wilson Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Ja prave vubec nevim,jetli vybava nebo 4x4 ale vic me laka 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Ja prave vubec nevim,jetli vybava nebo 4x4 ale vic me laka 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 (editace) Mě by lákala vybavená 4x4 Spojka byla hodně načnutá už před chipem-jen se to urychlilo s čímž jsem počítal. Chipoval jsem tak před 15-ti tis.km. Editováno: 19. leden 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Ja som zase počul, že 2.0 Tdi hodne žerou olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Jojo to me by taky lakala vybavena 4x4 ale kdyz bude vybavena stejne jako mam ted tu moji,tak to bude stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 jo olej asi berou kámoš jí měl novou a po 8.000km se ozvalo varování oleje 2,0TDI 4x4 po FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Dodo- čtu že tam máš 150 koníků- jak dlouho ti potom vydržela spojka? Máš recht, že to není žádný sprinter- mě to tedy stačí- o čipu uvažuju jen kvůli snížení spotřeby. Všude se píše, jak se po čipu sníží, tak to ve mě hlodá... No nevím co se týká spotřeby jestli se opravdu sníží. U mě zůstala na stejné úrovni +/-. Jen jízda se změnila z poklidné na svižnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 2 wilson Rozhodování mezi 4x4 a výbavou?? Pro účelnost (jízda v horách, polní cesta k chalupě atd..) a samozřejmě hračičku je přeci jednoduchá volba - 4x4 a nějaké to vydání navíc za olej do haldexu a vyšší spotřeba cca o 1L to už je malichernost. To je můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Sniper: mas pravdu jsem hravej,koupim si hracku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Tak nějak jsem tu odpověď tušil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Tak nějak jsem tu odpověď tušil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Btw.: Chip opravdu není určen ke snížení spotřeby. U mě je to podobný jako Snipera. Spotřeba stejná, výkon jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Presne tak, Chip mám, abychmohl pohodlneji predjet a ne kvuli spotrebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Klima Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Ahoj jsem tu novy a nenasel jsem to tu.Koupil jsem si Octavii 1.9 TDI 77kW..zajimalo by me kolik mate otacek treba pri 160km/h...Me se zda ze to ma vysoke ot.Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Něco kolem 3200ot. se mě zdá, ale nevím přesně. Možná by jsi měl zařadit 5-ku, když se ti zdají vysoké otáčky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Klima Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 prave ze 5mam :-) chtelo by to 6tku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Ale prd, pak by ti to už stejně nemělo tendenci moc zrychlovat. Stejně nevím, kde chceš jezdit po našich "dálnicích" jezdit 160 km/h. Všude je to jak na trakařu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 tak ja jezdim bezne na tempomat 160km/h a toci to presne 3400 ot na petku... samozrejme ze to nejezdim u nas...6ka nema vyznam jelikoz u VW Golf je k tomuto motoru i 6st skrin ale 6tej prevod je stejnej jako 5tej u OII, konstrukteri co to pocitaji tak vedi jaky prevod je jeste pouzitlny pro ten kterej motor, kdyz sme to jeste kdysi mi pocitali na fakulte tak se to pocitalo tak ze stejne jizdni a aerodinamicke odpory na rovine ti neumozni na nejvyssi prevod dosahnout otacek omezovace, proto i na 2 nejvyssi rychlostni stupen doshnes vyssi max rychlost nez na nejvyssi stupen, ale to je diskuse na dlouho...a to co mas v papirech jak max vykon nikdy nedokazes prenest kolama na silnici, cili realne ze 77kw mas na kolech do 60 kw (kdyz mas stesti ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Souhlas s paldous. Proto když se provádí chip tak se to zkouší na předposledním rychlostním stupni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 (editace) nevím ale říká se že OII 77kw má ve skutečnosti až 85kw každopádně šestku mam je to dobrá věc využívám i po Praze ty otáčky jsou pak hned někde jinde Editováno: 22. leden 2012, autor: Spajky007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Domnívám se, že ta 6-tka je na dálnici a ještě k tomu slouží spíš jako udržovačka. Ve tvém případě to zavání podtáčením motoru. S tím výkonem máš pravdu rozmezí je od 83 - 86kw - podle sesazení motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 kolem 80 jí to bere už slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 (editace) Kucí trošku mícháte jablka z hruškama... Kdo má 6-ti °převodovku tak nemá tu Vaší 5°+šestku. Ta převodovka je úplně jinak odstupňovaná-tedy to je komplet něco jiného. My zase máme strašně krátkou jedničku Mimochodem já v originálu 86kW. Editováno: 23. leden 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humik Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Ahoj :-) Vím, že se to tu už rozebíralo zřejmě x krát, opravdu jsem hledal spoustu témat, ale nenašel jsem co jsem potřeboval, tak snad se za dotaz nebudete zlobit. Zajímala by mě životnost tohoto motoru 1.9 TDI PD 77kW BJB (nemám DPF). Jde mi o to, že naposledy auto, na kterém jsem měl nejvíc najeto byla Felicie 1.6 a to bylo tak 150.000. Všude čtu jak jsou auta spotřební zboží a co všechno neodchází, nicméně stále mám Škodovky za kvalitní značku a tak si myslím, že by auto mělo vydržet při měnění standardních věcí třebas spojka, dvouhmota, časem turbo při normálním ježdění alespoň 300.000 km. Na druhou stranu nevím, jak se mi bude Octavie s 300.000 km potom prodávat. Nebaví mě měnit auta každou chvilku, už kvůli tomu, že jak to znáte, dáte si tam maxidot, lepší rádio, pozapínáte v komfortní jednotce vypnuté věci a máte to auto hned radši. Zároveň mi přijde, že s vnějškem se za dobu 300.000 km nic nestane, stejně tak interiér mam při 140.000 km jako nový. Kdybyste mě uklidnili nejakou svou vlastní zkušeností, že auto nenajezdí jen 150.000 a pak přijdou problémy, tak mi uděláte velkou radost :-) Bavíme se pochopitelně o : poctivých kilometrech pravidelném servisu kvalitní naftě sem tam aditivum na dekarbonizaci normální styl jízdy Mockrát děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humik Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 (editace) Omlouvam se za 2x vlozeny prispevek Editováno: 25. leden 2012, autor: Humik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.