j0ska Vloženo 27. Únor 2009 Vloženo 27. Únor 2009 Ono to kódování zabere asi pět minut i s rozmotáváním kabelu od VASu. Nechápu jak za to můžou chtít třeba 500Kč. Citovat
mischicka Vloženo 1. Březen 2009 Vloženo 1. Březen 2009 Jako za všechno, když práci kterou udělají za půl hodiny účtují jako 3,5 h prt. tak to má podle návodu ze škodovky trvat... Citovat
dadacek Vloženo 2. Březen 2009 Vloženo 2. Březen 2009 Proto je dobré, když máš čas u toho zůstat.. občas to na ně funguje dobře i jako "nátlak" aby si pohli.. Citovat
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Vloženo 2. Březen 2009 Jj, ale to abys pomalu přestal chodit do práce, prt. musíš stát za prdelí automechanikovi, zedníkovi, borci co přijde montovat kuchyň, ... Citovat
dadacek Vloženo 2. Březen 2009 Vloženo 2. Březen 2009 Já to při montáži MAxíka měl pošéfovaný dobře ale máš pravdu, je to děs.. a pak hodinové ceny za práci.. Citovat
j0ska Vloženo 2. Březen 2009 Vloženo 2. Březen 2009 Jj, ale to abys pomalu přestal chodit do práce, prt. musíš stát za prdelí automechanikovi, zedníkovi, borci co přijde montovat kuchyň, ... To mě přesně taky vadí. Jak za nimi nestojíš, tak je 100% jisté, že to po*erou. Člověk by si udělal téměř všechno sám, kdyby byl čas.... Citovat
sa-001 Vloženo 11. Březen 2009 Vloženo 11. Březen 2009 Zdravím všetkých , nakoľko som tu nikde nenašiel Tému na POĎAKOVANIE tak to píšem sem. Chcel by som sa týmto poďakovať členovy tohto fóra "SPEEDER" potreboval som nakódovať Denné svietenie a on mal pracovnú cestu okolo Martina, kde bývam stretli sme sa a ochotne a hlavne nezištne mi svetlá nakódoval /nie ako servis ktorý za to chcel 20-Eur/. Myslím že o tom je aj toto fórum aby sme pomohli jeden druhému . Citovat
Peppo Vloženo 11. Březen 2009 Vloženo 11. Březen 2009 Mate niekto nakodovane denne svietenie cez hmlovky?Chcel by som si to dat nakodovat.Ako ste s tym spokojny?Je to podla mna lepsie lebo nesvieti nic ine iba predne hmlovky na znizenu intenzitu a setri to ostatne zierovky v celom aute pocnuc kontrolkami . Citovat
Bladik Vloženo 11. Březen 2009 Vloženo 11. Březen 2009 Jj, ale to abys pomalu přestal chodit do práce, prt. musíš stát za prdelí automechanikovi, zedníkovi, borci co přijde montovat kuchyň, ... Jj ani nevis jakou mas pravdu...zrovna stavim a je to fakt des, tem makanum je to fakt u prdele zda-li ti to pokurvi nebo ne To same je i u tech aut, ja jsem jenom zvedav co mi reknou az budu chtit byt pritomen u pravidelne servisky...ach jo to je hruza Citovat
P.T. Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 Mate niekto nakodovane denne svietenie cez hmlovky?Chcel by som si to dat nakodovat.Ako ste s tym spokojny?Je to podla mna lepsie lebo nesvieti nic ine iba predne hmlovky na znizenu intenzitu a setri to ostatne zierovky v celom aute pocnuc kontrolkami . Ja mam teda na denni sviceni zarovky primo v mlhovkach, ale to je asi jen u FL. Nicmene jeste ve spolupraci s Light Assistant mi to prijde jako skvela vec Na svetle sviti jen ty mlhovky (resp denni sviceni), palubka a osvetleni tlacitek je vypnute. Jak se setmi/tunel apod, tak se automaticky rozsviti vsechno. Citovat
DavidSK Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 A ako si píta Peppo, bolo by to možné nakódovať do O2 model 2005-2008 aby cez deň svietili len hmlovky (bez parkovačiek a vnútorného osvetlenia), prípadne kto má senzor svetla, tak sa mu v tme, tuneli rozsvietia stretávačky s interierom - ako u FL. Citovat
karlos3 Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 Mělo by to jít...DOLI to popsal jak to nakodovat ve svym vlákně Elektrika/kodování-všechny funkce.. Citovat
mischicka Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 Jj, doli to tak dokonce nějaký čas měl. Citovat
viewer Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 (editace) Pokud to nakódujete jako ameriku tak se to nasvítí když odbrzdíte ručku a taky nesvítí nic jiného jen přední potkávačky.. a nakodovat jako denni svicení mlhovky taky samozřejmě jde Editováno: 12. Březen 2009, autor: viewer Citovat
DavidSK Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 Hmlovky s 50% svietením už fungujú, len spolu s hmlovkami svietia aj predné a zadné parkovačky. Je možné, že nebude nič iné svietiť, len hmlovky ako denné svietenie? Citovat
mischicka Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 Tak to podle mě měl doli, zkus se zeptat jeho nebo se podívat do tématu o kodování co tu založil. Citovat
wrccko Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 užívatel Krejdy to má nakódované bez parkovačiek Citovat
Michal K. Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 Ja to mam taky bez parkovacek, delal to Cosby, tak se ho poptejte Citovat
Peppo Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 Podla tohto vlakna Elektrika/kodování-všechny funkce od Doliho by to malo ist.Je tam aj video Citovat
DavidSK Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 Ide to, len okrem hmloviek a denného svietenia musiš mať nakódovanú aj ameriku, aby svietil len predok (bez parkovačiek). A aké máte skúsenosti s deným svietením v hmlovkách? U nás boli neraz pokuty za svietenie hmlovkami, (tie sú údajne len na zníženú viditeľnosť- hmla , sneženie...). Len to ešte neexistovalo denné svietenie a autá od výrobcu s denným svietením v hmlovkách a naviac sa dá snížiť svietivosť v hmlovkách. Citovat
karlos3 Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 Co vídávám na silnicích,tak klasickýma mlhovkama svítí dost aut......hlavně ted když má OII-FL jako den.svícení žárovky v mlhovkách ti už žádnej policajt neřekne podle mě ani Ň....prostě mám to tak nakodovaný ze Škoda-servisu a basta....toho bych se vůbec nebál. Citovat
Michal K. Vloženo 12. Březen 2009 Vloženo 12. Březen 2009 Nicmene zakon nerika, ze ridic nesmi pouzit mlhovky. Pouze rika, kdy muze a kdy musi. je to zmenene uz nejakou dobu. Citovat
Jirik.DC Vloženo 14. Březen 2009 Vloženo 14. Březen 2009 Slovíčkařením bych se vůbec nezabýval, zákon praví, že za mlhy, sněžení nebo hustého deště zadní musí a přední můžou..tím je dostatečně dané, že jindy nemají co svítit (pro šťouraly zdůrazňuji, že mluvím o mlhovkách!!)..a zas bych nedělal z policistů takové trotly, dnes není pro ně problém mít k dispozici informace, že OII před faceLiftem prostě mlhovky na denní svícení nemá, takže nechť si každý svítí čím uzná za vhodné, ale pak ať nenadává, jak ho ruka zákona bezdůvodně buzeruje Citovat
Doli Vloženo 14. Březen 2009 Vloženo 14. Březen 2009 Jezdim s tim uz rok a ok. Kdyz jedu na dalnici, tak kdyz prekrocim na chvili 140km/h, tak se hned rozsviti xenony. Zatim nikdo nerikal ze by s tim mel problem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.