Publikováno Únor 26, 200916 r Lidičky, co si o tomto myslíte, nemáte to někdo doma ? http://www.aukro.cz/item564332650_himalaya...e_dva_pary.html
Únor 27, 200916 r jsem zbědat jak to tu bude pokračovat. mám F1 combi bez hagusů a hledám řešení, možná i nejen na lyže. Nedávno ukazovali v autosalonu na primě druhy nosičů a u těch magnetických se mi líbila bezproblémová montáž v jednom člověku a bez jakéhokoliv poškrábání laku. snad jediné co si pamatuju bylo rychlostní omezení, což v zimě nějak zanedbám, protože 150km/h v zimě s lyžema na střeše nepojedu s jakýmkoliv nosičem
Únor 27, 200916 r No tak u magnetickych nosicu je doporucena rychlost 90 - 110km/h. Je vhodna pro toho kdo casto strida auta. Kdo tu pise, ze se lak kvuli nosice poskrabe u obou dvou variant je kravina. Musi se dobre nasadit a hlavne pred montazi utrit dosedavi plochy od spiny. Kdo ma moznost skladovani boxu, tak pri rozhodovani co si poridit, bych volil okamzite box.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.