Bladik Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Me se tam ta lista libi a hlavne ma to rekl bych neprekonatelny prakticky vyznam, tech trubcu co neumeji na parkovisti bud otevrit dvere a nebo zaparkovat je hodne a ta lista dokaze neco vykryt ... pokud vedle tebe nezaparkuje Hamr ci neco vetsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Me nepomohly ani listy, nektery lidi jsou proste hovada... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Me se tam ta lista libi a hlavne ma to rekl bych neprekonatelny prakticky vyznam, tech trubcu co neumeji na parkovisti bud otevrit dvere a nebo zaparkovat je hodne a ta lista dokaze neco vykryt ... pokud vedle tebe nezaparkuje Hamr ci neco vetsiho Prakticky vyznam lišty na dveřích mají asi nulový. Jsou něco platné jen jejich konce když se ovevřou dveře proti nějaké svislé rovné ploše. A majitel si na své auto dává pozor. Horší je to s dětmi.... Jinak se v 99,9% případů stane, že nějaké hovado něčím bouchne mimo lištu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 No a proto kdyz parkuju tak vyhledavam stejna auta, kdy ty listy padaj na sebe :p Nekdy to pomuze nekdy ne....bohuzel tech lidi co otviraj dvere od aut jak vrata od stodoly je hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Jedna fotečka,zatiaľ ešte bez lišt. Tiež si myslím,že bez lišt a bez prelisu by to vyzeralo lepšie,ale ak je tam prelis,tak ich nalepím Editováno: 2. Duben 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Nikita: už ich máš nalakované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dnes by mali byť hotové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 kde si to dával robiť, myslím, že keď to bude dobre spravené tak to pomôže ostatným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak lišty sú super,nebuden sem písať ich mená,ale ak niekto zo záp slovenska by chcel tip,nech mi kľudne napíše a dám mu kontakt.Zvlášť som si dal miešať farbu a potom som to zaniesol lakýrnikovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 chce to šukovnýho lakýrníka, já jsem to nechal dělat ve škodovce a povedlo se jim to myslím dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Supefatty,pekná farba aj kolesá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 díkes, teď přibude pár změn, tak uvidíme jak to ohodnotíte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlfaBeta7745 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) Ma i OI prolisy na dverich? Rad bych ty hnusne cerne plastove listy sundal...na metalize to vypada odpudive. Editováno: 6. Květen 2009, autor: AlfaBeta7745 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jsou ty lakovane na RS/faceliftu stejné jako ty černé nelakované - myslím tvarově? Se mi zdálo, že na RS nejsou tak oblé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Stejne nejsou. Klasicke jsou takove ,,placate" a u RS maji takovou hranu, jakoby do trojuhelniku profilovane, ze to neni oblouk. Jinak OII FL ma uz stejne listy jako OII RS predFL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Zdravím kolegy. Chci dát do barvy boční lišty na dveřích. Máte nějaký ,,recept" jak je odlepit a nezničit? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 moze niekto napisat kolko stoja nove bocne listy na lakovanie vratane tych na naraznikoch? a kolko vas stalo lakovanie. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osmdesatosm Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zdravím kolegy. Chci dát do barvy boční lišty na dveřích. Máte nějaký ,,recept" jak je odlepit a nezničit? díky Nazdarek, tyto originál boční lišty mi nebyly doporučené osobním lakýrníkem stříkat, tím jak jsou hrubé, je to horší než lepší, má to snahu se odlupovat, sám jsem to poznal na těch spojlerech na nárazníkách... , začala se mi z nich odlupovat barva, hlavně za zadníma kolama. Co jsem v poslední době zjišťoval, tak nejlepší na nastříkaní jsou RS, jsou hladký a drží to na nich jak má.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobby Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 chce to šukovnýho lakýrníka, já jsem to nechal dělat ve škodovce a povedlo se jim to myslím dobře.. Do laku podľa mňa ešte lišty vpredu a vzadu , abude to ono.Tie kolá sú ozaj super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Nemohly by jste mi poradit nějakou kvalitní oboustrannou lepící pásku na boční lišty?Dával jsem nové (po opravě karoserie) a pořád se mi odlepujou.Chtěl bych je podlepit znovu.Díky všem za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 caute chlapci, chcel by som dat trosku dokopy svoju octavku lebo este daky ten rok musi vydrzat (aj ked uz ma mrte km)...planujem dat nastriekat dvere a predny naraznik a chcel by som si dat aj listy vo farbe. Predavaju sa listy aj vo farbe karoserie, alebo treba kupit cierne a dat si ich nastriekat. Diky za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 ja mám zajednané faceliftové za 35€ komplet v bielej farbe 1026,keby si chcel kontakt,tak napíš,vie zohnať aj iné farby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 davali ste uz niekto dole ochranne listy z dveri? je na to daky hacik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Martis Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Ahoj Profíci oživím to tu. :-) Vie mi niekto poradiť ako a s čím odstrániť lepidlo po starých lištách? zdemontoval som staré (inak boli tam od výroby) a idem davať nové nalakované vo farbe ale nemôžem dať dole to lepidlo čo tam ostalo po starých. Pomôžte prosím ďakujem za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 to by me taky zajimalo po odlepeni jsem z toho nestasnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.