LucasCZE Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Jo, origo je to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Aha, jojo takže toho jde dost. A našel by se někdo kdo by mi to nakodoval z okolí Prahy směr Mělník, nebo Mladá boleslav? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Nikdo se nenajde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Rolbař Praha cardiagnostik.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdominik Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 ahojte, zatím jsem se tu nesetkal s tímto problémem a tak se chci zeptat vás. Když jsem si chtěl nakódovat denní svícení tak se mi to i povedlo - no světla začnou svítit již po prvním přetočení klíče ještě před nastartováním. Chci mít normální denní svícení, žádné mlhovky ani nic. Ale chci aby se mi denní svícení zapnulo až po naštarovaní auta ... co dělám špatně? Nemám dešťový a světelný senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Nedelas spatne nic. V zakone je denni sviceni definovano tak, ze musi svitit uz pri zapnutem zapalovani. Takze to mas v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzmicz Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Nakóduj si Ameriku, pokud ti nebude vadit že ti nesvítí obrysovky(ani zadní) a startuj se zatáhlou ruční brzdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdominik Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 děkuji, zase jsem o něco moudřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Měl bych na Vás dotaz, nemáte někdo nakodované přední směrovky na poziční světla?? Jak fungují, jdou pouze s případnými denními (mlhovky), a při přepnutí na potkávací zhasnou, nebo zůstanou?? Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Svítí vždy když svítí obrysová světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 aha, a je tu někde fotka kdo to takto má?? nikde jsem zatim nic nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 A jak to funguje když začneš blikat? To svítí na nějakou nižší svítivost a pak podle polohy blinkru ta jedna bliká víc, nebo se to při blikání zhasne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Svítí se sníženou svítivostí a při blinkru jen zvyšuje svítivost a vrací se na tu sníženou svítivost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Takže již mám nakodované denní světla v mlhovkách na 60% a k tomu ještě corner funkci, a měl bych dotaz, jak nakodovat aby se mi z denních světel přepli na potkávací z denních když zajedu do tunelu, a zpět, dešták a světelný senzor mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 máš spínač světel s polohou auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 tak dodělat a bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Jen dát ten spínač s funkcí auto a bude hned fungovat,, nebo ještě nějaké spárování přes VAG?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 nutné kodování a možná doplnit kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Aha, tak to není tak jednoduché, tak to zatím nechám tak jak to je..a ještě, denní na mlhovky lze udělat jak se zataženou ručkou tak i bez, že, mně teď svítí i když je zatažená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Pokud ti nezhasnou mlhovky po zatažení ručky, tak ti svítí i obrysovky v předních a zadních světlech a nemáš nakódovanou Ameriku, ale Skandinávii a to by nemělo být, protože správně (když pominu, že nesmíš použít mlhovky jako denní svícení) ti nesmí svítit obrysovky společně s dennim svícením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Presne jak pise Stringo. Takze prekodovat na Ameriku a potom se v kopci nerozjizdet s pomoci zatazene rucni brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Před hodinou, Stringo napsal: Pokud ti nezhasnou mlhovky po zatažení ručky, tak ti svítí i obrysovky v předních a zadních světlech a nemáš nakódovanou Ameriku, ale Skandinávii a to by nemělo být, protože správně (když pominu, že nesmíš použít mlhovky jako denní svícení) ti nesmí svítit obrysovky společně s dennim svícením... 30-bitová BSG jednotka tohle umožňuje (alespoň ta v mém předFL MR2008), dá se nakódovat tak, že denní svícení v mlhovkách funguje úplně stejně jako denní svícení u faceliftů, tedy že denní svícení svítí pouze v mlhovkách (bez obrysovek) a přitom nereaguje na ruční brzdu. Při přepnutí na obrysovky samozřejmě zhasnou. Zároveň při denním svícení nesvítí kontrolka tlumených světel v budíkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 No tohle, zase jsem se neco priucil. Takto bych to chtel, ale s moji BSG to bohuzel nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Nepřipadá mi to jako nějakej dramatickej rozdíl, liší se to proti "klasické Americe" jen kontrolkou a reakcí na ručku, nebo ještě něčím jiným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.