Přejít na obsah

Oprava promáčklin na Severní Moravě

starman

Doporučené příspěvky

AHOJ, PROSÍM o POMOC

(doufám,hledal jsem, že to tu někdo neřešil z mého okolí

vím o karosáři...atd ale...

BYLA BY NEKDE NA SEVERU MORAVY firma co by dělala podobné vytahování promáčklin?

jsem z Ostravy, zaplatit člověka z čech asi nemá cenu,

poradíte?

dám sem později i fotku, jedná se o páte dveře, tukli mi ji na stavbě, naštvalo mě to hodně ...

post-4932-1236581112_thumb.jpg

Editováno: , autor: starman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 5 měsíců později...

Ahoj,

měl jsem promáčklý blatník a spravili mi to v Kuníně na Novojičínsku. Je to po pravé straně směrem od Fulneku před benzinkou. Dělá to přímo v baráku asi na živnost. Lakuje tam i auta, akže ti to i přestříká. Na jméno si bohužel nevzpomínám, ale telefon je 608 623 803. Tak se ho nejprve zeptej a uvidíš. Třeba to spraví.

Hodně štěstí.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

měl jsem promáčklý blatník a spravili mi to v Kuníně na Novojičínsku. Je to po pravé straně směrem od Fulneku před benzinkou. Dělá to přímo v baráku asi na živnost. Lakuje tam i auta, akže ti to i přestříká. Na jméno si bohužel nevzpomínám, ale telefon je 608 623 803. Tak se ho nejprve zeptej a uvidíš. Třeba to spraví.

Hodně štěstí.

ahoj, díky mockrát,

zkusím to.

DÍKY DÍKY

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...