Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem si vcera taky dovez Roomstra

je to 1.4 Style plus nejaky veci navic, jeste se chystam na zatmaveni skel pristi tyden, ted je tam jen sunset

post-6554-1235675542_thumb.jpg

post-6554-1235675568_thumb.jpg

post-6554-1235675592_thumb.jpg

A neptejte se proc je tam reflexni napis kdyz je to bila barva (Miluška to zkazila :) )

Vloženo

Tak ja mam u OII zatmaveny 3Mkama FX35 a plna spokojenost, tady pocitam taky tak nejak na ten zadek to samy a dopredu i kdyz to nebude mit atest tak asi trosku svetlejsi pze by to bylo uz asi moc s tim sunsetem :)

Vloženo

Ne ty jo folie je výborná.... řikám si skvělej nápad dát tuto reflexní bílou na bílé auto.... mě se strašně líbí takové nenápadné detaily.......

Je moc hezkej.... Bílá auta jsou ted v modě a nedivím se jsou krásná...

Folie když tam je sunPacket? Ty jo jako přemýšlel jsem nad tím... Určitě budu sledovat diskuzi, jak to dopadne a pak zkušenosti a na jaře se možná rozhoupu.......

Vloženo

Ano kotouče má v serii jen 1,6 a 1,9...

(Já mám na 1,4TDi vzádu bubny z Octy ne tyto malé...)

No a jinak tam kotouče může mít i 1,2 když má ESP.................

Vloženo (editace)

Tak uz jsem dnes dostal rooma i s foliema, jeste chybi kozenej volant triramenej a je se ok :)

Jinak vpredu mam 3M FX50, a vzadu na Sunsetu FX35

post-6554-1236191331_thumb.jpg

Editováno: , autor: Octavian1
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

S tema cernejma sklama je to takovej bilej pohrebak :) co ale opravdu nechapu jsou trotli, kteri si zacloni bocni okna vpredu. To si muzou rovnou ovazat hlavu satkem pres oci, meli by to levnejsi. Ono uz jenom zacloneni zadniho okna je neprijemny pro vzadu jedouciho ridice, kterymu se tim vyrazne snizuje vyhled.

Vloženo

To nejsou aviory ale Beary a ty uz byly za priplatek.

Tak to ze nechapes ze si nekdo zacloni (zatmavi) okna je jen ciste vec subjektivniho vkusu, zatim nikdo nerekl ze by se mu to s tou bilou nelibilo jsi opravdu prvni, ba naopak.

Jinak na OII mam 3Mka FX35 vepredu a stejne je to vpohode jde jen o zvyk. a na Roomu to mam hlavne svuj praktickej ucel vzadu ze to je zatmaveny kvuli psovi.

Vepredu je to jen lehce dotmaveny

Vloženo

Jo a mam pocit ze ani aviory by se nedaly bez priplatku koupit, je to style plus paket ciste s linema, a ja hlavne beary dokupoval ne pres skodovku ale pres cloveka tady z fora.

Kazdopadne jsem se o to vubec ve skodovce nezajimal pze v konfiguratoru to bylo vse za priplatek a kor ty beray za nesmyslenj priplatek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...