vatek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) Zdravím. Předem prosím o shovívavost,jestli je můj dotaz imbec.ní nebo již tady probíraný. Mám OII s velkou navi a s HF s držákem Cullmann pro Nokia 6230i.Telefon dosloužil a já si koupil Nokii E 51 v domění že k HF se připojím jen přes Bluetooth.Spároval jsem telefon s " Skoda_UHV ". Problém - č.1- při příchozím hovoru mi zvoní telefon i rádio a každé jiným tónem./dřiv jen rádio a to tónem stejným jak tel./ Hovor mohu přijmout páčkou pod volantem a zobrazí se mi na display mezi budíkama ale jen jako tel.číslo. Vše . jinak stejné jak se starým telefonem/tj. hovor,vypnutí rádia,ukončení hovoru páčkou/ - č.2- nemohu dostat do tel.seznamu na display data kontaktů z telefonu./dřív si to natáhlo tel.seznam samo/Tel. . seznam je prázdný a když chci volat musím vytáčet z telefonu. Musím mít na držáku ten bazmek od Cullmanna?Rád bych ho celý odělal. Díky za každou radu/do škoda-servisu s tím radši jít nechci/ Editováno: 24. Únor 2009, autor: vatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) Měl jsem stejný problém s HF Parrot, symbian se s HF nezesynchronizuje, stačí jednoduchý prográmek a vše funguje. Snad to zafunguje s origo HF. http://www.profitec.cz/files/Navod%20pro%2...%20telefony.pdf Editováno: 24. Únor 2009, autor: blondakxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 mám E51 a origo BT HF od Škodovky... a zvoní mi jenom mobil, rádio až po chvíli a na stahování telefonního seznamu jsem si stáhl nějaký prográmek... odkaz je na stránkách ŠA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vatek Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 TO Vorlajz: Nemohl by jsi mi prosím blíž specifikovat ,který progámek jsi stáhl.Pro Nokia E51 jsem žádný nenašel a ty co jsem vyzkoušel /S60 3rt edice, pro E 50/ mi stále nestahují do maxidotu telseznam.Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tak já používám toto... Nokia_616_Contacts_Download_S60_3rd.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vatek Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 To vorlajz: Díky zítra to ráno hned prubnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tak jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vatek Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak blbý.Prográmek jsem stáhl,naistaloval,podle instrukce od BlonkaXXX spustil a spuštěný prográmek víc jak půl hodiny stále hlásí,že zpracovává data.Taky jsem si všiml,že při tom ikonka BT na telefoně skočí do závorek???? Zkoušel jsem kontakty odeslat BT-čkem do HF jak celkově tak i jednotlivě a hned po odkliknutí hlásí telefon chybu ve spojení.Tak nevím.Má na BT spojení nějaký vliv ten nádstavec Cullmann na starou N 6230i?Mám ho nechat v držáku nebo vysadit? Asi budu muset datlovat do mobilu jak za stara a za jízdy čumět do toho malýho displeje.Což mne sere.Nebo nekde koupit stařičkou 6203i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 jako ja ti to reknu takhle,... ten seznam v maxiku je stejne na pikacu... pac nez tou packou nalistujes co chces, tak je snazsi to vymacknout na mobilu.... jo kdyz mas potom MF volant, tak je parada to hlasovy vytaceni... nebo hlasove vytacet pres mobil... zpusobu je dost... ale jak rikam, cisla pres seznam v maxiku stejne nevytacim jediny v cem je teda rozdil je to, ze kdyz mas nactenej seznam v maxiku, tak se ti zobrazi u prichoziho hovoru nejen cislo ale i jmeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vatek Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To Vorlajz: Máš v podstatě pravdu,ale nejvíc mne sejre to zobrazení volajícího. Jinak Ti děkuju za tvoje rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Taky se mi stalo že na telefonu pořád visí ta hláška, vypni BT, nebo nejlépe telefon, někdy se to taky napoprvé nezesynchronizovalo. Po úspěšné synchronizaci hláška zmizí. Ještě postup: zapni BT potom najeď do kontakt manageru a tam ve volbách dej automatické spuštění povoleno a potom zapni zapalování. Pokud se to povede vypni zapalováni, potom zakaž automatické spouštění, vypni BT a vypni telefon. Při nastavení na automat ta hláška často zustává viset. To celé je postup s Nokii 6120, E51 a HF Parrot odzkoušeno několikrát a funkční, ale opravdu nevím jak se to bude chovat s origo HF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vatek Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To Mates 91: Nejede to,postupy jsem zkoušel tak i tak,prográmky jsem stáhl dva a oba se chovají stejně.Kámoš mi sehnal kontakt na " ofic. elektronka "od Škodovky a ten mi opakoval věci ,který jsem už dělal , ale tak,že mi připadá,že ani ofiko ŚKODA SERVICE O TOM MOC NEVÍ.Údajně je to prý nestabilním BT u určitých typů Nokií./ikona BT -čka na display telefonu v závorce/. Teď jsem na to neměl moc času,ještě jedu za jedním elektrónkem a pak se nějak rozhodnu.Kdyby jsi se něco dozvěděl ,dej vědět .Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vatek Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Zdravím.Píšu po dlouhé době.Tak mám problém s Nokií E 51 vyřešen. Není pravda ,že Nokie E 51 mají blbej nebo nestabilní blutoth pro origo handsfree.Jen v nich nesmí být nahrátej firmware začínající na 220. ... atd.Telefony od Vodafonu nedovolí stáhnout ze sitě jiný než starý firmware a ten s oktávkou nekomunikuje. Takže nechat přehrát firmware 400 .. a výše a origo hands f. funguje v Maxidotu zas jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Chlapci a jak je to, když mám v maxíku v pohodě nahraný kontakty a když dám hlasový příkaz ,,vybrat jméno,, nebo ,,přehrát telefonní seznam,, tak mi nahlásí ,,telefonní seznam je prázdný,, ? OS v mobilu android foyo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.