Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj mam ( Fabka combi, 1,4MPI 50kw RV2002) koupil jsem do ní H7 100w a H3 100w a nevím jsetli mi to utáhne alternátor já myslím že je 7OA. Výbava nic moc klima ,el okna jen předek , mlhovky

Upraveno od tomgersl

Neboj až ti někdo přijde naplácat, že svítíš jako hovádko, tak alternátor to určitě zvládne. Příště napiš, jakou máš výbavu a kolika ampérový alternátor, jinak se inteligentní odpovědi nedočkáš.

Jo utáhne. Já mám spoustu elektrovýbavy navíc a stíhá v pohodě.

Spíš bych se ptal jestli to "teplo" od nich vydrží kryty světel a patice.

problém je ve větším zahřívání parabol a patic. po zkušwnostech z feldy bych totam nedával. a přecejen felicie měla skla přes světla oproti fabce

roztopia sa si svetla. nie so prvy kto to skusal a prvy kto na to doplati. nic menej do svetiel fabie su predpisane ziarovky take ake su. ak das ine mozes mat problem s policajtmi. o osvetlovani protiiducich vodicov ani nehovorim. ak si ich tam aj napriek tomu nechas, si sebec a neberies ohlad na ostatnych vodicov- halvne co sa tyka tych stretavacich ziaroviek...

inak neviem co tu riesite taketo hluposti- night breakery a 100 w ziarovky. ak sa vam mali kupte xenony. mne sa aj tak zda ze fabka svieti vyborne, sadnite do starej skodovice a poto muvidite co je to nevidiet na cestu lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.