nohic Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zdar, zajimalo by me, jestli jde nekde, treba pomoci vagu vypnout to automaticke zamceni dveri... kdyz DO odemknu auto a nestrcim aspon klicek do zapalovani, tak ze mi auto po par sekundach vypne.... mela by ta funkce jit vypnout, zejo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ne, tahle funkce vypnout nejde. Je tam kvuli tomu, aby si nahodou omylem neodemkl auto, proto se za chvili samo zamkne, pokud neotevres dvere. Asi ti nefunguje mikrospinac v zamku, jinak by se ti auto po odemknuti a otevreni dveri nemelo zamknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ne, tahle funkce vypnout nejde. Je tam kvuli tomu, aby si nahodou omylem neodemkl auto, proto se za chvili samo zamkne, pokud neotevres dvere. Asi ti nefunguje mikrospinac v zamku, jinak by se ti auto po odemknuti a otevreni dveri nemelo zamknout. nemelo? no co ja vim, tak to samy se delo na octavce od maminy, na kamosove a taky na moji predchozi... zebychom meli vsichni chybu? :> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Pokud otevřeš řidičovy dveře a nerožne se ti vnitřní osvětlení (stropní lampička musí být na symbolu otevřených dveří) tak máš špatný mikrospínač v zámku dveří a to je ta příčina samozamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 nemelo? no co ja vim, tak to samy se delo na octavce od maminy, na kamosove a taky na moji predchozi... zebychom meli vsichni chybu? :> Pokud odemknes dalkou a otevres dvere, tak se ti to samo nezamkne, zamkne se to jen pokud neotevres dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Ahoj, ja to mam v tomhle pripade tak nejak opacne. Mam nove mikrospinace v zamkach. Tzn. vnitrni osvetleni se po otevreni dveri rozsviti, akusticky signal rozsvicenych svetel jde a lampicky ve dverich taky funguji. Nejak mi ale zase blbne safelock. 14dni byl ted pritom klid:-( Zamknu dalkou (ale treba i klicem) a safelock se NEaktivuje, zamknu jeste 3x a safelock funguje (i dioda blika). S tim jde ruku v ruce autozamykani. Jakmile odemknu auto ze stavu, ze safelock neni aktivni a neotevru dvere, auto se uz samo nezamkne. Pokud v poslednim stavu byl safelock aktivni, auto se pak po odemceni (a neotevreni dveri) samo zamkne. Tak kde muze byt zakopany pes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Ted se mi stalo, ze jsem zastavil, a najednou cvaklo nekde od pojistek nejake relatko (nevim, kde tam nejaky je) a po vytahnuti klicku se mi vubec nerozsvitilo vnitrni osvetleni. Kdyz jsem ho chtel rozsvitit rucne, tak taky nic. Otevrel jsem dvere a ani lampicky ve dverich nesvitily. A po chvilce zase seplo relatko a vse se rozsvitilo. Mikrospinacema to asi nebude, kdyz neslo svetlo ani manualne rozsvitit. Tak cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 (editace) K tomu poslednimu prispevku... Podival bych se na pojistku stropniho osvetleni, uz se to tu o tom psalo nekde, i ja, kdyz se ti nerozsviti stropni svetlo, funguje ti stahovani oken? pokud ne, tak se mrkni na tu pojistku, taky mi spinalo nejaky relatko, mam volny kontakt u pojistky a tohle mi to dela Když už cituješ, tak cituj. Ikdyž i to je špatně. Ale nechápu, že z toho vyhodíš obsah a necháš jen tagy. Wojnar Editováno: 23. Březen 2011, autor: Wojnar Odstraněné torzo zbytečné citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 No o te pojistce vim (tusim pouice 13) nebo jak. Asi pred 14ti dny jsem ji menil. Kdyz je praskla, nejdou okna jak pises, osvetleni ale ani dalkove ovl. Mel jsem taky pocit, jakoby tam spatne sedela, ale kdyz se mi tohle stalo znovu, pojistkama jsem hybal a nic.. pak se to rozsvitilo, kdyz uz jsem mel ruce nejakou dobu pryc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Nicméně špatný kontakt tam být může. Možná budeš muset pojistkou skíň rozebrat a podívat se na ni zevnitř. Zkus posvítit baterkou, jestli nejsou opálené kontakty, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 OK, mrknu na to. A jina pricina to byt nemuze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.