mario1977 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Ahojte. Po včerajšej búrke mne ale aj iným t tohoto fóra, zatieklo do vozu. V zadu za vodičom, asi 1 cm vody, ale tesnenia okolo dverí suché, aj sedačka ale prahová lišta bola mokrá a keď som otvoril dvere, tak tak sa mi to vylialo aj na zem a ešte teraz to je vlhké v aute. pomôžte. ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 tece to pres igelit - tesneni u dveri muzes mit dobry ale ve dverich igelit. tesneni - dole poradne prilepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 tece to pres igelit - tesneni u dveri muzes mit dobry ale ve dverich igelit. tesneni - dole poradne prilepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 tece to pres igelit - tesneni u dveri muzes mit dobry ale ve dverich igelit. tesneni - dole poradne prilepit. potvrzuji, já to měl kombinované ještě s těsněním, jak jsme měnil zámky dveří, tak jsem neseřídil protikusy na sloupcích, po dešti bylo ale patrné, ž eje těsnění od půlky mokré, přitáhl jsem a pak nateklo jen dole, zalepil jsem a suchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 z kade zateká pod to igelitové tesnenie???? cez vonkajšiu kľučku, okno ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 z kade zateká pod to igelitové tesnenie???? cez vonkajšiu kľučku, okno ???? přes okno a setina procenta jde přes kliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zdravím všechny, mám problém se zátekáním do auta přes dveře spolujezdce. Dneska ráno jsem měl v autě docela pěknou louži. Rozdělal jsem to a zjistil jsem, že když stéká voda po okně a auto je mírně nakloněné na levou stranu tak nestéká mezi plechy na odvod do kanálků ale stéká na vnitřní plech na kterém přišroubovaná stahovačka po kterém jde na reproduktor a z něho po tapecu do auta. Poraďte někdo jak to odstranit. Jestli mám koupit nové lišty oken nebo je jiný spůsob. Díky za všechny odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zdravím všechny,mám problém se zátekáním do auta přes dveře spolujezdce. Dneska ráno jsem měl v autě docela pěknou louži. Rozdělal jsem to a zjistil jsem, že když stéká voda po okně a auto je mírně nakloněné na levou stranu tak nestéká mezi plechy na odvod do kanálků ale stéká na vnitřní plech na kterém přišroubovaná stahovačka po kterém jde na reproduktor a z něho po tapecu do auta. Poraďte někdo jak to odstranit. Jestli mám koupit nové lišty oken nebo je jiný spůsob. Díky za všechny odpovědi. Je to klasický problém, hodně se to tu i řešilo , stačí dveřní igelit nebo mirelon dobře oblepit a zalepit izolepou a vše je pak OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zdravím všechny,mám problém se zátekáním do auta přes dveře spolujezdce. Dneska ráno jsem měl v autě docela pěknou louži. Rozdělal jsem to a zjistil jsem, že když stéká voda po okně a auto je mírně nakloněné na levou stranu tak nestéká mezi plechy na odvod do kanálků ale stéká na vnitřní plech na kterém přišroubovaná stahovačka po kterém jde na reproduktor a z něho po tapecu do auta. Poraďte někdo jak to odstranit. Jestli mám koupit nové lišty oken nebo je jiný spůsob. Díky za všechny odpovědi. Jo přesně tak chybí folie ve dveřích origo 300kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zdravím všechny,mám problém se zátekáním do auta přes dveře spolujezdce. Dneska ráno jsem měl v autě docela pěknou louži. Rozdělal jsem to a zjistil jsem, že když stéká voda po okně a auto je mírně nakloněné na levou stranu tak nestéká mezi plechy na odvod do kanálků ale stéká na vnitřní plech na kterém přišroubovaná stahovačka po kterém jde na reproduktor a z něho po tapecu do auta. Poraďte někdo jak to odstranit. Jestli mám koupit nové lišty oken nebo je jiný spůsob. Díky za všechny odpovědi. Jo přesně tak chybí folie ve dveřích origo 300kč. Fólie tam je. Ale právě po té folii to jde na reprák a z neho do auta. Voda neodtéká mezi dvojitý vnější plech ale na vnitřní plech na kterém je igeli. A z něho to stéká okolo repráku do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zdravím všechny,mám problém se zátekáním do auta přes dveře spolujezdce. Dneska ráno jsem měl v autě docela pěknou louži. Rozdělal jsem to a zjistil jsem, že když stéká voda po okně a auto je mírně nakloněné na levou stranu tak nestéká mezi plechy na odvod do kanálků ale stéká na vnitřní plech na kterém přišroubovaná stahovačka po kterém jde na reproduktor a z něho po tapecu do auta. Poraďte někdo jak to odstranit. Jestli mám koupit nové lišty oken nebo je jiný spůsob. Díky za všechny odpovědi. Jo přesně tak chybí folie ve dveřích origo 300kč. Fólie tam je. Ale právě po té folii to jde na reprák a z neho do auta. Voda neodtéká mezi dvojitý vnější plech ale na vnitřní plech na kterém je igeli. A z něho to stéká okolo repráku do auta. buď koupíš novej igelit nebo ten stávající oblepíš, včetně vše dir po šroubkách, udělají se nové, je možné, že jsou "vyčvachtané" a přelep i ten prostup na kabeláž k repru, měl aby tam být otočená kapsa, aby tam nezatékalo a ta kapsa občas uletí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zkusil jsem všechno. Ještě se zítra asi stavím pro nový igelit ve škodovce. Ráno když jsem zjistil, že je v autě voda tak jsem sundal mřížku repráku a ten byl mokrý. Je možný, že by to mohlo dělat těsnění okolo oken?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Mě osobně tam zatéká tím stíracím těsněním co je zvenku... nové stojí 200,- stojí za výměnu není drahé. Po čase už zkrátka tak nepřiléhá ke sklu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 vyměň stírací lištu na okno,ta co je zvenku na dveřích. někudy se tam ta voda dostat musí, začal bych tímhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Tak nový igelit už je koupený (teď už to teda igelit není). Zítra bude nová lišta, protože ji neměli na skladě. Snad to pomůže. Hned zítra se do toho pustím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 myslím, že už budeš mít klid, taky jsem to řešil, dal jsem tam místo toho potrhaného igelitu ten nový co je z takovýho mirelonu nebo co a je to od tý doby v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riko Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 No zatekani dvermi spolujezdce sme tady vyresili ,ale co takhle zatikani na prave strane spolujezdce v mistech kde je na leve strane paka otvirani kapoty motoru. Slysel jsem ze by to mohlo byt pelovim filtrem - vymenil jsem ho ale stale zatika. jedna se o Octu 98. nemuze byt na te prave strane neco prasknuteho? Skousel jsem i odtokovy kanal a ten je v poradku aspon myslim kdyz nim tece voda tak by nemel byt ucpanej. Nevite nahodou co stim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Tak igelit a těsnění okna jsou nový. Zatím to vypadá, že to bude v pohodě. Lil jsem na auto vodu a uvnitř zatím ani kapka. Uvidíme co to udělá, až bude zase pořádně lejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 myslím, že už budeš mít klid, taky jsem to řešil, dal jsem tam místo toho potrhaného igelitu ten nový co je z takovýho mirelonu nebo co a je to od tý doby v pohodě. Mno zkus tam nalít třeba litr vody a hned uvidíš jestli protéka za podběh nebo néé. Možná bych udělal i revizi, zda ten rámeček co drží filtr dobře doléhá. Jinak to místo co popisuješ se zdá být jako kdyby to teklo klapkou vnitřní recirkulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 zkontroluj místo kolem filtru a rovnou pročisti odtokové kanálky v rohu nad blatníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 No ja jsem mel ten plast prasklej co je pod steracema - presne na miste kde je vzduch filtr tak tam je dvoji striska a ta spodni u vnitr byla napsakla - maji to dobre vyresene ale to jejich nabodovani 2 plastu bylo hrozne - dost velka kaluz a teklo to pres filtr. Takze rozdelat plast pod oknem a mrknout na tu stranu plastu kde je ten filtr a ten plast tam ma dve steny - mrknete zda neni odtrzena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak od té doby co jsem vyměnil igelit a stírací lištu je klid. V autě ani kapka. A to už mockrát pořádně pršelo. Bylo to tím igelitem. Byl okolo repráku protrženej a jak stojím před barákem tak je auto nakloněný. Tím to z lišty stékalo po igelitu na reprák a odtud do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak já už jsem pod tíhou špatného svědomí "kilák izolepy ve dveřích" koupil celou sadu ochraných folií ve škodovce za 766,- a jelikož jsem měl kliku, tak mi oba zadky nelepily - prý vadná serie lepidla, takže po výměně za jinou serii a nalepení už klidně spím s čistým svědomím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mondstein Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Taky jsem zjistil, že mi zatéká dveřmi u spolujezdce. Chci se zeptat, jakým způsobem se ta nová folie na dveře lepí ? Ona má na sobě už nějaké lepidlo nebo čím to tam přilepit ? A kolikpak asi tak folie na dveře a stírací lista okna stojí. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Taky jsem zjistil, že mi zatéká dveřmi u spolujezdce.Chci se zeptat, jakým způsobem se ta nová folie na dveře lepí ? Ona má na sobě už nějaké lepidlo nebo čím to tam přilepit ? A kolikpak asi tak folie na dveře a stírací lista okna stojí. Díky. Ano ta fólie je samolepící,jen strhneš ochrannou vrstvu. Před lepením je potřeba tu dosedací plochu na dveřích očistit,třeba benzínem. Na přední dveře stojí 300 a na zadní 100kč,lišta nevím ale už se to tady psalo že 200kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.