sejvi Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Ahoj, vcera jsem si vsimnul ze jeden xenon zacina problikavat a jeho barva neni bila, ale zluto/ruzova. Znamena to ze mi cocka v xenonu odchazi? Kde a kolik stoji nova cocka, dokazu si ji vymenit sam nebo musim navstivit servis? Vim ze o xenonech je tu toho mraky, ale v tom mnozstvi jsem si nedokazal vyhledat odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Cocka s tim nema nic spolocne. Vymen len ziarovku!!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 OK a jakou mam koupit..? Zvaldnu vymenu sam..? Mam vymenit rovnou obe dve svetla (zarovky), aby svitily obe stejne..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Vymen obe vybojky, dostanes ich kupit aj tu v bazare. Menia sa obe, lebo aj ta druha je oproti novej uz "vysvietena" a odide za chvilku. Vymenu zvladnes (ak nie si lavy), ak vies vymenit halogenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak jsem svetla vyfotil, vybojka v levem xenonu uz asi definitivne doslouzila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 definitivně ne, ale je na "dobré" cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Skus prestriekat WD-40 konektor na svetle aj vo svetle co ide na vybojku.Podla toho svetla -svietivosti to vyzera na prechodovy odpor. Ak nepomoze tak kup 2 nove vybojky a vymen ich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 ahoj, jojo jak jde do cervena, tak pocitej s tim, ze ti za chvili zhasne uplne. pokud bys potreboval nove, dej mi sz. tady je navod, jak ji vymenit a myslim, ze ani nemusis vyndavat svetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jinak ty GE sviti takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 S vybojkou je amen, vymen obe. Budes mile prekvapen az tam das nove. Jinak ja bral taky od rotiho GE a naprosta spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 ahoj, jojo jak jde do cervena, tak pocitej s tim, ze ti za chvili zhasne uplne. pokud bys potreboval nove, dej mi sz.tady je navod, jak ji vymenit a myslim, ze ani nemusis vyndavat svetlo. Svetlo musi ven,a kup si vybojky s hnedym izolantem tuzim ze ma 4300K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak jsem objednal nove vybojky GE od rotiho. Jeste by jsem potreboval poradit zda musim vyndavat cele svetlo, nebo se da vymenit vybojka bez vyndani svetla? Koukal jsem ze za svetlem u Octavie je hodne malo mista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak jsem objednal nove vybojky GE od rotiho. Jeste by jsem potreboval poradit zda musim vyndavat cele svetlo, nebo se da vymenit vybojka bez vyndani svetla? Koukal jsem ze za svetlem u Octavie je hodne malo mista... Světlo musí ven. Nejprve blinkr - 1 šroub, odpojit konektory, potom světlo - 4 šrouby. Potom oddělat víko světla - asi 7 šroubů torx . Potom už uvidíš patice žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Kdyz vyndam svetla, budu muset potom jit na serizeni svetel (xenonu)...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Ano, správně bys měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Ked si poznacis polohu svetiel pred demontazou a potom ich namontujes naspet tak nemusis ist na nastavenie svetiel!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Poznamenani polohy svetel se mysli, ze si na kolmou stenu poznacim vysku svetelneho toku od svetel? Nebo je jeste nejaky jiny figl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Poznamenani polohy svetel se mysli, ze si na kolmou stenu poznacim vysku svetelneho toku od svetel? Nebo je jeste nejaky jiny figl? NIE!!!! SEJVI Tie svetla polohu montaze si poznac na AUTE na tom plechu co su prisrobovane!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Aha OK. Fixou obkreslit svetlo a polohu sroubku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 TAK.TAK. Staci obkreslit len UCHYTY CO SU NA SVETLE. Ked si to obkreslis tak svetlo po montazi na auto bude v tej istej polohe jak pred demontazou!! A nemusis ist na nastavenie svetiel. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak jsem vymenil vybojky (koupil jsem GE od rotiho) a nechapu jak jsem mohl jezdit na ty stare! Mel jsem tam OSRAM 6000K a pravdepodobne byly uz spatne a moc nesvitily. Nove GE 4300K nesviti tak pekne bilo modrou barvou, ale vynahrazuji to perfektni viditelnosti za kazdeho pocasi (vcera jsem je vyzkousel jak za sucha tak za deste) - jsem s nimi spokojen sviti perfektne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak jsem vymenil vybojky (koupil jsem GE od rotiho) a nechapu jak jsem mohl jezdit na ty stare! Mel jsem tam OSRAM 6000K a pravdepodobne byly uz spatne a moc nesvitily.Nove GE 4300K nesviti tak pekne bilo modrou barvou, ale vynahrazuji to perfektni viditelnosti za kazdeho pocasi (vcera jsem je vyzkousel jak za sucha tak za deste) - jsem s nimi spokojen sviti perfektne. Ahoj, dej foto, jak svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 OK vecer pridam par fotek... Ale i kdyz to nafotim nejlip jak to jde, tak z toho tezko poznas jak sviti (bez blesku = velky sum, s bleskem = zkresleni). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 OK vecer pridam par fotek... Ale i kdyz to nafotim nejlip jak to jde, tak z toho tezko poznas jak sviti (bez blesku = velky sum, s bleskem = zkresleni). Super, zkus a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jak jsem slibil, tak cinim. Tady je par fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.