Shaarky Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Lidičky, co si o tomto myslíte, nemáte to někdo doma ? http://www.aukro.cz/item564332650_himalaya...e_dva_pary.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 V minulosti jsem tohle zvazoval, ale ten pocit, ze to po ceste uleti me odradil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jsem zbědat jak to tu bude pokračovat. mám F1 combi bez hagusů a hledám řešení, možná i nejen na lyže. Nedávno ukazovali v autosalonu na primě druhy nosičů a u těch magnetických se mi líbila bezproblémová montáž v jednom člověku a bez jakéhokoliv poškrábání laku. snad jediné co si pamatuju bylo rychlostní omezení, což v zimě nějak zanedbám, protože 150km/h v zimě s lyžema na střeše nepojedu s jakýmkoliv nosičem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 No tak u magnetickych nosicu je doporucena rychlost 90 - 110km/h. Je vhodna pro toho kdo casto strida auta. Kdo tu pise, ze se lak kvuli nosice poskrabe u obou dvou variant je kravina. Musi se dobre nasadit a hlavne pred montazi utrit dosedavi plochy od spiny. Kdo ma moznost skladovani boxu, tak pri rozhodovani co si poridit, bych volil okamzite box. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.