal, že auto pôjde v pohode, lebo sú sviatky tak nemajú otvorené, na PP píše 100km, má s tým niekto skúsenosť??? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 toho bych se nebál, ten ukazatel není o tom, že jakmile ti ukáže nulu, tak chcípne motor , já přetáh i o víc jak tisíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 To je jen upozornění. Kdybys to přejel třeba o 10000km tak by mohla hrozit ztráta záruky v případě nějaké závady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 je pravda, že kdysi známej známýho (takže taky nevim co je na tom pravdy) údajně přetáh o víc tisíc a že už v servisu dost pyskovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Táta jelikož mu jeho Mazda6 neukazuje upozornění na servis přetáhl prohlídlu o skoro 2000km....uvědomil si to tehdy až na dovolený ve Francii,tak ještě kvůli tomu volal sem do mateř.servisu a tam mu jen technik řekl že at je v klidu že se nic neděje,že lidi to přejížděj scela běžně a i o dost víc než nějakých 1000 nebo 2000km..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 To má možná nějakej Bentley,Aston apod.,že jak se přetáhne servis že to třeba skočí do nějakého nouz.režimu,ale OII to teda určitě nemá..... Hlavně ted jsem se nedavno přesvědčil jak je to jejich čidlo na vaně který vyhodnocuje(teda aspon by mělo) kvalitu oleje úplně na hovno.....Měl jsem totiž na jedné z OII najeto od poslední výměny oleje něco kolem 25.000km(maxík zatim nic nehlásil !!!)...jelikož bylo ted období kdy máme mraky práce a dost cest mimo ČR,tak jsem olej vyměnil aktivně dřív v garáži na jámě sám,to mělo těch 25.000km od poslední výměny....Maxík jsem ručně nenastavoval na příští upozornění jelikož tím to jde pouze jen při kratkodob.prohlídkách a pak jsem si řekl že když to vyměnim takto dřív,tak se třeba nerozsvítí.....No velký ho..o ....normál za dalších +- 2.000km mezi 27-28.000km se u toho auta normál rozsvítil maxík a hlasil Servis za 2.500km nebo xxx dní......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 nečekal bych, že Mazda to bude mít takhle nevychytaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 To má možná nějakej Bentley,Aston apod.,že jak se přetáhne servis že to třeba skočí do nějakého nouz.režimu,ale OII to teda určitě nemá.....Hlavně ted jsem se nedavno přesvědčil jak je to jejich čidlo na vaně který vyhodnocuje(teda aspon by mělo) kvalitu oleje úplně na hovno.....Měl jsem totiž na jedné z OII najeto od poslední výměny oleje něco kolem 25.000km(maxík zatim nic nehlásil !!!)...jelikož bylo ted období kdy máme mraky práce a dost cest mimo ČR,tak jsem olej vyměnil aktivně dřív v garáži na jámě sám,to mělo těch 25.000km od poslední výměny....Maxík jsem ručně nenastavoval na příští upozornění jelikož tím to jde pouze jen při kratkodob.prohlídkách a pak jsem si řekl že když to vyměnim takto dřív,tak se třeba nerozsvítí.....No velký ho..o ....normál za dalších +- 2.000km mezi 27-28.000km se u toho auta normál rozsvítil maxík a hlasil Servis za 2.500km nebo xxx dní......... tak to je dobrý. Ale určitě bude to čidlo mít nějaký chybový kód, že je špatné, aby se mohlo vyměnit samotné čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.