Červen 21, 200916 r Mnooo ... dneska to sledovat nebudu, ac na F1 na Silverstonu sem byl osobne a tehda nadsenej. To ale jeste litali s 3,5L motory Co to bylo za rok ?
Červen 21, 200916 r co to byl za rok??no to jsi ještě nebyl asi důchodce jako dnes.To už muselo být dávno :D
Leden 24, 201411 r No to zase bude spousta diskuzí.Celkově moc hezký monopost.A ten nos?Nemůžu říct,že by se mi to vyloženě nelíbilo,ale budu potřebovat čas,než si zvyknu. No jsem zvědavý co zítra představíme my-Ferrari a limonády;-)
Leden 25, 201411 r Tak to nemůžu souhlasit,Ferrari zatím nejkrásnější,aspoň tedy co se těch nosů týče.
Leden 26, 201411 r Jo to myslíš ty 1.6 litrové V6 ? Buď rád, že je to alespoň šestiválec... Za pár let budou jezdit na elektriku.
Leden 26, 201411 r No právě, to už je lepší Le Mans. Formule 1 měla zůstat maximem. Jsem zastáncem obsah ničím nenahradíš, tím netvrdím, že ty nový motory budou líný lemry. Upraveno Leden 26, 201411 r od adoks
Leden 28, 201411 r Samozřejmě, ale zatím se nezávodí. Ale musíš uznat, že některé výtvory designerů jsou řekněme podivné.
Leden 28, 201411 r jestli myslíš ten rozšklebený nos u Sauberu, tak je jednoduché vysvětlení. Jejich jezdci mají dvě nohy a pravou nohou ovládají plyn a při sešlápnutí "až na podlahu" se mu někam musí vejít i špička boty. Proto je o 5,01cm delší, než levý brzdový nos
Březen 6, 201411 r No právě,nechápu proč, ale tak nějak to vedou ke zkáze.Nesmysl střídá nesmysl prej v zájmu atraktivity
Březen 11, 201411 r ...výrobci mají připravené rozdílné způsoby, jak ušetřit palivo. Třeba Ferrari by mělo při potřebě během brždění motor vypínat... WTF? Tomuto eco rally (malé monožství paliva pro závod, samá rekuperace...) ještě říkají Formule 1? http://f1news.autoroad.cz/novinky/46867-co-vsechno-zpusobi-spotreba-letos-se-z-ni-stava-rozhodujici-velicina/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.