kibi Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 cretino: no jóó vy "bratia" musíte být vždycky o krok vpředu ...je to nehorázný, co se může v těch našich republikách dít Montyk: ty gumy udělaj dost, já mám 16" 205/45 a někdy si to vyloženě "odskáču"...ale jak se říká: za krásu se platí PS: ale bydlet v praze, tak snad koupím nějaký offroad kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 taky už mam týden přezuto. Kibi: mám na Prahu 215/35R17 a někdy je to docela sranda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Lukyssek: to ti věřím, já v Praze nějaký ten rok pobýval a po každý cestě skrz Prahu jsem autíčko upřímně litoval....na tom profile 35 to musí být jak koza, ale na druhou stranu to je jíný pokoukáníčko na auto obutý na 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 To jo ještě nejsem z praha tady na boleslavsku to ještě jde ale někde je to fatk hustýý ale zas je někdy sranda když se dírám vyhejbám je to jak slalom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Montyk: Tak tak, já dicky nadával na Chomutovsko, ale po pár návštěvách Kralup děkuju za to co tu máme...tam je to vážně zralý na nějakej UAZ, silnice je tam jedna velká katastrofa....jedu centrem a divím se proč ty auta tolik kličkujou, po pár dírách jsem začal taky jízdu ala "zajíc" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 To věřím někdy to vypadá že tam žedná silnice nebyla ale my stím nic neuděláme to musej jiní ale teď jsme bez vlády tak kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeckjack Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak já jsem přezul včera, doufám že už počasí vydrží. Jinak o kvalitě silnic.. to je škoda slov. Obzvášť jestli se někdo pohybujete v oblasti Praha-východ, konkrétně Dobřejovice, Jesenice... To jsou slalomíky jako hrom. Jednu chvíli jsme kousek od domu měli díru tak hlubokou že jsem ani nedohlédl na dno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Hele tak to je jasne kde se tu berou ty vietnamci koukej tu díru zabetonovat jinak jich tu bude víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeckjack Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 asi po týdnu jí zaplácli asfaltem ale kolik rákosníků z ní během té doby vyskočilo netuším práce to ale není kvalitní (prostě do díry hodili trochu toho asfaltu a uplácli lopatou), takže myslím že za chvíli začnou skákat znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Přezuto dnes..... stejně jako minulou sezonu MAM 6 black 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Já už taky nevydržel a dnes přezuto,vše při starem od podzimu žadná vizualní změna,pouze nové pneu Barum Bravuris. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jo jo šak už je teplo né?? a v sobotu grilovačkááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Přezuto dnes..... stejně jako minulou sezonu MAM 6 black 17" to ti závidím. Taky bych už přezul, ale značka zimní výbava je jasná . Tak ještě měsíc musím vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Hm tak to je fakt smůla ještě že na tu stranu nejezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 dnes říkali v rádiu, že ten zákon změní a bude platit jen do konce března. Ale určitě to bude platit až od příštího roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 no tak alespoň něco vždy něco vymyslej a pak je to na ho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 dnes říkali v rádiu, že ten zákon změní a bude platit jen do konce března. Ale určitě to bude platit až od příštího roku [url=" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.