sswood Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Potrebuju poradit... Nevite nekdo jak dokazat pojistovne ze jsem mel originalni radio v aute, kdyz jsem si sjednaval havarijni pojisteni?Jde mi o to, ze mi ho ukradli a ja tedko potrebuju dokazat pojistovne ze jsem ho tam opravdu mel. Bohuzel v kupni smlouve ani ve smlouve od pojistovny se o nem nepise. Jediny muj dukaz jsou me fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Potrebuju poradit... Nevite nekdo jak dokazat pojistovne ze jsem mel originalni radio v aute, kdyz jsem si sjednaval havarijni pojisteni?Jde mi o to, ze mi ho ukradli a ja tedko potrebuju dokazat pojistovne ze jsem ho tam opravdu mel. Bohuzel v kupni smlouve ani ve smlouve od pojistovny se o nem nepise. Jediny muj dukaz jsou me fotky... Ahoj, fotkama si nepomůžeš, pokud ho opravdu nemáš zanesený ve smlouvě o pojištění (to je asi nejpodstatnější) a ani jiném dokladu, budeš se jen těžko domáhat náhrady škody ....určitě jsi to hlásil na PČR, kdy byla pořízena fotodokumentace, kterou si společně s č.j. pojišťovna vyžádá - tam nejspíš bude patrné, že tam rádio oprvdu nemáš, ale problém je v dokazování, že jsi ho tam před odcizením měl...každopádně za návštěvu pobočky a optání nic nedáš, teď jen jestli se ti to při spoluúčasti vůbec vyplatí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 nevím jak je to teď, ale symphony s CD stála ve škocně 13000 kč takže se spoluúčastí by se to vyplatilo není rádio ve smlouvě, pojišťovna platit nebude, proč taky do smlouvy jsem si nadiktoval v podstatě vše co v autě mám navíc (kola, xenony, zesilovač, subwoofer, repro...) sice se za to víc platí, ale pro klidńý spánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sswood Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Mam 1% spoluucast, takze se mi to urcite vyplati, kdyby by mi to uznali... U policatju mam nahlaseny, ze by mi bylo ukradeny origo autoradio, ale i to jim nestaci. S tim ze to nemam ve smlouve se ohani, ale nakonec mi bylo receno, ze kdyz jim dokazu, ze jsem ho tam mel, tak to uznaj. Pokavad tam to radio je uz z vyroby, tak se na nej stahuje zakladni pojisteni, takze mi prijde, ze je chyba pojistovny, ze si nezjistila jaky tam mam ... Editováno: 5. Březen 2009, autor: sswood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No hlavní chyba je, že jsi to rádio neuvedl ve smlouvě...nedovedu si představit jak budeš dokazovat, že jsi tam to radio měl - jestli pojišťovně bude stačit foto, nebo nějaké čestné prohlášení "svědků"? Každopádně pokud máš spoluúčast 1% (bejvá podmíněno min částkou spoluúčasti 5000Kč) nejspíš dle stáří by počítali i s amortizací a cena nového jak píše bobík - cca 13000,-Kč....tak jsem sám zvědav, kolik by ti z částky uhradili. Držim palce, snad se ti to podaří uhádat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sswood Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To ze to nemam ve smlouve je fakt chyba, ale je to moje prvni pojisteni auta a tak jsem nevedel na co si mam davat pozor...hold jsem spolehal na zenskou za prepazkou... I kdyby mi za to radio dali 5tic , tak je to porad lepsi nez nic Nejhorsi na tom je, ze mi pokazdy vola hrozne arogantni likvidatorka, se kterou se neda na nicem domluvit... Pomalu zacinam premyslet, ze zmenim pojistovnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jestli jsou arogantní, tak pryč od nich, já má dobrou zkušenost s likvidátorem z český pojišťovny když nám vybrali fabku, tak symphony, plasty, okno, práci.... vše se zaplatilo v hotovosti a pojišťovna do pár dnů zpětně proplatila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sswood Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Do vcerejeska jsem s nima byl spokojenej... jeste uvidim, ale vim jedno, ze dneska jedu na pojistovny se seznamem na A4 s vybavou co tam mam a budu od nich chtit at mi to daj do smlouvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Sswood: chybama se člověk učí Pokud s tebou jednaj arogantně,tak bych určitě nebyl línej zajet si na pobočku a jednat s někým osobně, kdy zmíňka o změně pojišťovny by taky mohla zabrat - po telefonu jsou si vždycky silnější v kramflecích. A jak píšeš....každá kačka co z nich vymámíš dobrá -však ony si to vyberou jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Potrebuju poradit... Nevite nekdo jak dokazat pojistovne ze jsem mel originalni radio v aute, kdyz jsem si sjednaval havarijni pojisteni?Jde mi o to, ze mi ho ukradli a ja tedko potrebuju dokazat pojistovne ze jsem ho tam opravdu mel. Bohuzel v kupni smlouve ani ve smlouve od pojistovny se o nem nepise. Jediny muj dukaz jsou me fotky... proto jsem hned jak jsem si koupil svoje mrdózní rádio nechal nalepit fólie a taky zašel do pojišťovny s fakturou za radio a nechal jim tam kopii s tím, že to rádio (značku, typ) přidali ke smouvě v rámci pojištění odcizení... To semé hodlám udělat až koupim nový kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.