brunoos Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 http://www.chilloutzone.to/video/frauen-am...ompilation.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jo,to je pěkny ale jsou to spiš řidičky! někdo to poskládal dohromady.Jednotlivé kousky chodili emailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ja vím že jsou to řidičky - jsem to tak nechtěl napsat na přímo abych tu nebyl za nějakeho burana se mi hrozně libi ten gentleman ktery už to nevdržel a zaprkoval ji to auto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Kluci ja z toho nemuzu ... Parkovani, octa na strese,vjezd do prodejny a to posledni krasna prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 A potom pujč manželce auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 s tím SUV jak najela na ty vysouvací sloupy jí to odpálilo bag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) http://www.chilloutzone.to/video/frauen-am...ompilation.html ten borec je hustej ka vystoupí a ty ženský to tam zaparkuje.... , a tý hnusný tlustý bábě bych ty její ruce useknul za to co udělala tomu kombajnu Editováno: 21. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 to je masakr...samy zensky ale :Dno az na uplnej zaver se ukazal chlap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ja vím že jsou to řidičky - jsem to tak nechtěl napsat na přímo abych tu nebyl za nějakeho burana se mi hrozně libi ten gentleman ktery už to nevdržel a zaprkoval ji to auto Podle mě se spíš bál o to svoje ... Ale zrovna tohle parkování bylo skoro k popukání ... Jak se tam začali sbíhat lidi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 NEVĚŘIL JSEM JEDEN ČAS TOMU ALE ZNÁM DVĚ ŽENY KTEŘI ŘIDĚJI LÍP NEŽ CHLAPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Přesně - a na druhou stranu znam x mužu řidiču, kteři dovedou věci ještě kurioznějši než jsou na tom videu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 To bylo dost dobrý, ale nechtěl bych mu sponzorovat gumy. Tohle udělat na předváděčce někde v autosalonu, jako že chtěl vidět, co to umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jo gumám se asi zdálo o čertech. jeste jedno video o pekne motokáře http://www.youtube.com/watch?v=BWUcZXAHQ8I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Dobrá kára, taková hračka pro dospělý. No já bych si na tom asi rozbil hu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 A ještě přihodím k lepšímu jedno video o pekný Liazce,byl sem se na ni osobne podivat v Maďarsku na Central Europe Rally. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tak to bylo fakt pěkný. Ještě kdyby mi tak někdo nabídnul, že mě v tom sveze. , ale takhle v poušti ne na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 A ještě přihodím k lepšímu jedno video o pekný Liazce,byl sem se na ni osobne podivat v Maďarsku na Central Europe Rally. To je Liza od Macika ne ? To je jeho video,nechal si to snad tocit on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jo je to Macík. Buhuzel letos nedopadl moc dobře... Ještě přidávám video jak se jezdi z kamazem a to je jiný kafe. Mam spousty videí z toho Maďarska ale než by se to přetáhlo na youtube tak bych z toho asi vykvet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Když to vidim, tak si říkám, co ty auta všechno dokážou a hlavně vydrží. Vidět to naživo, tak to musí bejt paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jo to je pravda,vidět kamion jak leti vzduchem to nevidíš kazdej den. Jet do toho Maďarska tyla jedina možnost jak to videt na vlastni oci,jet kvuli tomu do afriky a nebo ted po novu do ameriky je pro mě nemyslitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Kamazaci to jsou přišerné hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Prej to v Rusku pomahají stavět Ruští vězni a běda jestli nedojede!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Vězní????? To už není Velká vlastenecká válka ..... To i rám svařujou vysokoškolsky vzdělaný lidi co to je za špičkovou techniku.... Celý to stojí desítky - miliony a oni na to nechají hrabat nějakýho mukla kterej bude akorát přemejšlet že polovinu šroubů da za 50 do sběrny.... To fakt nééé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ty vězni sou samozřejmě nesmysl......... Ještě se mi vloudilo jedno zajimavý video,neznáte někdo náhodou toho člověka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.