Liner Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ahoj tak si táta minulej tejdne koupil OII 2.0TDi stim filtrem pevnejch částic 4x4 ,o tom motoru sme tady docela čet ale auto je nový a nenajde za rok vic než 10k takže by melo vydžet dlouho:D, ale to neni na co sme se chtel zeptat ted mám Opel Omega B Carrvan 2.5V6 125kW, alepřemejšlim že bych ji vymenil za oktávku s 1.8 a nebo 1.8t jenže motor sturbem sou dražší... o oobou motroech sem tady neco čet a 1.8t je teda lepší ) a spousta lidi nadává na ten bez turba a spousta lidi ho zase brani tak nevim jeslti by mi stačil přece jenom mám ád dost svižnou jizdu, což ta omega splnuje idkyž je dost težká...jenže ta spotřeba je šilená radši nemeřit a nevm jeslti vzít bez turba..a nebo si počkat a anšetřit na tu sturbem a zdali to vůbec vymenit ) ješte mám fáčko... ale to teda požadavky na svižnou jizdu moc nesplnuje.. idkyžteda jet ve fáčku nad sto mimo dálnici je už doclea zážitek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 určitě těch pár tisíc na 1,8T přišetři radí člověk co měl 1,8 20V 92 kW a nedá na ni doted dopustit, ale 1,8 T 110kW je prostě éňo něňo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Určitě si kup 1,8 T , budeš spokojen ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 JESTLI MÁŠ RÁD SVIŽNOU JÍZDU, TAK SI KUP ROVNOU 1.8 T RS 132 KW http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6958312 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6846987 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6978389 PŘEJI TI ŠŤASTNOU RUKU PŘI VÝBĚRU AUTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 RAZTY- ty mas ale dobry prehlad o tych rs-kach skoda ze som nevedel o fore vtedy ked som hladal rs -ku ja,no bohuzial, Ale i 1.6 75kw nacipovana nejazdy spatne Jasna volba KUP 1.8 T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liner Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no rs bych chtel každopádně ve žlutý nebo v černý barvě jenže..to je uplne mimo moje možnosti a tak teda si počkám na 1.8T tak díky za odpovedí .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liner Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Ahoj jsem opět zde máte radost? (blbá otázka)..no nic.. ale našel jsem octávku 1.8T z 98..delala se už vůbec? tady je link http://www.autosoft.cz/soubory_autosoft/de...mp;zBazaru=true tak jeslit bych moh poprosit názory jak na auto (samozřejmě jenom podle toho co vidite ) a třeba i na ten bazar díky moc a ješte dotaz... spotřeba? jenom cca prumer...a kolk stežkou nohou po meste nejezdim..ale stežkou nohou jo.. dík dá se to uržet okolo 9? min by bylo lepší Editováno: 19. Březen 2009, autor: Liner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Ahoj jsem opět zde máte radost? (blbá otázka)..no nic.. ale našel jsem octávku 1.8T z 98..delala se už vůbec? tady je link http://www.autosoft.cz/soubory_autosoft/de...mp;zBazaru=true tak jeslit bych moh poprosit názory jak na auto (samozřejmě jenom podle toho co vidite ) a třeba i na ten bazar díky moc Za ty prachy ber ja dal za svoju 500t som zabudol nulu Editováno: 19. Březen 2009, autor: peterkocur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Zvláštní, je to opravdu 1.8T, není to jen 1.8??? Se mi to nějak nezdá, a navíc výbava ambiente je zvláštní ... Já mám 1.8T r.v.1998, MR99 a mám novou palubku, nový ovládání oken atd. ... výbava SLX ... Editováno: 19. Březen 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 TAK PÁR ODĚREK SE TAM NAJDE, ALE JINAK VYPADÁ CELKEM V DOBRÉM STAVU......NEHAVAROVANÁ AKORÁT MĚ ZARÁŽÍ, ŽE TAM NENÍ ÚDAJ O UJETÝCH KM A NA FOTCE INTERIÉRU JE VOLANT VYTOČENÝ TAK, ŽE SE TO NEDÁ VYČÍST ANI Z BUDÍKŮ PAK TAM TAKY CHYBÍ ÚDAJ O POČTU MAJITELŮ, ALE NA TYTO VĚCI SE MŮŽEŠ ZEPTAT V EMAILU. NA FOTKÁCH VYPADÁ DOBŘE, ALE CHTĚLO BY TO ZKUŠEBNÍ JÍZDU ABY SIS JÍ TROCHU OTESTOVAL BAZAR NEZNÁM, TAK ŽE TI ASI NEPORADÍM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 FilipV....POKUD MÁ TA OCTAVIA 110 KW, TAK TO MUSÍ BÝT 1.8 TURBO 20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) razty jakto ze ne? Stav tachometru: 272000 km jo a jinak 1.8T se delala od 1998 ale az od nektreho mesice a vybavy mela face palubku Jenom k tomu vyberu nebranim ani AGN ani AGU jen chci podotknout ze lidi stezujici si na AGN 1.8 bez Turba,spousta s timto motorem jezdi jak s clas.1.6 74kW kterej je delanej do mesta ale motor 1.8 20V/92kW je stavenej na vysoky otacky a potom clovek zjisti co opravdu v tom motoru je ... jenze nekdo si ho koupi jezdi s nim mesto + - stale v 2000-3000ot a pak se divi to je line apodobne nazory:) motor s turbem bude vykonejsi a pro mnohe z vas lepsi volbou to je jasny :)ale urcite bych neodsuzoval motor AGN,kdo ma at zkusi snim vyjet na okruh a neboji se ho protahnout a uvidite co se v nem opravdu skryva:) Editováno: 9. Duben 2009, autor: tydyyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dritek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Určitě 1.8T,dá se s ní jet za 7,5 ale i za 15.Při svižné jízde kolem 10, což si myslím že je zlatý.Taky nejsem neviňátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 1,8 T mám zrovna 10 let a najeto mám 129 Tkm jelikož jezdí jen v létě. Dlouhodobou spotřebu mám 7,2 l a dneska jsem byl na emisích a CO bylo 0,00. Takový výsledek se prý nenajde ani u nového auta a i ostatní hodnoty byly hluboko pod normou. Takže asi lepší motor od té doby nebyl vyroben. Můj má origo 116 Kw a 227 Nm. Vřele dotoručuji a AGU je dobrá volba. Mechanickej plyn, jedna lamba, prostě jednoduché a spolehlivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.