starman Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) AHOJ, PROSÍM o POMOC (doufám,hledal jsem, že to tu někdo neřešil z mého okolí vím o karosáři...atd ale... BYLA BY NEKDE NA SEVERU MORAVY firma co by dělala podobné vytahování promáčklin? jsem z Ostravy, zaplatit člověka z čech asi nemá cenu, poradíte? dám sem později i fotku, jedná se o páte dveře, tukli mi ji na stavbě, naštvalo mě to hodně ... Editováno: 9. Březen 2009, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinB. Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Ahoj, měl jsem promáčklý blatník a spravili mi to v Kuníně na Novojičínsku. Je to po pravé straně směrem od Fulneku před benzinkou. Dělá to přímo v baráku asi na živnost. Lakuje tam i auta, akže ti to i přestříká. Na jméno si bohužel nevzpomínám, ale telefon je 608 623 803. Tak se ho nejprve zeptej a uvidíš. Třeba to spraví. Hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 10. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Ahoj,měl jsem promáčklý blatník a spravili mi to v Kuníně na Novojičínsku. Je to po pravé straně směrem od Fulneku před benzinkou. Dělá to přímo v baráku asi na živnost. Lakuje tam i auta, akže ti to i přestříká. Na jméno si bohužel nevzpomínám, ale telefon je 608 623 803. Tak se ho nejprve zeptej a uvidíš. Třeba to spraví. Hodně štěstí. ahoj, díky mockrát, zkusím to. DÍKY DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Dej potom vědět jak si dopadl,taky by mě to zajímalo,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.