Octavian1 Vloženo 26. Únor 2009 Vloženo 26. Únor 2009 Tak jsem si vcera taky dovez Roomstra je to 1.4 Style plus nejaky veci navic, jeste se chystam na zatmaveni skel pristi tyden, ted je tam jen sunset A neptejte se proc je tam reflexni napis kdyz je to bila barva (Miluška to zkazila ) Citovat
mrmobil Vloženo 26. Únor 2009 Vloženo 26. Únor 2009 tak jako roomsterák gratuluji a vítám do famílie ... poreferuj pak o zatmavení, mám taky Sunset, ale zajímá mě ta diskuse o foliích .. Citovat
Octavian1 Vloženo 26. Únor 2009 Autor Vloženo 26. Únor 2009 Tak ja mam u OII zatmaveny 3Mkama FX35 a plna spokojenost, tady pocitam taky tak nejak na ten zadek to samy a dopredu i kdyz to nebude mit atest tak asi trosku svetlejsi pze by to bylo uz asi moc s tim sunsetem Citovat
Lewis Vloženo 26. Únor 2009 Vloženo 26. Únor 2009 Ne ty jo folie je výborná.... řikám si skvělej nápad dát tuto reflexní bílou na bílé auto.... mě se strašně líbí takové nenápadné detaily....... Je moc hezkej.... Bílá auta jsou ted v modě a nedivím se jsou krásná... Folie když tam je sunPacket? Ty jo jako přemýšlel jsem nad tím... Určitě budu sledovat diskuzi, jak to dopadne a pak zkušenosti a na jaře se možná rozhoupu....... Citovat
wrccko Vloženo 27. Únor 2009 Vloženo 27. Únor 2009 tá reflexná nálepka vyzerá dobre, je nenápadná a v noci ju vidieť Citovat
Octavian1 Vloženo 27. Únor 2009 Autor Vloženo 27. Únor 2009 pokojstr nemá vzadu kotouče??? Taky jsem se divil ze nema vzadu kotouce i na FI (i kdyz tam byl 74kW motor) tak mel, no jo holt to neni zadnej rychlik ale dříč Citovat
Blacky Vloženo 27. Únor 2009 Vloženo 27. Únor 2009 kotouce ma az 1,6 a 1,9 TDi. . jinak pekny auto dnes sem ho okukoval na zivo. ty polepy, ikdyz de-fakto chybka jsou super. Citovat
Lewis Vloženo 27. Únor 2009 Vloženo 27. Únor 2009 Ano kotouče má v serii jen 1,6 a 1,9... (Já mám na 1,4TDi vzádu bubny z Octy ne tyto malé...) No a jinak tam kotouče může mít i 1,2 když má ESP................. Citovat
Igor Vloženo 28. Únor 2009 Vloženo 28. Únor 2009 Lewis: Nie, 1.2 je aj v prípade ESP s bubnami, kotúče sú až pri 1.4 16V s ESP. Citovat
Lewis Vloženo 28. Únor 2009 Vloženo 28. Únor 2009 Fakt? Ty jo tak to jsem se spletl... Tak to omluva... Když jsme u toho měnil někdo už nápravu za kotoučovou? třeba jako se to mění u Fabií 1... Citovat
Octavian1 Vloženo 4. Březen 2009 Autor Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Tak uz jsem dnes dostal rooma i s foliema, jeste chybi kozenej volant triramenej a je se ok Jinak vpredu mam 3M FX50, a vzadu na Sunsetu FX35 Editováno: 4. Březen 2009, autor: Octavian1 Citovat
Lewis Vloženo 4. Březen 2009 Vloženo 4. Březen 2009 To je paráda.... Kdybych neměl tolik nápadů a ještě toto chci a ještět toto dodělat a ještě a ještě.... Citovat
HjM Vloženo 4. Březen 2009 Vloženo 4. Březen 2009 Ty jo, ten bílej Roomster je fakt bomba, moc se mi líbí, a s fóliema nemá chybu Citovat
Jered Vloženo 4. Březen 2009 Vloženo 4. Březen 2009 Jo jo bílá vypadá fakt dobře. Poslední dobou se mi hodně líbí bíla. I Superb II je nádherný v bíle. Citovat
Octavian1 Vloženo 19. Březen 2009 Autor Vloženo 19. Březen 2009 Tak mala ukazka prevozu psika a dalsi motorizace do rodiny Citovat
Blacky Vloženo 19. Březen 2009 Vloženo 19. Březen 2009 Rumik nadhernej. Co ja ale ten pekac vpredu? Citovat
Octavian1 Vloženo 19. Březen 2009 Autor Vloženo 19. Březen 2009 To je Jaguar mezi skutrama Y 50 NEOS Citovat
bojler Vloženo 31. Březen 2009 Vloženo 31. Březen 2009 S tema cernejma sklama je to takovej bilej pohrebak co ale opravdu nechapu jsou trotli, kteri si zacloni bocni okna vpredu. To si muzou rovnou ovazat hlavu satkem pres oci, meli by to levnejsi. Ono uz jenom zacloneni zadniho okna je neprijemny pro vzadu jedouciho ridice, kterymu se tim vyrazne snizuje vyhled. Citovat
bojler Vloženo 31. Březen 2009 Vloženo 31. Březen 2009 Jo a muzu dotaz? Kupovals do Stylu paket Plus? Aviory se daly koupit misto kol Line bez priplatku? Citovat
Octavian1 Vloženo 5. Duben 2009 Autor Vloženo 5. Duben 2009 To nejsou aviory ale Beary a ty uz byly za priplatek. Tak to ze nechapes ze si nekdo zacloni (zatmavi) okna je jen ciste vec subjektivniho vkusu, zatim nikdo nerekl ze by se mu to s tou bilou nelibilo jsi opravdu prvni, ba naopak. Jinak na OII mam 3Mka FX35 vepredu a stejne je to vpohode jde jen o zvyk. a na Roomu to mam hlavne svuj praktickej ucel vzadu ze to je zatmaveny kvuli psovi. Vepredu je to jen lehce dotmaveny Citovat
Octavian1 Vloženo 5. Duben 2009 Autor Vloženo 5. Duben 2009 Jo a mam pocit ze ani aviory by se nedaly bez priplatku koupit, je to style plus paket ciste s linema, a ja hlavne beary dokupoval ne pres skodovku ale pres cloveka tady z fora. Kazdopadne jsem se o to vubec ve skodovce nezajimal pze v konfiguratoru to bylo vse za priplatek a kor ty beray za nesmyslenj priplatek Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.