kadett Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Mám možnost koupit 1.4 mpi fabku,která má najeto něco málo přes 200tis.Na co si mám dát pozor a co vše zkontrolovat před koupí?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak takovou bych si nekupoval. zaleží kolik máš peněz a myslím, že se dá sehnat s méně km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak ja si myslim, ze zalezi docela na tom, kolik se toho vymnenovalo. aby si ji nekoupil a nemusel do toho nasypak hafo penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 po tolkych km uz moze odist hocico a hocikedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Je to od táty z firmy,staráno o to bylo v autorizovaných servisech a nešetřilo se na opravách.Ještě jsem ji neviděl,ale ptám se dopředu na co koukat radši. Editováno: 3. Březen 2009, autor: kadett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ked je to s firmy tak je dobre vediet v prvom rade ako sa k tomu chovali ludia co na tom jazdili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 záleží kdo a jak na tom jezdil. Naše firemní auto jezdí hlavně kratší trasy a střídá se na něm asi 10 lidí, a to je neštěstí. Na opravách se také nešetří, protože to by auto nejezdilo vůbec. Nejde ani tak o to, že "se" něco porouchá, ale že "to někdo" rozbije svým nešetrným přístupem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.