Lukas1450 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) Chlapci hladal som to tu ale nenasiel som to respektive nevedel som ako nazvat hladajuci vyraz :(proste chcem vediet kde sa da pozhanat pripadne kupit ta folia budikov ale nie taka aby mi bolo vidiet vsetky kontrolky ... je nejaka firma kde mi to vyrobi podla mojho navrhu??? a tak aby nebolo vidiet kontrolky?? ako na obrazku?? dakujem.. Editováno: 26. Únor 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) budiky su samce a preto nie budikou ale folia budikoV. nevyrobi ti to pokial viem nikto. ak chces zmenu tak len origo. Editováno: 26. Únor 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 dakujem za upozornenie .. opravene .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 ssom prezleceny stur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Lukas1450: pokud myslíš toto: http://www.kopacek.cz/skoda/fabia/interier...00ot-240kmh-rsg ....tak to chce jen pořádně pohledat na natu, dá se to i na zakázku, ale dle mýho zlatý origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) kibi nie nie ja toto nemyslim ja chcel len cisto iny polep... tusim ze fidelek mal nejaky iny aspon ze si to daval niekde spravit ale niesom si isty... a ani neviem v ktrej teme to bolo ja by so msi napr chcel dat taku foliu ako je na obrasku ale nechcem aby mi tam bolo vidiet tie kontrolky chcel by som to mat tak ako original ... ze kontrolky je vidiet len vtedy ked svieti.. a na tych polepou je vidiet kontrolky aj ked nesvietia Editováno: 26. Únor 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 aha, tak to nemůžu sloužit....chce to hledat a hledat a.....hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) Pokud myslíš podklad budíků, tak tady ti udelaj na zakázku jakejkoliv budeš chtít.. ZDE viz moje budíky: Editováno: 26. Únor 2009, autor: AdamCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) Ahoj, Ten podklad budíku je tam uchycený jak? (Lepí se)? Díky za vysvětlení Editováno: 27. Únor 2009, autor: Standis necituj příspěvky s obrázkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Rozebereš budíky, vymeníš podklad za ten co tam máš.. a zase složíš.. nic se nelepí, jen výmena kus za kus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 kibi aj tak dakujem AdamCZ... diki za odkaz ale ako vidim tebe je vidiet tie kontrolky vsetky a ja praveze nechcem aby mi ich bolo vidiet ale skusim im napisat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 udela cokoliv, stačí se s nim dohodnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 ok idem im napisat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 udela cokoliv, stačí se s nim dohodnout.. Myslíš, že uděla i RS podklad na OI s 220 na tachu? Navazuji na tvou odpověd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) No tak pisal som tomu chlapikovy a napisal mi :Bojuzel to nedokazu, resp ano ale za cenu kolem 7tis (draha matrice).takze nic z toho... Editováno: 27. Únor 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ved hned na zaciatku pisal ze necgce vidiet symboly tych kontroliek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.