roman104 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Zdravim, Posledny mesiac mam velke problemy so stahovanim okien, lepsie povedane vytahovanim okien. Zistil som, ze potrebujem motorcek na lave predne okno - Octavia rok vyroby 2004 c- 1U4 959 801 D03P. pripadne celu komfor supravu. . Okna sa spravaju nahodne. Dnes rano som nasiel auto s otvorenymi vsetkymi oknami. Aspon sa vyvetralo, ale celu noc prsalo ...8-{. Viete mi paradit, kde by som to zohlal za rozumnu cenu (motrocek, pripadne celu komfort supravu)? Dakujem, Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 a co kdyby jsi vyměnil i budíky a motorovou jednotku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 rozeber zámek u řidiče, odděl mechanickou část od el. - na plošným spoji bude buď bordel nebo to bude zaoxidované anebo už to tam ani nebude ..... přepájet a opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman104 Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 rozeber zámek u řidiče, odděl mechanickou část od el. - na plošným spoji bude buď bordel nebo to bude zaoxidované anebo už to tam ani nebude ..... přepájet a opravit Hmm, to sa lahko povie, ale nemam s tym skusenost, a ani tolko casu... 8-{ . i ked by ma to zaujimalo. dufal som, ze najdem niekoho, kto ponuka cely nahradny diel. Bol som uz v servise, a tam mi povedali ze je vadny motorcek. Ale ked mi povedali cenu, tak ma presla chut. Preto hladam ine riesenie. Videl som ponuku na celu komfortku aj motorcekmi, ale uz nie je aktualna. Preto hladam dalej. I ked cas ma mozno dotlaci do rychleho riesenia. Manzelke sa otvaraju okna uz aj za jazdy. Ako vo filme o krvilacnom aute. Vsetky okna dole, a hned hore ... akoby cakalo na prvu hlavu co sa vopcha do okna 8-{. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 V tom servise ti to auto aj pozerali,alebo si sa bol len spytat? Skus sa nakontaktovat na niekoho kto ma diagnostiku a urcite to vyriesis. Co sa tyka kupi dielov, musis ist do sekcie BAZAR tu na fore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman104 Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 V tom servise ti to auto aj pozerali,alebo si sa bol len spytat? Skus sa nakontaktovat na niekoho kto ma diagnostiku a urcite to vyriesis. Co sa tyka kupi dielov, musis ist do sekcie BAZAR tu na fore. Ano, mal som ho tam, pozreli si ho, myslim, ze ho aj diagnostikovali. Bol som rozhodnuty, ze neodidem, kym to nebude opravene. Len cena ma zaskocila. Okna sa dali stahovat. Predne dvere otvara manzelka mechanicky klucom, ostatne dialkovym. Obcas pritom spusti alarm, ked otvori najpr mechanicky a zabudne aj dialkovym... V bazare som skusal hladat, ale co som nasiel uz nebolo aktualne, a mozno este nie som dost zbehly vo vyhladavani... ale skusam dalej...8-}. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Na zamky/stahovacky a podobne Ti doporucujem obratit sa na clena JendaT4, v bazare priebezne nieco ponuka, napis mu SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman104 Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Na zamky/stahovacky a podobne Ti doporucujem obratit sa na clena JendaT4, v bazare priebezne nieco ponuka, napis mu SZ. Uz som sa pokusal ho kontaktovat, ale este mi neodpovedal. Mozno som nieco urobil zle. Skusim est raz. Dakujem za typ. Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 JenduT4 je nejlepší kontaktovat telefonicky - 775668906 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman104 Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 JenduT4 je nejlepší kontaktovat telefonicky - 775668906 Dakujem vsetkym, co sa mi ozvali a poradili. Problem je identifikovany a ciastocne vyrieseny. Voda v konektore riadiacej jednotky motorceka na soferovej strane!!!. Neviem ako sa dostalo niekolko mililitrov vody do konektora?! Vysusenie pomohlo, ale 3 kontakty su poskodene. Zrejme skratovy prud odpalil 1 pin uplne, druhy bol tesne pred odtrhnutim a tretiemu chyba v dutinke protikus. Take dva pliesky. Mozno tam ani nemali byt, ale je to jedina dierka, kde tie dva pliesky chybaju. Po vycisteni, osuseni, zmontovani a izolacii pomocou silikonu sa auto sprava slusne. Nefunguje len ovladanie laveho zrkadielka, zamkynanie soferovych dveri a nesvieti bezpecnostne svetlieko soferovych dveri. Ale s tym sa da "zit" 8-}. Mam to vsetko pofotene, len si musim najst cas. Ak by niekto mal zaujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 ještě udělej tohleto http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Mikrospinac-zamku.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) To že se ti nezamykají dveře dělaj často mikrospínače ... zkus pohledat je tu toho celkem dost nebo http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...pinac-zamku.htm .... taky může být zlomený drát v průchodce Světýlko ve dveřích: když otevřeš dveře a rozsvítí se ti stropní světýlko tak je zlomen drát v průchodce ve dveřích, jestliže se ti nerozsvítí ani stropní světýlko tak to má na svědomí zas mikrospínač ve dveřích Ovládání levehé zrcátka: nejsem si jist ale přikláněl bych se zas ke svazku v té průchodce .... bude to tam polámané FilipV: Editováno: 11. Březen 2009, autor: Lukas_TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.