Lukáš85 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) Opět zdravím , chci se optat , někdo zkušenost s čištěním turbba (Tdi 81kW) . Jestli jste někdo měl turbo rozebrané , poraďte. Kolik stojí těsnění,ložiska ,jaké ,kde. ? A co víc. ??? Dál , kdo odpojoval (zaslepoval) egr ventil ?? Rady ,zkušenosti. Díky.... Editováno: 11. Červenec 2007, autor: Lukáš85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Opět zdravím , chci se optat , někdo zkušenost s čištěním turbba (Tdi 81kW) . Jestli jste někdo měl turbo rozebrané , poraďte. Kolik stojí těsnění,ložiska ,jaké ,kde. ? A co víc. ???Dál , kdo odpojoval (zaslepoval) egr ventil ?? Rady ,zkušenosti. Díky.... čištění jak kde a čím,většinou 2000 kč,výměnu ložiska?tak to dej na repas protiúčtem a připrav si cca 6000 kč to sám neuděláš bez seřízení,těsnění bude zřejmě origo ten klingr ten můžeš použít znovu,hliníkový těsnění je jen na jedno použití a cca 400 kč. zaslepený EGR jsem neměl ale někdo to tu řešil tak hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Opět zdravím , chci se optat , někdo zkušenost s čištěním turbba (Tdi 81kW) . Jestli jste někdo měl turbo rozebrané , poraďte. Kolik stojí těsnění,ložiska ,jaké ,kde. ? A co víc. ???Dál , kdo odpojoval (zaslepoval) egr ventil ?? Rady ,zkušenosti. Díky.... čištění jak kde a čím,většinou 2000 kč,výměnu ložiska?tak to dej na repas protiúčtem a připrav si cca 6000 kč to sám neuděláš bez seřízení,těsnění bude zřejmě origo ten klingr ten můžeš použít znovu,hliníkový těsnění je jen na jedno použití a cca 400 kč. zaslepený EGR jsem neměl ale někdo to tu řešil tak hledej. Zdravím ,takže radši vychytat někoho kdo tu zrovna nabídne turbo NOVÉ ,bude nejlepší asi... lepší 8000 za nové než za repas za 6000...uvidíme.. každopádně díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Zdravim, dostal jsem zajimavou nabýtku na výměnu kus za kus. Jde o turbo z Octavie rv. 2001 81kW. Ja mam rok výroby 98 a 81 kW + cip. Chtel jsem se zeptat jestli stací jenom prohodit turba a nebo bude zapotrebí prehrát SW poprípade vymenit i rídící jednotky ta sama otázka by mě zajimala i u starteru dekuji Editováno: 4. Březen 2009, autor: ZAMEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Je to kus za kus. Ty by jsi měl mít VNT15 a ta 01 by měla být GT1749V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 podrobnosti nevim zatim byla jen domluva po telefonu a to nebyl majitel Octavie. podrobnosti se dozvim v sobotu. pokud to bude tak jak pises Indi tak to pude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Pokud by byl probelem s plnenim turba chtelo by to doladit softwerove. Kazde z tech turb ma jiny pocet lopatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 a nakolik by vyslo takove doladeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Když bys měnil stejná turba (nebo náhrady), tak stačí vyměnit kus za kus. ale můžu z vlastní zkušenosti říct, že výměna je peklo. Turbo jsme v garáži vyndavali asi 4 hodiny a to samý když se dávalo zpátky. navíc kupovat takhle starý turbo jen tak, já nevím, kdo ví kolik toho má za sebou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 souhlasim... nakonec koupis novejsi ale v horsim stavu treba. Kdyz uz chces prevenci tak dat repas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalachman Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Ahojte viete mi poradit či sa dá turbo pretesnit doma? ono ide pekne len nejak tlači na spoji pri škrtiacej klapke výfukových plynov tlači olej poradte dačo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.