rada99 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Rozhoduji se pro koupi nových 17 gum.Předběžně mám vybraný Pirelli PZERO NERO 215/45 R17,nebo P7000E,obě jsou za cenovku,kterou jsem ochoten dát.Má s nima někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zimní nebo letní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada99 Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zimní nebo letní? sakra zapoměl jsem napsat letní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 já osobně mám sice zimní Pirelli Snowsport v 16 ale musím říct že lepší pneu jsem ještě neměl, byly dražší ale fakt superní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Já mám zimní Pirelli SottoZero II a jsou taky bombovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ahoj, Pirelli PZERO NERO mám taky na 17kách,a spokojenost velká Kupoval jsem na alukola.com asi za 3000,- kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada99 Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak jsem nakonec nevybral žádný Pirellky,ale Continentály contisport contact 2.Mám to od známého za cenu pro zaměstnance Barumky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 P ZeroNero je urcite lepsi nez stary vzor Contiku 2jek (na vode drzi neskutecne, stejne jako Potenzy RE050), Contiky ale zase vic vydrzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 já osobně mám sice zimní Pirelli Snowsport v 16 ale musím říct že lepší pneu jsem ještě neměl, byly dražší ale fakt superní Mam je taky a docela zatim spokojenost, ale uz mam vzorek jen asi 5,5mm takze to taky dela svoje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 já teda s Pirelkama nebyl spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mám 16" P7 letní. Spokojenost,ale rychle mizí vzorek a to nejsem žádnej pilot. Příště kupuju opět Michelin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 jednak rychle mizí vzorek a pak jsou hlučné a nerovnoměrně se mi sjely. Podotýkám na novým autě, takže nějaký jiný důvod nerovnoměrného sjíždění není. Zimáky Michelin se mi sjíždí rovnoměrně a daleko pomaleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada99 Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak mám nakonec 215/45/17 Conti sport contact 3.Doufám,že mi to nějakou dobu vydrží.Po letní sezóně dám vědět jak se na nich jezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.