Harley1006 Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Fábia I - rádio Symphony, originál 6CD měnič z Octávie II , nemám kabeláž. Je možné toto zapojit a pokud ano , jak a kam umístit ?? Díky Citovat
Volvak Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Já ho mám pod sedačkou spolujezdce montáž a ještě záleží jaký typ máš??? Editováno: 6. Březen 2009, autor: Volvak Citovat
Aischylos Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Jde i do kastlíku (místo něj) pod rádiem...aspoň já ho tam mám...:-) 1 Citovat
fancarhifi Vloženo 7. Březen 2009 Vloženo 7. Březen 2009 asi ideál je pod to rádio...ale pokud nemáš kabel tak potřebuješ asi tento...za 1197,- Citovat
Harley1006 Vloženo 7. Březen 2009 Autor Vloženo 7. Březen 2009 Dobrá, ale zvládne rádio ve Fábii I ovládat ten měnič z O II ????? pokud se pořídí tento kabel ?? Má někdo odzkoušené ?? Aby šli volit CD na rádiu atd ?? Citovat
fancarhifi Vloženo 7. Březen 2009 Vloženo 7. Březen 2009 ...rádio musí samozřejmě umět ovládat CD měnič... Citovat
Harley1006 Vloženo 8. Březen 2009 Autor Vloženo 8. Březen 2009 V autě je z výroby rádio symphony na CD, pokud jede CD a zmáčkne se tlačítko 1 - 6 tak píše na display NO CHANGER, což mě potvrzuje že ho podporuje. Já to řeším proto, že mi ve škodovce řekli, že to pravděpodobně nebude fungovat, jelikož prý OII komunikuje po jiném kabelu než FI a tudíž nebude ten měnič dostávat správné informace nebo co. ?? Proto se ptám jestli je to vůbec možné. Abych nekoupil kabel nezapojil to a nic se nedělo .... V tom případě bych si ho potom namontoval já do OII, ale raději bych manželce do Fábie. Citovat
cosby Vloženo 8. Březen 2009 Vloženo 8. Březen 2009 Kabel je stejný,jen je jiná koncovka.myslím,že fungovat bude,ale nejsem si jist s podsvětlením Citovat
Patrik Rychta Vloženo 14. leden 2010 Vloženo 14. leden 2010 Pod tím radiem to sedí stejně dobře a přesně jako samotné autorádio? Myslím tím bez jakýchkoli uprav prostě zasunu a jedu Citovat
Milhausek Vloženo 14. leden 2010 Vloženo 14. leden 2010 je to 1DIN, mělo by to sedět.... ale lépe vypadá changer z VW 1DIN.. nemá tolik tlačítek.. Citovat
Patrik Rychta Vloženo 16. leden 2010 Vloženo 16. leden 2010 Tlačítka mi nevadí aspon to v autě vypadá luxusněji. takže říkáš že se nemusím bát že by tam changer neseděl. Můžu ho bez starostí koupit. Citovat
Patrik Rychta Vloženo 28. leden 2010 Vloženo 28. leden 2010 Takže originál škoda CD měnič mi už přišel domů poštou. Ted ještě koupit nějaký ten kabel na propojení. Jeho cena se pohybuje okolo 1000,-kč avšak narazil jsem na jeden který je nějak levnější ale je trochu odlišný. Je tam jeden konektor navíc když jsem se na zboží ptal prodejce mi odpověděl že teno konektor je na přídavné ukotvení ale vůbec nevím co si pod tím mám představit. Chtěl bych se zeptat zda když ho koupím mi bude fungovat mám radio škoda symphony. Kabel jsem našel na http://www.autoradiahifi.cz Citovat
Majk Vloženo 28. leden 2010 Vloženo 28. leden 2010 Je to k přídavnému ukostření,u origo je tam naletované očko. Citovat
Patrik Rychta Vloženo 28. leden 2010 Vloženo 28. leden 2010 No jo ale kam to zapojím? Vždycky jsem si myslel že jeden konektor zapojím do autorádia, druhý do changeru a vše funguje Citovat
Majk Vloženo 28. leden 2010 Vloženo 28. leden 2010 Funguje to i bez toho,jinak to hod kamkoli na kostru. Citovat
pavelonder Vloženo 28. leden 2010 Vloženo 28. leden 2010 zdravím měl bych takový dotaz jaké kodování na tom autorádiu pro připojení toho 1din měniče ja to ted řeším ale nějak to nefachčí rádio je symphony s cd dík. Citovat
Patrik Rychta Vloženo 28. leden 2010 Vloženo 28. leden 2010 Funguje to i bez toho,jinak to hod kamkoli na kostru. Ok moc díky zítra ten kabel teda obědnávám!! Citovat
Patrik Rychta Vloženo 31. leden 2010 Vloženo 31. leden 2010 Ještě mám jeden poslední dotaz do které zdířky se changer tedy kabel k changeru připojuje k symphony? Je to uplně ta první nahoře? A půjde ten changer vůbec připojit když už k rádiu mám připojeného parrota? Citovat
cechp Vloženo 4. Prosinec 2019 Vloženo 4. Prosinec 2019 Zdravím všechny Budu instalovat Cd měnič Škoda pod sedadlo u I Generace Fabie. Nemá někdo nafocené v jakých místech je vlastně uchycen. Sedadlo zatím nemám vytažené ven ale rád bych si to všechno už připravil, držáky měniče si budu vyrábět sám tedy využiju část držáku co byl v I Octavii v kufru. Předem děkuji Citovat
Mirek 835 Vloženo 4. Prosinec 2019 Vloženo 4. Prosinec 2019 Nic nevyráběj,vše se dá pořád koupit v Araveru. Jde o přední plast sedačky + levy a pravý držák CD měniče. Celková částka sice něco kolem 600kč,ale vše original jak má být. Citovat
cechp Vloženo 9. Únor 2020 Vloženo 9. Únor 2020 V 4. 12. 2019 na 21:28, Mirek 835 napsal: Nic nevyráběj,vše se dá pořád koupit v Araveru. Jde o přední plast sedačky + levy a pravý držák CD měniče. Celková částka sice něco kolem 600kč,ale vše original jak má být. Jenže ne všechny sedadla mají přípravu já u F1 si je musel vyrábět plast stojí kilo Kabel jsem kuchnul na vrakáči z vraku za pár korun ... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.