Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo,to je pěkny ale jsou to spiš řidičky! :) někdo to poskládal dohromady.Jednotlivé kousky chodili emailem. :palec2:

• Autor

Ja vím že jsou to řidičky - jsem to tak nechtěl napsat na přímo abych tu nebyl za nějakeho burana :)

se mi hrozně libi ten gentleman ktery už to nevdržel a zaprkoval ji to auto :):)

Kluci ja z toho nemuzu ...

Parkovani, octa na strese,vjezd do prodejny a to posledni krasna prace :)

A potom pujč manželce auto :smich:

:_icon_smich2:

s tím SUV jak najela na ty vysouvací sloupy jí to odpálilo bag :o

to je masakr...samy zensky ale :Dno az na uplnej zaver se ukazal chlap :D

Ja vím že jsou to řidičky - jsem to tak nechtěl napsat na přímo abych tu nebyl za nějakeho burana :)

se mi hrozně libi ten gentleman ktery už to nevdržel a zaprkoval ji to auto :):)

Podle mě se spíš bál o to svoje ... Ale zrovna tohle parkování bylo skoro k popukání ... Jak se tam začali sbíhat lidi ... :D

NEVĚŘIL JSEM JEDEN ČAS TOMU ALE ZNÁM DVĚ ŽENY KTEŘI ŘIDĚJI LÍP NEŽ CHLAPI :palec2:

• Autor

Přesně - a na druhou stranu znam x mužu řidiču, kteři dovedou věci ještě kurioznějši než jsou na tom videu :)

To bylo dost dobrý, ale nechtěl bych mu sponzorovat gumy. Tohle udělat na předváděčce někde v autosalonu, jako že

chtěl vidět, co to umí. :palec2:

Dobrá kára, taková hračka pro dospělý. :D No já bych si na tom asi rozbil hu...

A ještě přihodím k lepšímu jedno video o pekný Liazce,byl sem se na ni osobne podivat v Maďarsku na Central Europe Rally.

Tak to bylo fakt pěkný. Ještě kdyby mi tak někdo nabídnul, že mě v tom sveze. :rolleyes: , ale takhle v poušti ne na

silnici.

A ještě přihodím k lepšímu jedno video o pekný Liazce,byl sem se na ni osobne podivat v Maďarsku na Central Europe Rally.

To je Liza od Macika ne ? To je jeho video,nechal si to snad tocit on.

Jo je to Macík. Buhuzel letos nedopadl moc dobře... Ještě přidávám video jak se jezdi z kamazem a to je jiný kafe. Mam spousty videí z toho Maďarska ale než by se to přetáhlo na youtube tak bych z toho asi vykvet.

Když to vidim, tak si říkám, co ty auta všechno dokážou a hlavně vydrží. Vidět to naživo, tak to musí bejt paráda.

Jo to je pravda,vidět kamion jak leti vzduchem to nevidíš kazdej den. Jet do toho Maďarska tyla jedina možnost jak to videt na vlastni oci,jet kvuli tomu do afriky a nebo ted po novu do ameriky je pro mě nemyslitelný.

post-26504-1235302557_thumb.jpg

• Autor

Kamazaci to jsou přišerné hovada

Prej to v Rusku pomahají stavět Ruští vězni a běda jestli nedojede!!!

Vězní????? :rolleyes: To už není Velká vlastenecká válka ..... :D

To i rám svařujou vysokoškolsky vzdělaný lidi co to je za špičkovou techniku....

Celý to stojí desítky - miliony a oni na to nechají hrabat nějakýho mukla kterej bude akorát přemejšlet že polovinu šroubů da za 50 do sběrny....

To fakt nééé.... ;)

Ty vězni sou samozřejmě nesmysl......... :p

Ještě se mi vloudilo jedno zajimavý video,neznáte někdo náhodou toho člověka?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.