Únor 21, 200916 r Jo,to je pěkny ale jsou to spiš řidičky! někdo to poskládal dohromady.Jednotlivé kousky chodili emailem.
Únor 21, 200916 r Autor Ja vím že jsou to řidičky - jsem to tak nechtěl napsat na přímo abych tu nebyl za nějakeho burana se mi hrozně libi ten gentleman ktery už to nevdržel a zaprkoval ji to auto :)
Únor 21, 200916 r Kluci ja z toho nemuzu ... Parkovani, octa na strese,vjezd do prodejny a to posledni krasna prace
Únor 21, 200916 r http://www.chilloutzone.to/video/frauen-am...ompilation.html ten borec je hustej ka vystoupí a ty ženský to tam zaparkuje.... , a tý hnusný tlustý bábě bych ty její ruce useknul za to co udělala tomu kombajnu Upraveno Únor 21, 200916 r od perníkář
Únor 21, 200916 r Ja vím že jsou to řidičky - jsem to tak nechtěl napsat na přímo abych tu nebyl za nějakeho burana se mi hrozně libi ten gentleman ktery už to nevdržel a zaprkoval ji to auto Podle mě se spíš bál o to svoje ... Ale zrovna tohle parkování bylo skoro k popukání ... Jak se tam začali sbíhat lidi ...
Únor 22, 200916 r Autor Přesně - a na druhou stranu znam x mužu řidiču, kteři dovedou věci ještě kurioznějši než jsou na tom videu
Únor 22, 200916 r To bylo dost dobrý, ale nechtěl bych mu sponzorovat gumy. Tohle udělat na předváděčce někde v autosalonu, jako že chtěl vidět, co to umí.
Únor 22, 200916 r Jo gumám se asi zdálo o čertech. jeste jedno video o pekne motokáře http://www.youtube.com/watch?v=BWUcZXAHQ8I
Únor 22, 200916 r A ještě přihodím k lepšímu jedno video o pekný Liazce,byl sem se na ni osobne podivat v Maďarsku na Central Europe Rally.
Únor 22, 200916 r Tak to bylo fakt pěkný. Ještě kdyby mi tak někdo nabídnul, že mě v tom sveze. , ale takhle v poušti ne na silnici.
Únor 22, 200916 r A ještě přihodím k lepšímu jedno video o pekný Liazce,byl sem se na ni osobne podivat v Maďarsku na Central Europe Rally. To je Liza od Macika ne ? To je jeho video,nechal si to snad tocit on.
Únor 22, 200916 r Jo je to Macík. Buhuzel letos nedopadl moc dobře... Ještě přidávám video jak se jezdi z kamazem a to je jiný kafe. Mam spousty videí z toho Maďarska ale než by se to přetáhlo na youtube tak bych z toho asi vykvet.
Únor 22, 200916 r Když to vidim, tak si říkám, co ty auta všechno dokážou a hlavně vydrží. Vidět to naživo, tak to musí bejt paráda.
Únor 22, 200916 r Jo to je pravda,vidět kamion jak leti vzduchem to nevidíš kazdej den. Jet do toho Maďarska tyla jedina možnost jak to videt na vlastni oci,jet kvuli tomu do afriky a nebo ted po novu do ameriky je pro mě nemyslitelný.
Únor 22, 200916 r Vězní????? To už není Velká vlastenecká válka ..... To i rám svařujou vysokoškolsky vzdělaný lidi co to je za špičkovou techniku.... Celý to stojí desítky - miliony a oni na to nechají hrabat nějakýho mukla kterej bude akorát přemejšlet že polovinu šroubů da za 50 do sběrny.... To fakt nééé....
Únor 22, 200916 r Ty vězni sou samozřejmě nesmysl......... Ještě se mi vloudilo jedno zajimavý video,neznáte někdo náhodou toho člověka?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.