FRN1 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 No tohle je taky paráda, navazuju na vide s tematikou žena za volantem: http://www.youtube.com/watch?v=wpolqQPaPbI to posledni bere dech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jó, auta vydržej docela hodně. http://www.youtube.com/watch?v=Nd6I4tJTRng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 to posledni bere dech Holka má asi ráda čisto, no ale zase třeba dobře vaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Já se na ta parkovací videa nemůžu dívat. Mě by prostě jeblo. Jednou jsem na vlastní oči viděl, jak řidička nabourala na parkovišti supermarketu jediné auto, které tam stálo. Prostě chtěla zaparkovat naproti němu a nevyšlo jí to. Od těch dob mám na takové videa fobii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Ty vězni sou samozřejmě nesmysl......... Ještě se mi vloudilo jedno zajimavý video,neznáte někdo náhodou toho člověka? to video tý zrychlující oktávky jsou dva bratři odsud:-)....a že jim to vždycky pěkně jezdilo....http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22685&pid=1020312&st=625entry1020312.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak s touhle Oktávkou bych si to nedal na rozjezd ani na motorce,jede mu to jak kuna. Jinak přidávám ještě jedno zajímavé video a opravdu by mě zajímalo jak by si s touhle křižovatkou poradili ty ženský na těch předchozích videjích..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Ony by v poho projely to spiš my by jsme z toho byli zmateni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 To mi připomnělo jednu dovolenou na Krétě. Půjčil jsem si tam s přítelkyní auto a vyrazili do Heraklionu. Nebylo to tam sice takový hustý, ale občas tam byly semafory jenom na okrasu. Nakonec jsem se musel taky přizpůsobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 twe z ty indie to je vzdycky brutal 0:37 jak jde vpravo dole a zezadu mine auto zepredu motorka to bych si asi strikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 twe z ty indie to je vzdycky brutal 0:37 jak jde vpravo dole a zezadu mine auto zepredu motorka to bych si asi strikl No tak toho sem si ani nevšiml a je to best. jak se jen pozastavý a pak jde v pohodě dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tohle video se mi konečně podařilo dostat na youtube. Natočeno na Truck trial Drnovice 2008. Moc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Uzasne video. Ten chlap to ma proste v ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Nejsem si zcela jist zda jeho vozidlo splňuje emisní limity pevných částic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak ten je dobrej - kolik to tak asi žere při takovem zavodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak ten je dobrej - kolik to tak asi žere při takovem zavodě Je tam vzduchnem chlazený vznětový vidlicový dvanáctiválec s turbem o obsahu 17.64L a výkonem 190kW. Takže takovej 17.6TD V dokumentaci se píše že spotřeba na 100km byla cca 44l nafty ale takhle namístě to tam asi teče krutě. Je to pěkná podívaná 1x ra rok nějakej truck trial navštívím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tady jsou taky nějaké videa Truck Trial http://auto.cafetime.cz/category/auta/tatra/ jinak jsou to fakt borci co s těma Tatrama dokážou a spotřebu to musí mít fakt hoooodně velkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Nejsem si jitej zda tohle video patří do "Umění řidičů".....posuďte sami. http://www.youtube.com/watch?v=A7825XXGX1I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.