Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja vím že jsou to řidičky - jsem to tak nechtěl napsat na přímo abych tu nebyl za nějakeho burana :)

se mi hrozně libi ten gentleman ktery už to nevdržel a zaprkoval ji to auto :):)

Vloženo
Ja vím že jsou to řidičky - jsem to tak nechtěl napsat na přímo abych tu nebyl za nějakeho burana :)

se mi hrozně libi ten gentleman ktery už to nevdržel a zaprkoval ji to auto :):)

Podle mě se spíš bál o to svoje ... Ale zrovna tohle parkování bylo skoro k popukání ... Jak se tam začali sbíhat lidi ... :D
Vloženo
A ještě přihodím k lepšímu jedno video o pekný Liazce,byl sem se na ni osobne podivat v Maďarsku na Central Europe Rally.

To je Liza od Macika ne ? To je jeho video,nechal si to snad tocit on.

Vloženo

Jo je to Macík. Buhuzel letos nedopadl moc dobře... Ještě přidávám video jak se jezdi z kamazem a to je jiný kafe. Mam spousty videí z toho Maďarska ale než by se to přetáhlo na youtube tak bych z toho asi vykvet.

Vloženo

Jo to je pravda,vidět kamion jak leti vzduchem to nevidíš kazdej den. Jet do toho Maďarska tyla jedina možnost jak to videt na vlastni oci,jet kvuli tomu do afriky a nebo ted po novu do ameriky je pro mě nemyslitelný.

post-26504-1235302557_thumb.jpg

Vloženo

Vězní????? :rolleyes: To už není Velká vlastenecká válka ..... :D

To i rám svařujou vysokoškolsky vzdělaný lidi co to je za špičkovou techniku....

Celý to stojí desítky - miliony a oni na to nechají hrabat nějakýho mukla kterej bude akorát přemejšlet že polovinu šroubů da za 50 do sběrny....

To fakt nééé.... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...